bartek1605 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 takie mosiezne yyyhyyy... to ja mam inne to jest zupełnie co innego
sebastian_marat Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Panowie sprawdźcie mi po VIN jaka skrzynia tam siedzi WAULC68E05A114344
Magdalenah Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siemka weekendowo[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________ Siemanko No i nam się Nikola rozchorowała :wallbash: :wallbash: Aż żal patrzeć, jak dziecko tak kaszle i się męczy Antybiotyk, inhalacje, syropy - ehhh, kiedy to się skończy. Dwa lata już z tym jej kaszlem walczymy i pupa No ale przynajmniej tym razem obyło się bez szpitala przerabiałam to samo, aż wysłałam młodego na testy alergiczne no i się wydało - alergik jak jasna! a kilka lat zapalenia krtani i inne kaszle, generalnie wspołczuje i życzę Nikoli szybkiego powrotu do zdrowia bo tu wiosna powoli i nieśmiało zagląda i trzeba biegać, skakać itd
Kimi Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 siemka weekendowo[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 19:31_________________________________________________ Siemanko No i nam się Nikola rozchorowała :wallbash: :wallbash: Aż żal patrzeć, jak dziecko tak kaszle i się męczy Antybiotyk, inhalacje, syropy - ehhh, kiedy to się skończy. Dwa lata już z tym jej kaszlem walczymy i pupa No ale przynajmniej tym razem obyło się bez szpitala przerabiałam to samo, aż wysłałam młodego na testy alergiczne no i się wydało - alergik jak jasna! a kilka lat zapalenia krtani i inne kaszle, generalnie wspołczuje i życzę Nikoli szybkiego powrotu do zdrowia bo tu wiosna powoli i nieśmiało zagląda i trzeba biegać, skakać itd Miała już robione testy alergiczne i inne badania, raz wyszła mykoplazma i takie tam. Już było lepiej ostatnio, a dzisiaj - nawrót tego pieprzonego kaszlu. Nie wiadomo skąd, nie wiadomo dlaczego. :wallbash:
Panton Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Panowie sprawdźcie mi po VIN jaka skrzynia tam siedzi WAULC68E05A114344 1.8T QUATTRO super sprzęt
sebastian_marat Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Panowie sprawdźcie mi po VIN jaka skrzynia tam siedzi WAULC68E05A114344 1.8T QUATTRO super sprzęt wiem, ale nie jestem pewny czy tam siedzi tiptronic tym bardziej fajny że 190KM
tliner Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 witam witam szanownych klubowiczów mam do Was pytanie? wymieniał ktoś z Was może płyn od wspomagania kierownicy? i może zostało wam troszeczkę? bo muszę dolać a w sklepie każą mi kupić cały litr za 65 zeta...szkoda mi trochę, aby tyle płynu sie zmarnowało ...
sebastian_marat Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 ja powinienem coś mieć ale muszę poszukać w garażu nie wiem skąd Wy te ceny bierzecie, ja kupowałem w ASO za 40zł
Panton Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Panowie sprawdźcie mi po VIN jaka skrzynia tam siedzi WAULC68E05A114344 1.8T QUATTRO super sprzęt wiem, ale nie jestem pewny czy tam siedzi tiptronic tym bardziej fajny że 190KM tak wiem.... dlatego napisałem, że fajny sprzęt z tego co widzę to auto jest z USA więc większe szanse, że ma TIPa niż manuala... chociaż to nie reguła..
sebastian_marat Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tam jest automat tylko większość ze stanów ma jednak multi...
kanu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 dobry wieczór, w końcu się mogę już pochwalić dotarła pod dach bezpiecznie, wrażenia z jazdy po trasie super, więcej szczegółów co i jak z wyposażeniem wersją itd podam jutro jak porobię w plenerze parę fotek, więc wątek w odpowiednim miejscu założę PS: sorry za mały nieporządek garażowy no i może się pojawię na spocie, jak nie w tą niedzielę to w następną
sebastian_marat Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no no gratuluje zakupu chciałbym mieć taki "nieporządek" u siebie
Panton Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tam jest automat tylko większość ze stanów ma jednak multi... tam jest Q.... jak jest Q nie ma multi tylko TIP... pamiętaj o tym [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 21:36_________________________________________________ dobry wieczór, w końcu się mogę już pochwalić dotarła pod dach bezpiecznie, wrażenia z jazdy po trasie super, więcej szczegółów co i jak z wyposażeniem wersją itd podam jutro jak porobię w plenerze parę fotek, więc wątek w odpowiednim miejscu założę PS: sorry za mały nieporządek garażowy no i może się pojawię na spocie, jak nie w tą niedzielę to w następną :oklaski: ładniutki ... :> a z tym nieporządkiem to chyba żart
bartek1605 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 co prawda nie jest to B5 ale też może być a za nieład otrzymujesz karnego jeżyka
sebastian_marat Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 tam jest automat tylko większość ze stanów ma jednak multi... tam jest Q.... jak jest Q nie ma multi tylko TIP... pamiętaj o tym [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 21:36_________________________________________________ dobry wieczór, w końcu się mogę już pochwalić dotarła pod dach bezpiecznie, wrażenia z jazdy po trasie super, więcej szczegółów co i jak z wyposażeniem wersją itd podam jutro jak porobię w plenerze parę fotek, więc wątek w odpowiednim miejscu założę PS: sorry za mały nieporządek garażowy no i może się pojawię na spocie, jak nie w tą niedzielę to w następną :oklaski: ładniutki ... :> a z tym nieporządkiem to chyba żart jesteś na 100% pewny?? :kox: fajnie by było bo podoba mi sie ta furka
Rekomendowane odpowiedzi