Panda z Teksasu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To ustalcie gdzie co i jak:D bo nie wiemy gdzie jechac z wiktorem:D
Panton Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Widzę, że ktoś musi pozarządzać....więc proponuję: 1. Całego grilla przełożyć za 4 tygodnie kiedy będzie można coś pod tę kiełbaskę wypić... i nie mam na myśli piwa. 2. Za 4 tygodnie powinno być jeszcze cieplej więc będzie można posiedzieć do późniejszej godziny. 3. Dogadać wcześniej termin tak by każdy zarezerwował sobie czas a osoby, które coś wypiją zorganizowało sobie kierowcę. 4. Grilla zrobić wcześniej - 15:00/16:00 tak by na spokojnie to mięsko dopiec i zjeść. Mając na uwadze powyższe dzisiaj proponuję standardowego spota o godzinie 18:00 pod REALem.
Bartas Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :polew: lubie ... wlasnie dlatego mi sie nie chce przyjezdzac tydzien umawiania a przychodzi co do czego... Pontus.... za 3 tyg beda swieta :gwizdanie:
Panton Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ja to wiem i dlatego proponuję pierwszy weekend po świętach.... jest czas na dogranie/dogadanie szczegółów i zrobienie listy co by się nie okazało, że będzie 6 osób... no i po świętach będzie można
Magdalenah Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 siemka, to REAL czy Malinka? :gwizdanie:
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Panton [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 10:38_________________________________________________no nic ja jestem za godz. 16 pod realem czekamy 30 min i jedziemy na chocianowice kto jest za reka do gory
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 widzę że u Was taka organizacja jak i w naszych stronach :gwizdanie: jest w ogóle ktoś chętny na tego grilla, ? bo nie wiem czy mam brać kierowcę a pogoda ładna więc szkoda ją zmarnować :naughty: mi osobiście zgierz odpowiada jak najbardziej :gwizdanie:
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 :hi: [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 01:02_________________________________________________ Oooo, ten się urwał z choinki o tej porze [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 07:58_________________________________________________ :hi: :hi: nie spać - zwiedzać widzę, że nie macie konkretnych planów, to w takim razie może Wy raz byście przyjechali do Zgierza a nie ciągle Zgierz do Was, 16:00 - zapraszam na malinkę z tym grillem :naughty: no do Zgierza tez moge podjechac bo na 20.00 musze byc w Strykowie :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 10:42_________________________________________________no nic ja czekam na info do 14 jak nic sie nie wyjasni to spadam na Strykow tam grill bedzie na 102
kachnazgierz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 noj wiedziałam, że tak będzie :wallbash: nikomu się nie dogodzi przyjedźcie na tą Malinkę - będzie fajnie :naughty: :naughty: :naughty: Seba, kuźwa gdzie jesteś??????????? dawaj szybko ogłoszonko na banerku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 [/b]pt]noj wiedziałam, że tak będzie :wallbash: nikomu się nie dogodzi przyjedźcie na tą Malinkę - będzie fajnie :naughty: :naughty: :naughty: Seba, kuźwa gdzie jesteś??????????? dawaj szybko ogłoszonko na banerku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no git to ja sie stawie bede z Ewcia na 16
Kimi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Słuchajcie, no wielu osobom dzisiaj zbytnio nie pasuje ten grill na 16, to może jednak odpuścimy, co? :mysli:
kachnazgierz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Słuchajcie, no wielu osobom dzisiaj zbytnio nie pasuje ten grill na 16, to może jednak odpuścimy, co? :mysli: kimi, przecież będziemy tam dłużej niż do 18, poczekamy na Ciebie
Kimi Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Słuchajcie, no wielu osobom dzisiaj zbytnio nie pasuje ten grill na 16, to może jednak odpuścimy, co? :mysli: kimi, przecież będziemy tam dłużej niż do 18, poczekamy na Ciebie No chyba że tak. Dobra, nieważne, ja się pojawię tam, gdzie będziecie, tylko po 18 dopiero. Tylko napiszcie dokładnie, gdzie, ok? Idę z małą na rowerek Na razie
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Kasia no a jakiegos grilika skrecimy bo pewnie DJ nie przyjedzie do Miasta Zgierza bo bedzie mu za dlaeko :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Słuchajcie, no wielu osobom dzisiaj zbytnio nie pasuje ten grill na 16, to może jednak odpuścimy, co? :mysli: kimi, przecież będziemy tam dłużej niż do 18, poczekamy na Ciebie Kachna jak już będziecie wiedzieć konkretnie co i jak, gdzie i o której itd. to napisz mi smsa z informacją gdzie się stawić i ewentualnie co ze sobą zabrać bo nie wiem czy później będę miał dostęp na internetu
klysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja pier... Panton dobrze mówi pierdzieli farmazony kiedys mozna bylo zorganizowac imprezke w 1 h przed spotem a teraz kazdy jak problem sobie wynajduje :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 dobrze szamuś-damy znać jak dj nie weżmie to my weźmiemy swojego krokodyla i zrobimy grilla dla całego wojska :kox: :kox:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 11:17_________________________________________________tylko kiełbachy weźcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi