Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kufa ale swiatlo powrocilo :kox:

Opublikowano

1298646214_by_DawcaMocyWNocy_500.jpg

:nabijasie:

Opublikowano

to w końcu jakaś gorzała będzie

Opublikowano

prawie :P

Opublikowano

i nie chcemy kochanek :polew: :polew:

Opublikowano

tutururur ru :decayed:

Opublikowano
:mysli: gdzie są wszyscy :mysli: [br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:29_________________________________________________ :doh1: :doh1: pewnie gdzieś piją wspólnie, tylko mnie nie zaprosili ;( ;( ;([br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:30_________________________________________________to PYK-nę sobie drinka i :lazy:
Opublikowano

no ja właśnie wróciłem od znajomych :wink4:

a i Pyk-nołem sobie owszem :tongue4:

Opublikowano

no ja właśnie wróciłem od znajomych :wink4:

a i Pyk-nołem sobie owszem :tongue4:

:good: :good: :good: tak trzymaj :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:46_________________________________________________Ja sobie pykam driniasa ale jakoś tak smutno, nikogo nie ma, irec też puchy - tylko Panton-ik

eeeeeeehhhhhhhhhh :confused4: :confused4: :confused4:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:48_________________________________________________o i mama zajrzała :buziak:

Opublikowano

Misiek, my możemy jutro pyknąć, tylko gdzie i z kim :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:49_________________________________________________dzieci nie ma, chata wolna, oj będzie bal............... :wink4:

Opublikowano

Misiek, my możemy jutro pyknąć, tylko gdzie i z kim :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:49_________________________________________________dzieci nie ma, chata wolna, oj będzie bal............... :wink4:

jutro od rana to ja ledy rezam :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

normalnie nie moge sie doczekac :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:51_________________________________________________a wieczorkiem pomyślimy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty::dance: :dance: :dance::thumbup: :thumbup: :thumbup:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 22:53_________________________________________________dobra spadam lulu - to żeśmy pogadali dzisiaj wszyscy, że fju fju

:confused4: :confused4: :confused4: ;( ;( ;( :disgust: :disgust: :disgust: może jutro będzie lepiej

Opublikowano

widzę, że cieszysz się że nauczyłeś się literki pogrubiać :polew:

no to paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 23:02_________________________________________________ :buziak: :buziak: :buziak: skarbie

Opublikowano

Dobrej nocy :wink4:

Opublikowano

Chłopaszki, słuchajcie Kłyska i przylećcie jutro do Jeżowa to się po ślizgamy :kox:

Opublikowano

Ej, wez sie misiek pochwal, jakie ledy rezasz? Dzienne?;D ...Kto pyka? :decayed:

Opublikowano

Ej, wez sie misiek pochwal, jakie ledy rezasz? Dzienne?;D ...Kto pyka? :decayed:

ja pykam herbatkę z cytryną.... :decayed: a Mario reza pozycje na ledy z tego co na forum pisał... :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

gdzie sa wszyscy ?? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Widze pierwszy jestem od rana hehe:D

No to witam wszystkich w weekendowy poranek:D

I z góry chciałbym życzyć wszystkim szczęśliwego pykania:D bo nie wiem czy będe miał okazję życzyć tego w dzień:D

O 16 będe wjedział co się rozwaliło:D ten samochód to ma fart że jest taki fajny bo inaczej już by było ogłoszenie na allegro :D