Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ok :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Seba, a ty wiesz, jak się robi logi dynamiczne? :D

Bo ja nie bardzo :D

Opublikowano
  • Autor

Seba, a ty wiesz, jak się robi logi dynamiczne? :D

Bo ja nie bardzo :D

hahah nie mam zielonego pojecia :D myslalem ze wiesz ja nawet nie wiedzialem ze sa dynamincze a to statyczne tez ? :D hyhyhyh

no to zrobimy logi :P

Opublikowano
  • Autor

heheh i tak nie za wiele kumam :P [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 12:50_________________________________________________cyt " jak masz glowny ekran w Vag-comie 311.2 wchodzisz w "Select" --> "01-Engine" --> "Measuring Blocks" (czy jakos tak, opcja po lewej stronie po srodku) --> wyskocza tobie 3 poziomy, w ktorych wybierasz ktore grupy chcesz logowac --> wciskasz "GO" --> zeby zaczelo zapisywac pomiary wciskasz po prawej stronie na dole "LOG" --> wciskasz "Start" --> zeby zakonczyc wciskasz "Stop"

zeby bylo jasne logi statyczne robisz przez ok 50 s, logi dynamiczne na 3. biegu od 1500 RPM do ok 4500-4600 RPM

logi dynamiczne lepiej, zebys robil z druga osoba, która bedzie wciskala "Start" i "Stop" w odpowiednim momencie

oprocz "Measuring Blocks" robi sie rowniez "Basic settings" (tak jak statyczne, tylko ze logujesz pojedyncze grupy)"[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 12:52_________________________________________________ogarniasz to tak ?? ;)

Opublikowano

Chłopaki - co za problem;p Znajdźcie sobie kawałek wolnej równej drogi, wrzućcie 3-kę i gaz do dechy;) Od ok. 1500rpm, jak wspomnieliście wyżej, wciskacie START i już macie loga zrobionego;) W razie czego dzwońcie :)

Opublikowano
  • Autor
:) no spoko sie zrobi tak mysle :):D
Opublikowano
  • Autor

masz za malo wiadomosci pewnie napsianych w watkach technicznych :P

Opublikowano

:) no spoko sie zrobi tak mysle :):D

Damy radę, znalazłem instrukcję do VAG-a :D

Opublikowano
  • Autor

dobra to ja sie pakuje jade do ksiegowej w sumie kawalek za nasze spoty na mokra :)

i czekam na info gdzie mam sie udac :)

Opublikowano
:mysli: dziś jest jakis spot u Mario
Opublikowano

dobra to ja sie pakuje jade do ksiegowej w sumie kawalek za nasze spoty na mokra :)

i czekam na info gdzie mam sie udac :)

To zadzwoń, jak już wyjdziesz od księgowej :wink4: :wink4: :wink4:

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:51_________________________________________________

:mysli: dziś jest jakis spot u Mario

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 14:52_________________________________________________

Dobra, ja się urywam do EZG, na razie :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:hi: k**wa zajebal mi kamien w szybe i pekla :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

Kimi ku*** co ty jeszcze w domu robisz :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano

ale nerwowość się wkradła:D

no jakaś nerwowa sobota

bo ja też wkur%iony :ranting1:

Opublikowano

:hi: ku*** zajebal mi kamien w szybe i pekla :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

eeehhhh skąd ja to znam.... :gwizdanie: u mnie też pękła, myślałem, że wymienię z AC ale te łachy z compensy wyliczyli szkodę na 650zł LOL... :polew: szyba z czujnikiem deszczu + żel do czujnika + wymiana..........hahaaaa.... i jeszcze w ramach tego za***ali by mi 20% zniżek... :D więc olałem ich i we wtorek jestem umówiony na wymianę (szybka już w czwartek została zamówiona i jedzie do pantonika) :rolleyes:

Podsumowując następnym ubezpieczycielem na 100% nie będzie compensa, :wallbash: którą wszystkim odradzam... :ranting1: no i ubezpieczyciel będzie musiał mieć możliwość odzielnego ubezpieczenia szyb, gdzie jak jakaś walnie to nie będą ruszali AC i zniżek... a wiem, że np. PZU coś takiego ma... :wink4: