MarianekZg Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 hehehe jeszcze nie pykam - z felgami nie pomogę - mogę ewentualnie powiedzieć czy ładne :tongue4:
Magdalenah Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 hehehe jeszcze nie pykam - z felgami nie pomogę - mogę ewentualnie powiedzieć czy ładne :tongue4: :polew: to dzięki
klysek Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 siemka SSSSSSSSSSSiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeemmmmmmmmmmmmaaaaaaaa Madzia :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 19 Luty 2011, 19:50_________________________________________________klysiu PYKasz coś dziś ???????? chyba bym umarl po wczorjaszym odprezaniu [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 20:05_________________________________________________masakra wczoraj byla ale za to naprawilem sobie klmitronika [br]Dopisany: 19 Luty 2011, 20:06_________________________________________________Heniooooooooo ty stary rowerze co u ciebie lsychac ???
Seba_LDZ Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Opublikowano 19 Lutego 2011 hyh kurde tez bym pyknal a mam butelczyne pasporta :/
Kimi Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 A ja nie pykam, coś mam dzisiaj alko-wstręt :sick3: Kupiłem sobie piwo, ale na samą myśl o jego wypiciu robi mi się niedobrze
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Siemanko wszystkim Czyżby zapowiadało się dzisiaj małe ślizganko pod REAL-em? :naughty: :naughty: [br]Dopisany: 20 Luty 2011, 08:49_________________________________________________ Mario, mogę sobie zostawić troszkę folii? Bo mam chęć na małe rezanko wnętrza - ramka radia i klimatronika i te plastiki na boczkach drzwi, bo są porysowane, szczególnie te z przodu
klysek Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no w sumie calkiem ytlko zeby juz tego sniegu nie bylo
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 no w sumie calkiem ytlko zeby juz tego sniegu nie bylo Już niedługo, już bliżej niż dalej i wiosenka zawita Najgorsze (grudzień, styczeń i prawie cały luty) już za nami :good:
kachnazgierz Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 :hi: witanko w piękną niedzielkę i znowu coś z laptopem, neta nam wywaliło już całkowicie, zasiadłam teraz do Madzi, w ostatniej chwili zdążyłam uratować lapka, bo byłby już rzucony i zdeptany przez Miśka :ranting1: Kimi, w imieniu miśka mówię, że możesz - ale troszkę :wink4: uwaga - zapowiadamy się dzisiaj o 18 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kimi Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 :hi: witanko w piękną niedzielkę i znowu coś z laptopem, neta nam wywaliło już całkowicie, zasiadłam teraz do Madzi, w ostatniej chwili zdążyłam uratować lapka, bo byłby już rzucony i zdeptany przez Miśka :ranting1: Kimi, w imieniu miśka mówię, że możesz - ale troszkę :wink4: uwaga - zapowiadamy się dzisiaj o 18 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Kasiu uściskaj Maria ode mnie, odetnę tylko kawalątek :notworthy: :notworthy: Coś macie pecha z tym laptopem :wallbash:
Magdalenah Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Nie chce ktoś pięknego rudego kota z dobrego domu ? moj syn okazało się, że ma silną alergię i stąd te ciągłe infekcje ...
sebastian_marat Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 kto chce kupic laptopa :gwizdanie: Kaśkowo-Miśkowego?
Rekomendowane odpowiedzi