Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano :hi: :hi: :hi:

Kurde nie narzekajcie, to ujęcie z Placu Wolności jest za***iste :good: :good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:56_________________________________________________

A Seba powklejał tylko kilka kilkunastosekundowych ujęć z 50 minut, więc bez paniki :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemano :hi: :hi: :hi:

Kurde nie narzekajcie, to ujęcie z Placu Wolności jest za***iste :good: :good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 20:56_________________________________________________

A Seba powklejał tylko kilka kilkunastosekundowych ujęć z 50 minut, więc bez paniki :cool1:

dokładnie :good: :good: wierzę, że cały filmik będzie Mega Kox :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Nie ma jeszcze nic z 1/4 mili, z ronda pod M1, z przejazdu na Pl. Wolności i ujęć na parkingu M1[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:03_________________________________________________Czekamy zatem :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

hyh no zobaczymy co z tego plodzenia mojego wyjdzie :)

B4rt4s wiesz nie robilem nigdy czegos takiego :P [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:03_________________________________________________

Nie ma jeszcze nic z 1/4 mili, z ronda pod M1, z przejazdu na Pl. Wolności i ujęć na parkingu M1[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:03_________________________________________________Czekamy zatem :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

tego sie nie doczekacie :P to bedzie na finalnym filmie :) no trzeba cos zostawic bo jak wszystko odslonie teraz to nie bedzie niespodzianki zaskoczenia nie wiem czegokolwiek

nie bedzie niczego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Sebus ja nie mam nic do nikogo z nas :) tylko chodzi o to ze sam przejazd politechniki dupnie wykonalismy :) myslalem ze bedziemy zmieniac pasy ciach ciach :P

takich kamerek to powinno byc ze 3 zeby cos wybrac i kazda na innym aucie

Opublikowano
  • Autor

heheh nie no ja wiem przeca :D mysle ze jeszcze powtorzymy kiedys to co dzisiaj z innym sprzetem jakos wiecej pomyslimy i wogole :D

zmontuje to co jest i zobaczymy jak wyjdzie i bedziemy robic kolejne czesci :D:P heheheheh jak szybcy i wsciekli 1, 2, 3, ,4 itd... :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Sebus ja nie mam nic do nikogo z nas :) tylko chodzi o to ze sam przejazd politechniki dupnie wykonalismy :) myslalem ze bedziemy zmieniac pasy ciach ciach :P

poprostu sie nie dogadaliśmy :confused4:
Opublikowano

rkwon

w jakim programie montujesz film?

czy przy kamerze masz soczewkę szerokokątną? bo taka fajna panoramka wychodzi?

Opublikowano

ale tak jak Seba pisze ze jeszcze sie cos nakręci-następne części :decayed:

Opublikowano

poprostu sie nie dogadaliśmy :confused4:

Pierwsze koty za płoty, tak naprawdę, to dzisiaj nikt tak do końca nie wiedział, jak to będzie wszystko wyglądać i jaki będzie efekt.

Generalnie to jak Seba napisał - przydałby się sprzęt z podglądem no i następnym razem już obowiązkowo lapek do przeglądania ujęć na miejscu, bo wtedy można od razu zrobić dubla poprawiając co nie wyszło :wink4:

Opublikowano

rkwon coś tam wykręcisz może z 2 minuty z tego. wierzymy.

co jak co. ale spot był giga dla mnie. tutaj postać. tu przejazd. to się pobawić.

myślę, że częściej taka forma powinna być, niż tylko to wystawanie na realu. :good:

10/10

:good:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:42_________________________________________________

a co to za 2 leszcze na koncu :gwizdanie:

:decayed:[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 21:54_________________________________________________poprawiłem kodowanie [09] - Central Electronics, przez przypadek pomyliłem się w jednej komórce i miałem zakodowane Bi-Xenon czego efektem były moje dzienne jako długie LOL :polew:

dlatego tak dobrze mnie wdział DJ :D

Opublikowano

No i gitara;] Zrobimy następnym razem lepiej :wink4:

Opublikowano
czego efektem były moje dzienne jako długie

No i nie można było tak od razu, tylko żeś się tam rzucał na tym parkingu, jak Ci kur.... 15 osób mówiło, że masz długie włączone zamiast dziennych ? :cool1:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

No i nie można było tak od razu, tylko żeś się tam rzucał na tym parkingu, jak Ci kur.... 15 osób mówiło, że masz długie włączone zamiast dziennych ? :cool1:

no no i co tera głupio ci :tongue4:
Opublikowano

glupio mu jak Kimiemu :polew:

Opublikowano

no no i co tera głupio ci :tongue4:

troszkę posprzeczać się nie można.... i generalnie nie przyznaje komuś racji od tak, przy kilkuminutowej dyskusji... :rolleyes:

Opublikowano

ciekawe, co będzie z tego filmu;] W każdym razie - cokolwiek miałoby wyjść, to spotów nam pozazdroszczą, bo koncepcja i atmosfera jest super :decayed:

Opublikowano

ciekawe, co będzie z tego filmu;] W każdym razie - cokolwiek miałoby wyjść, to spotów nam pozazdroszczą, bo koncepcja i atmosfera jest super :decayed:

Dokładnie :good: :good: :good:

Opublikowano

kłysia mi tylko brakowało ;(

Opublikowano

Niestety, nasz listonosz nie dotarł;/ Myślami jesteśmy z nim :wink4: Seba się nie pokazuje - pewnie montuje filmik z pomocą kratki browarów :>