Opublikowano 18 Lutego 201115 l i jeszcze mi odplilo i zaczalem sie interesowac Renaultem Laguna II Jak to kupisz, to Cię nie chcę znać
Opublikowano 18 Lutego 201115 l francuskie to są dobre perfumy i miłość... ale nie samochody :gwizdanie:
Opublikowano 18 Lutego 201115 l i jeszcze mi odplilo i zaczalem sie interesowac Renaultem Laguna II Jak to kupisz, to Cię nie chcę znać nie no co ty Audi nie sprzedam tylko tak sobie ogladm :gwizdanie:
Opublikowano 18 Lutego 201115 l i jeszcze mi odplilo i zaczalem sie interesowac Renaultem Laguna II Jak to kupisz, to Cię nie chcę znać nie no co ty Audi nie sprzedam tylko tak sobie ogladm :gwizdanie: to nie oglądaj :polew:
Opublikowano 18 Lutego 201115 l [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 18:09_________________________________________________chlopaki kiedy cos gzrejemy
Opublikowano 18 Lutego 201115 l k**wa najlepiej wszyscy się wypiszcie z BT :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :foch: :foch: :foch: :foch: :foch: :foch: :foch:
Opublikowano 18 Lutego 201115 l ku***a najlepiej wszyscy się wypiszcie z BT :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :foch: :foch: :foch: :foch: :foch: :foch: :foch: no Mario chcialem jechac ale te wydatki wypadly mi bardzo nie planowane i do tego jeszcze szkole musielm zaplacic za semsestr takze.... masakra w c**j
Opublikowano 18 Lutego 201115 l [br]Dopisany: 18 Luty 2011, 18:09_________________________________________________chlopaki kiedy cos gzrejemy na wiosne jak się ociepli
Opublikowano 18 Lutego 201115 l kłysek nie próbuj nawet spoglądać na to gówno (lagune) nic w tym samochodzie nie jest dobre
Opublikowano 18 Lutego 201115 l Tak więc: Baaaaardzo mi się podoba nowa miss banera;D Seba - Do drugiego seby (marata) - najlepiej ściągnij sobie Audacity, ustaw wejście audio jako "stereo mix", odpal ten filmik i odpal nagrywanie - program zapisze Ci to, co aktualnie słyszysz w głośnikach. Potem zapisujesz w formacie mp3 i już Nareszcie bruneteczka zagościła
Opublikowano 18 Lutego 201115 l Tak więc: Baaaaardzo mi się podoba nowa miss banera;D Seba - Do drugiego seby (marata) - najlepiej ściągnij sobie Audacity, ustaw wejście audio jako "stereo mix", odpal ten filmik i odpal nagrywanie - program zapisze Ci to, co aktualnie słyszysz w głośnikach. Potem zapisujesz w formacie mp3 i już Nareszcie bruneteczka zagościła Bruneteczki rządzą :kox: :kox: :kox: