Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co Wy chłopaki robicie wszystko grupowo:P najpierw wszscy mieli jakieś porozbijane, poobdzierane samochody, teraz grupowo tłuką se szyby :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przecież to proste.... grupowo jest najtaniej nie wiedziałeś? a tak serio to mi pękła jakieś 2 miesiące temu jak były te piękne mrozy i to chyba od tego, że wycieraczką stukałem o szybę by się lód odczepił..... ;( więcej tego nigdy nie zrobię :no:

[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 17:29_________________________________________________

Seba, a ty wiesz, jak się robi logi dynamiczne? :D

Bo ja nie bardzo :D

hahah nie mam zielonego pojecia :D myslalem ze wiesz ja nawet nie wiedzialem ze sa dynamincze a to statyczne tez ? :D hyhyhyh

no to zrobimy logi :P

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dzień dobry wszystkim :hi: :hi: :hi:

właśnie przestałem się edukować i trzeba się odprężyć :drunk:

Fajnie że jest dział SPRZEDAM

ale nie moge nic na niego wstawić lol :D

a co tam chcesz sprzedać? wal na PW to Ci wystawie przedmiot :wink4:

ewentualnie pisz w wątkach technicznych bo musisz mieć na liczniku min. 30 postów :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to logi zrobione :) i litr plynu chlodniczego mniej :polew: :polew: :polew:

hyh czekam jak mi Kimiasz podesle wstawie do analizy :) zobaczymy co wyjdzie juz zaczynam sie bac :)

Opublikowano

rkwon sprawdź pocztę :wink4: :wink4: :wink4:

Mario, pięknie dziękuję za udostępnienie kanału :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Powiem tak - może to subiektywne odczucie, ale Ada zrobiła się jakby mniej "gumowata" na zakrętach i odrobinę lepiej reaguje na ruchy kierownicą.

Tak myślę :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

hyh czekam jak mi Kimiasz podesle wstawie do analizy :) zobaczymy co wyjdzie juz zaczynam sie bac :)

:shocked: kurde to za tę motorownię na serio musisz się brać...

Opublikowano

Co ciekawe, skan VAG-iem nie wykazał żadnych błędów silnika, ciekawe, co powiedzą logi :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ok ogarnalem :) wstawic tam do diagnozy w dziale z logami czy chce ktos tutaj luknac ?? Bartek1605, DJ ?? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 19:26_________________________________________________

nom wiesz jak jezdze normalnie jak czlowiek to nic sie nie dzieje ;)

jak jebie w kocil to ucieka ale tak jak dzisiaj jebalem w kociol tak jeszcze nie jebalem hehehe :P;)

Opublikowano

Mało brakowało, a nasze jebanie w kocioł popsułaby policyjna Alfa :D

Ale i tak nic nie pobije gostka w Zgierzu, który wyskoczył nam (Sebkowi i jadącemu za nim mnie) na CZERWONYM, centralnie - my mieliśmy zielone i to zielone paliło się już dość długo, a dojeżdżamy do skrzyżowania, a tam fioletowe Twingo zapierd....a poprzeczną :D :D :D

Dobrze, że byliśmy daleko, bo jakby to było z dwie sekundy później, to któryś z nas dostałby strzała w prawy bok :heat:

Opublikowano

jebałem, nie jebałem, tak jak dzisiaj jebałem a potem to już nie jebałem, ale jeszcze kiedyś pewnie jebnę...... itd....itp....i etc............ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 19:32_________________________________________________

Mało brakowało, a nasze jebanie w kocioł popsułaby policyjna Alfa :D

Ale i tak nic nie pobije gostka w Zgierzu, który wyskoczył nam (Sebkowi i jadącemu za nim mnie) na CZERWONYM, centralnie - my mieliśmy zielone i to zielone paliło się już dość długo, a dojeżdżamy do skrzyżowania, a tam fioletowe Twingo zapierd....a poprzeczną :D :D :D

Dobrze, że byliśmy daleko, bo jakby to było z dwie sekundy później, to któryś z nas dostałby strzała w prawy bok :heat:

i dlatego trzeba myśleć również za innych matołów

Opublikowano

jebałem, nie jebałem, tak jak dzisiaj jebałem a potem to już nie jebałem, ale jeszcze kiedyś pewnie jebnę...... itd....itp....i etc............ :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hyhyhyhyh no tak mi sie napisalo :P:embarrassed:

Opublikowano

Co ciekawe, skan VAG-iem nie wykazał żadnych błędów silnika, ciekawe, co powiedzą logi :mysli: :mysli: :mysli:

jeszcze czujników na uszczelce pod głowicą nie ma...

Opublikowano

jeszcze czujników na uszczelce pod głowicą nie ma...

No nie, ale przecież są inne czujniki, które mogły zarejestrować nieprawidłowe parametry, czyż nie? :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

ok ogarnalem :) wstawic tam do diagnozy w dziale z logami czy chce ktos tutaj luknac ?? Bartek1605, DJ ?? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 19:26_________________________________________________

nom wiesz jak jezdze normalnie jak czlowiek to nic sie nie dzieje ;)

jak jebie w kocil to ucieka ale tak jak dzisiaj jebalem w kociol tak jeszcze nie jebalem hehehe :P;)

nom tak ale czasami dobrze jest przyjebać w kociołek.... dla zdrowotności maszyny to też dobrze robi... a jak jest taki klops to trzeba działać i nie ma co czekać na świętego Mikołaja bo nic dobrego nie przyniesie... :D

Opublikowano

misiek myje myszę a ja już po driniasku :decayed:

Opublikowano
nom tak ale czasami dobrze jest przyjebać w kociołek.... dla zdrowotności maszyny to też dobrze robi... a jak jest taki klops to trzeba działać i nie ma co czekać na świętego Mikołaja bo nic dobrego nie przyniesie...

No Sebek przyjebał w kocioł i "samo zdrowie" - pół płynu chłodzącego poszłoooo.... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=197863.new#new

tu jest watek zobaczymy :) co z tego wyjdzie :) mnie osobiscie te logi za wiele nie mowia poza tym ze sobie przeczytam to co jest po angolsku ;) [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 19:38_________________________________________________

nom tak ale czasami dobrze jest przyjebać w kociołek.... dla zdrowotności maszyny to też dobrze robi... a jak jest taki klops to trzeba działać i nie ma co czekać na świętego Mikołaja bo nic dobrego nie przyniesie...

No Sebek przyjebał w kocioł i "samo zdrowie" - pół płynu chłodzącego poszłoooo.... :polew: :polew: :polew:

oj tam pol nie przesadzaj :P;) hyh :D :D :D:wink4:

Opublikowano

chłopaki nie weszliście na driniaska.......... :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4:..............

Opublikowano

chłopaki nie weszliście na driniaska.......... :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4:..............

Jak jeżdżę, to nie piję :no: :no: :no:

Bo się za dużo wylewa :decayed: :decayed: :decayed:

Ja też po drodze zahaczyłem o myjnię, żeby jutro wstydu nie było :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: