Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Qrde, miałem stracha przed chwilą... patrzę na allegro, a tu subwoofer'a nie ma..myślę sobie - może mi ktoś z Was podkupił? ale miałem na drugim lapie w historii - "nie było ofert kupna" :decayed: Poleciał mail i mi koleś nawija makaron na uszy, że 60 zł wysyłka..to niech się wali - napisałem, że i tak biorę poza aukcją, więc odpada prowizja i że cena wysyłki jest zbyt wysoka - utargowałem dychę... No nic - jak to nie będzie sprawne, to się wk**ię i przejadę osobiście do Krakowa, nie tylko na kawkę w rynku :> Czekam na tego suba i zobaczymy, czy fizycznie do mojego bagażnika wejdzie. B4rt4s już będzie miał przetarte szlaki, jeśli mi się uda;][br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 13:37_________________________________________________VCDS to taki VAG, tylko nowsze fury z CAN'em obsługuje - dzisiaj przetestuję na A6 2006, to się dowiem, jak hula, ale wg zapewnień - bezproblemowo.

jakbys potrzebowal pomocy przy montazu to chetnie pomoge :P hehehehhe

co do wysylki to chyba go pojebalo 60 zl hhyhyhyyh ja placilem 25 :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no bo właśnie widełki za kuriera to 20-30 zł. Trudno się mówi, nie będę się z nimi kłócił już... Ważne, żeby było sprawne. Podobno jutro ma kurier przyjechać;D

Opublikowano

ooooo to kłysiu umie rzęski zawijać ???????? :shocked:

Opublikowano

słoneczko za oknem to i panie na forum będą :D Ładna pogoda nastraja pozytywnie :D

Opublikowano

pani, bo ten od zalotki oszukuje;p

Opublikowano

ooooo to kłysiu umie rzęski zawijać ???????? :shocked:

ja nie tylko rzeski umiem zawijac :naughty: sloneczko takie piekne az w pracy mi sie dzisiaj przysnelo :polew: :polew:
Opublikowano

a może mielibyście ochotę w piątek na małego spocika w CITY PIZZA&CLUB w "mieście Zgierzu" (tam gdzie w andrzejki) :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

nic nie oszukuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:23_________________________________________________

a może mielibyście ochotę w piątek na małego spocika w CITY PIZZA&CLUB w "mieście Zgierzu" (tam gdzie w andrzejki) :naughty: :naughty: :naughty:

:good: prosto ze szkoly bym uderzal :decayed:
Opublikowano

dobra, :witch: po Adasia, a Wy się zastanówcie :naughty:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:25_________________________________________________kłysiu to Ty ???????????? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

jesli bym wiedział gdzi to dokładnie to czemu nie ;pbo w andrzejki mnie jeszcze na forum nie było :/

Opublikowano

dobra, :witch: po Adasia, a Wy się zastanówcie :naughty:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:25_________________________________________________kłysiu to Ty ???????????? :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

no ja a myslalas ze kto :decayed: na pl.Kiliońskiego w zgr ta melinka :tongue4:
Opublikowano

dobra wracam pracowac bo jeszcze musze troszke najechac km :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no bo właśnie widełki za kuriera to 20-30 zł. Trudno się mówi, nie będę się z nimi kłócił już... Ważne, żeby było sprawne. Podobno jutro ma kurier przyjechać;D

no bedzie dobrze napewno bedzie sprawny :D

i przestan mysl pozytywnie :D Twoje slowa :P

hyhyhhy daj info :D

Opublikowano

zastanawiam się, czy jeżeli to właduję w prawy boczek, to czy zostawiać tego w lewym :przebiegly: Jak nie wejdzie, to się sprzeda:) Ok - lecę trenować na klawiszach, żeby mieć co pokazać tym ziomkom od orkiestry, bo jak mi saksa nie dadzą, to się potne;D

Opublikowano

wbrew pozorom, my- faceci, wiemy, czym jest Zalotka :> Co do Krakowa - obym jechał tak tylko w celach turystycznych:D Jakieś święto dziś na forum, że aktualnie mamy aż 2 panie on-line :decayed:

Panton - 10.6.2 en. Pamiętasz, gdzie się czytało przebieg ze sterownika?

ooo to świeżuchny soft... tym można dłubać B8, Q7... generalnie można tym wszystko zdymać :kox: tylko aby kabelek pozwolił

W tej A6 to już powinien być steronik EDC17

VCDS--> Applications-->EDC15-16--> Read

Opublikowano

dobrze, że chociaż na chwilę wszedł kłysiu, bo z Wami się dzisiaj nie idzie dogadać :foch:

Opublikowano

A o czym chciała byś pogadać ?? :cool1::naughty: :>

Opublikowano
  • Autor

dobrze, że chociaż na chwilę wszedł kłysiu, bo z Wami się dzisiaj nie idzie dogadać :foch:

przestan sie mazac chlopaki nie placza :P