Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

luksus nitke sobie dobiore sam :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemano Banda, jak tam co tam? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Ja pierd...., ile stron do nadrobienia :D

Opublikowano

Siemano Banda, jak tam co tam? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Ja pierd...., ile stron do nadrobienia :D

z tego 3/4 nasmarowlas ty w BT :polew:
Opublikowano
  • Autor

luksus nitke sobie dobiore sam :gwizdanie:

dawaj @ :)

Opublikowano

Dobra, to teraz mała porcja ode mnie:

100_8498.jpg100_8504.jpg100_8509.jpg100_8518.jpg100_8532.jpg100_8547.jpg100_8558.jpg100_8561.jpg100_8578.jpg100_8603.jpg100_8609.jpg100_8622.jpg100_8652.jpg100_8660.jpg100_8691.jpg100_8694.jpg100_8715.jpg100_8725.jpg100_8744.jpg100_8756.jpg

Opublikowano
  • Autor

nie umisz w poziomie ?? i nie lepiej do mnie paczke i wstawie do galerii ??

Opublikowano

Umiem, ale mi się nie chce :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Lepiej, ale to muszę Ci gdzieś wrzucić 280 zdjęć na ftp-a.

Opublikowano

a co za problem? bo nie czaje... :mysli:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:05_________________________________________________A ta czerwona furmanka B7 to Bajka? :cool1:

Opublikowano

a co za problem? bo nie czaje... :mysli:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:05_________________________________________________A ta czerwona furmanka B7 to Bajka? :cool1:

A w sumie to nie wiem :mysli:

Opublikowano

nie no na 100% Bajka... poznaję po jednym detalu... ostatnio była dokładana kiera i kodowanie tempomatu (co dopiero VASem poszło) :wink4:

Opublikowano

Mam pytanie małe :tongue4: nie zabijecie mnie jak kupie passata? :polew: :polew:

Opublikowano

Mam pytanie małe :tongue4: nie zabijecie mnie jak kupie passata? :polew: :polew:

Nie, nie zabijemy :D

Sam skonasz w wielkich cierpieniach, jak będziemy z Ciebie na żywca zdzierać skórę PAS[ s ]A[ ta ]MI :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

:bicz3: :bicz::ban:

Kimiasz wstaw i podeslij sznurek obrobie szybciutko do normalnego rozmiaru chyba ze potrafisz zmniejszyc wszystkie na raz

do 800x600 ;) beda mniej wazyc :) i wstawie do galerki bedzie wygodniej dla wszystkich napewno :)

Opublikowano

Jednak może być źle :decayed:

Opublikowano

:bicz3: :bicz::ban:

Kimiasz wstaw i podeslij sznurek obrobie szybciutko do normalnego rozmiaru chyba ze potrafisz zmniejszyc wszystkie na raz

do 800x600 ;) beda mniej wazyc :) i wstawie do galerki bedzie wygodniej dla wszystkich napewno :)

Sebciu, litości, może nie dzisiaj, idę zaraz odespać :D

yaboo, pozdrowienia od LDZ Bandy :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

hhyhyhyhy ;)

no dobra nie naciskam... masz jeszcze 15 min zeby link do zdjec byl u mnie na pw

:polew:

Opublikowano

hhyhyhyhy ;)

no dobra nie naciskam... masz jeszcze 15 min zeby link do zdjec byl u mnie na pw

:polew:

Nie no, serio, podeślij mi najwyżej dane do ftp-a jak masz jakiegoś swojego i wrzucę Ci to jutro, ok?

Opublikowano

właśnie przeglądam i podziwiam fotki :kox: my juz w domku od 2 godzin, pozdrowienia i raz jeszcze wielkie dzięki, było za***iście szkoda, że tak krótko, i miło mi było poznać ekipę LDZ :>

Opublikowano

właśnie przeglądam i podziwiam fotki :kox: my juz w domku od 2 godzin, pozdrowienia i raz jeszcze wielkie dzięki, było za***iście szkoda, że tak krótko, i miło mi było poznać ekipę LDZ :>

Cała przyjemność po naszej stronie :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Zlot faktycznie mógłby potrwać jeszcze ze trzy dni, bo nawet czasu nie starczyło, żeby każdego poznać osobiście i zamienić chociaż kilka słów :naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:33_________________________________________________

Patrzyłem teraz na wyniki III rundy KZK na Motodromie, dzisiaj była, a tam w mojej klasie.... JEDNO auto :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Ale w sumie to i dobrze, bo to uchroniło mnie przed utratą punktów w klasyfikacji całego Pucharu :naughty: :naughty: :naughty:

24. kwietnia powalczę o kolejne punkciki :cool1:[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:48_________________________________________________

Dobra, ja zawijam, trzeba odespać, jutro od nowa Polska Ludowa :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

siemano :hi:

no ja się wybierałem dziś na spota ale jeszcze nie wyrobiłem, za tydzień się zamelduje :cool1:

po fotach widzę ze impreza w BT pierwsza klasa :wink4: dawajcie więcej do galerii :good: