Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim :hi: :hi: :hi:

rkwon na spocie to może być faktycznie ciężko w EGR-em co by go ogarnąć ale po podpinać się można :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Kimi ja w Niedzielę jestem dostępny od rana więc chętnie podjadę i jeszcze jakiś krótki filmik z przejazdu nakręcę :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: fajnie kombinujesz z tą swoją Adą - bardzo jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: oczywiście trzymam kciuki aby wyszło :good: :good: :good: :good:

tomek881025 odnoszę wrażenie, że chłopcy u Idczaka następnym razem nie dadzą ci nic innego jako zastępcze auto niż porządny rower :polew: :polew: :polew: :polew:

No i taki mój plan na przyszłość mieć VAG-a aby można było na spocie kogoś zVAGinować :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Mariusz ja wiecej auta do nich nie wstawie :D za taki termin roboty predzej by mi wujaszek to zrobil no ale musial bym chyba dolozyc do tego troche no zobaczymy jak teraz chlopaki sie postaraja

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemandero wszystkim :hi: :hi: :hi: :hi:

byłem wczoraj u moskala i się qwa zakochałem w esie :slina: :slina: :slina:

a ten dźwięk po wycięciu środkowego normalnie miazga :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

Opublikowano

co wy tak qurwa odliczacie jakbyście w obozie koncentracyjnym pracowali...

Opublikowano

prawie jak w obozie :P[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 16:29_________________________________________________dupeczki wrócily do baneru :D

Opublikowano

a ha chyba sie przebranzowie i pojde wreszcie do roboty i bede robil to co lubie :decayed: i za PLN ktore sa tego warte :dance:

Opublikowano

Po wizycie u Kosmetyczki :))

20110407077.th.jpg

20110407076.th.jpg

Opublikowano

oo jerzuuuuu... piekna :polew:

Opublikowano

oo jerzuuuuu... piekna :polew:

spadaj :gwizdanie:

Opublikowano

a nie zostaly ci moze migacze ladne ;p

Opublikowano
  • Autor

20110407077.th.jpg

20110407076.th.jpg

nooo elegancko nareszcie :D to co w niedziele bedziesz swoja perelka ?? :D[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 20:30_________________________________________________

no i elegancko :D o to chodzi :D

Opublikowano

20110407077.th.jpg

20110407076.th.jpg

nooo elegancko nareszcie :D to co w niedziele bedziesz swoja perelka ?? :D

Teraz jak jest juz naprawiona to daje słowo ze bede wpadal na kazdy spocik ;)

Opublikowano
  • Autor

no i elegancko :decayed: o to chodzi :decayed:

Opublikowano

no i ekipa na lato będzie że hoho :gwizdanie: :gwizdanie: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

no no

Mario ile za komplecik uszczelek do kolektora i tam kolo egra ?

Opublikowano

no no

Mario ile za komplecik uszczelek do kolektora i tam kolo egra ?

:dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

kur.wa miałem dziś od samego rana zajeb i zapomniałem dryndnąć

sssssssooooooooorrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyy :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:02_________________________________________________już wpisałem w telefon w przypomnienie - jutro masz info o godz. 9.30 esesmanem :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

eee spoko Mario nie ma stresu :) kiedys tam pytalem :) a mysle ze by mi sie to przydalo bo chce to ogarnac :)

z allegro czy jak to zamawiales ?? w sobote da rade moze gdzies podjechac czy cos jakos ??

Opublikowano

eee spoko Mario nie ma stresu :) kiedys tam pytalem :) a mysle ze by mi sie to przydalo bo chce to ogarnac :)

z allegro czy jak to zamawiales ?? w sobote da rade moze gdzies podjechac czy cos jakos ??

ja te uszczelki zamawiałem u chłopaków w aso i niestety nie mieli chyba wszystkich na stanie jak dobrze pamiętam więc coś tam czekałem jutro dam ci konkret odpowiedź ;( obiecuję :notworthy: :notworthy:

Jak coś to odstąpię ci swoje a ja sam zamówię :wink4: :wink4: