Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja nie koniecznie :gwizdanie:

Bartek ty to masz szczęście :naughty:2000 strona i 30000 odpowiedź :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: za wyczucie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Mario nie zabra;es wczoraj browarkow sobie :tongue4: ale nic sie nie boj maja dobra opieke :wink4:

Opublikowano

Mario nie zabra;es wczoraj browarkow sobie :tongue4: ale nic sie nie boj maja dobra opieke :wink4:

spoko :wink4: będzie jeszcze okazja :cool1: :cool1: :cool1:

Coś dla KIMI-ego :naughty: :naughty: :naughty:

http://allegro.pl/silnik-audi-a4-s4-4-2-bbk-344-km-wymiana-dowoz-i1494676122.html

Opublikowano

a ja sie w czwartek przejde do swojej fury zobaczyc co tam w trawie piszczy :)

Opublikowano

Siemanko Tomek :wink4: nie jechałeś czasem dziś koło południa od Kutna do Zgierza nowym Passatem oklejonym Jdczakiem - auto serwisowe ??????? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Siemanko Tomek :wink4: nie jechałeś czasem dziś koło południa od Kutna do Zgierza nowym Passatem oklejonym Jdczakiem - auto serwisowe ??????? :naughty: :naughty: :naughty:

Mario niestety nie mam zapalenie pluc i leze w domu kolejny dzien dlatego tez na spocie mnie nie bylo[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 17:55_________________________________________________http://www.dailymotion.pl/video/xef4lp_ynanylmaz-dalyy-kazasy-18_shortfilms#from=embed

ale odrazu mowie lepiej zeby dzieci nie ogladaly

Opublikowano

Siemanko z popołudnia, pierwszy roboczo-dzień zaliczony :good: :good: :good:

fajna nutka zaczyna się dopiero od 1min

Za ten teledysk masz u mnie wielkiego plusa :D

Ehhh, Rihanna.... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

@mariuszzgierz - ja NIE będę robił swapa :D , ale i tak dzięki za pamięć :good: :good: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

ja nie koniecznie :gwizdanie:

Bartek ty to masz szczęście :naughty:2000 strona i 30000 odpowiedź :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: za wyczucie :decayed: :decayed: :decayed:

tak to jest jak się nie chce, to wychodzi :wink4:

Opublikowano

tomek...hardkorowo pojechałeś....

...Ale niech bedzie ku przestrodze.

Ja przed chwilą rozbierałem boczek z zamiarem włożenia suba Bose...mission failed :beksa: Nie ma opcji wsadzić tego tam, nawet, jak się podpiłuje, podreza, zrobi cuda na kiju. No, chyba, że połowę tego suba fleksem obetnę do połowy :polew: Myślałem nawet, żeby sam wzmacniacz przełożyć do siebie, ale stwierdzam, że to ma niewielki sens, bo i tak u mnie wszystko przez wzmacniacze jest puszczone i sub również. Z bólem serca stwierdzam, że nie wrzucę tego do siebie, także kto inny się ucieszy.

Opublikowano

DJ :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 19:44_________________________________________________Tomek ale pojechałeś z tym filmikiem - wrogowi nie życzę takiego wypadku :no: :no: :no: ;( ;( ;( ;( :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Opublikowano

no filmik przegiecie siostra mi pokazala

Opublikowano

Hejka all sorki za nieobecność ale niestety mam zapalenie oskrzeli i muszę siedzieć w domu ;/ cały weekend w łóżku ( jaka strata) :wallbash::sick3: :sick3: ;( ;(

Opublikowano

yy to bez glowy mozna zyc ???

Opublikowano

Hejka all sorki za nieobecność ale niestety mam zapalenie oskrzeli i muszę siedzieć w domu ;/ cały weekend w łóżku ( jaka strata) :wallbash::sick3: :sick3: ;( ;(

Spoko, wracaj do zdrowia :good: :good: :good: :good:

Zapalenie oskrzeli to nie żarty, nie ma co zgrywać bohatera.

Opublikowano

yy to bez glowy mozna zyc ???

i to nie jeden tak ma :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ja ciez #$@@##@#@#$@ rozlupal sie jak orzech :kox: :kox: :kox: ciekawe czy ko naprawili jesli tak to szacun dla lekarzy bo to chyba graniczylo z cudem

Wito ile Cie ominelo :D bys przynajmniej dwie esy zobaczyl :D jedna lepsza od drugiej :D zdjecia masz w galerii :D a jak temat z wlepami ogarniales cos moze ?? :)

zdrowiej i wpadaj na spota :)

DJ kurde dupsztal z tym wzmakiem :/ a w b5 bylo bose ?? jesli tak to moze takiego poszukac ??

Bartas bo ja juz zapomnialem ty dostep do floka tez masz ?? bo juz sie pogubilem w tym wszystkim :)

Opublikowano

Seba ty chyba w hurtowni pracujesz :polew: :polew: :polew: :polew: