MarianekZg Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no to niektórzy mają już weekend :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4: :> :> :>
Seba_LDZ Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no to niektórzy mają już weekend :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :tongue4: :> :> :> elegancko no ja jeszcze chwilke Kamil otwor na 40 cm srednicy glosnik???
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale w tej szkole nudy idzie oszalec[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 16:11_________________________________________________dzwonili do mnie z idzczaka przyszla czesc juz i beda robic jak jutro sie wyrobie i wroce z warszawy to odbiore furmanke
MarianekZg Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale w tej szkole nudy idzie oszalec[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 16:11_________________________________________________dzwonili do mnie z idzczaka przyszla czesc juz i beda robic jak jutro sie wyrobie i wroce z warszawy to odbiore furmanke to może podlecisz w Niedzielę na spocik :good: tylko powolutku :decayed: :cicho:
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no jak mi sie uda odebrac w sobote to podjade i oczywiscie ze powolutku to nie skoda ze mozna ja tyrac z moja furmanka jak z dzieckiem bede sie teraz obchodzil
Panton Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Ojciec mi kupil skrzynke z 40cm otworem na glosnik eh... Naszczescie w zestawie jest glosnik ale napewno kiepski To kiedy robimy dyskotekę w lesie.... ja już dwie butelki plastikowe mam...
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 tak średnica głośnika 40 cm skrzynia z bass reflexem cena za skrzynie z głośnikiem 100 zł jak za taką cenę to gra za***iście ale jak na bass to gra średnio w poniedziałek ten koles ze sklepu powiedział że inny głośnik mi przywiezie najgorsze że nigdzie w necie nei ma takich dużych głośników stara skrzynia z głośnikiem bądź na części jest aktualnie na sprzedaż
MarianekZg Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 http://www.funner.pl/link/14465/Grozne_Spojrzenie/ :polew: :polew: małe dzieciaki są niesamowite :good:
Panton Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 zgadza się.... dzieciaki są za***iste
klysek Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 qwa ale wieje jak bylem na balkonie myslelm ze mnie k**wa porwie
chriss Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 i został by pierwiastek z klyska [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:25_________________________________________________bez jaj ale trochę daje po rajtkach
Magdalenah Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 tego jeszcze nie było...podryw "na VAG'a".....hahahaha Już to sobie wyobrażam.... "hej, dziewczyno... Zrobię Ci pełną diagnostykę przyrządem serwisowym...Zacznijmy od zawieszenia i przepustnicy, a potem ogarniemy kolektor ssący i sprawdzimy, jak turbo ładuje" DJ ogarniaj te wyobraźnie, bo pomyśle żeś niedopieszczony [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:31_________________________________________________ i został by pierwiastek z klyska [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 22:25_________________________________________________bez jaj ale trochę daje po rajtkach mi zaraz antena polsatu pofrunie w sina dal.............
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ej no nie wiem na teofilowie to tak nie dudniło jakoś Powitać wszystkich :hi:
Kimi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ohayoo :hi: :hi: No i będzie czarny półmacik :wink4:
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ohayoo :hi: :hi: No i będzie czarny półmacik :wink4: :shocked: :shocked: :shocked: Kamil i Kimi - 6.45 i 7.22 :shocked: :shocked: spać nie możecie chłopaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :decayed: :decayed: Tak w ogóle to :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Dzień doberek wszystkim :hi: :hi: :hi: :hi:
Kimi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mario ja wczoraj zasnąłem w ubraniu o 20 i obudziłem się o 7 rano dopiero Czyli spałem 11 godzin
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mario ja wczoraj zasnąłem w ubraniu o 20 i obudziłem się o 7 rano dopiero Czyli spałem 11 godzin heheheh to faktycznie już bym klikał od 7.00 :wink4: :wink4: Jak tam jutro startujesz ??????
Kimi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mario ja wczoraj zasnąłem w ubraniu o 20 i obudziłem się o 7 rano dopiero Czyli spałem 11 godzin heheheh to faktycznie już bym klikał od 7.00 :wink4: :wink4: Jak tam jutro startujesz ?????? No jasne :naughty: :naughty: Zaraz będę pryskał rozpórkę i po południu ją montuję :kox: :kox:
MarianekZg Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jak chcesz to możesz podjechać do mnie na montaż chyba że masz gdzieś jakieś miejsce lub wygodną technikę :wink4: :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi