Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak zmieniając temat - w końcu mam klubowe ramki - tomek dostarczył :> Szkoda tylko, że nie przylegają tak, jak te poprzednie, ale to wina sposobu, w jaki są zamykane. Osobiście uważam, ze najlepsze są takie z paskiem u dołu, który się wciska - można wtedy bez obawy takie ramki podginać, a te masze niestety najlepiej czują się w pozycji prostej.

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

To tak zmieniając temat - w końcu mam klubowe ramki - tomek dostarczył :> Szkoda tylko, że nie przylegają tak, jak te poprzednie, ale to wina sposobu, w jaki są zamykane. Osobiście uważam, ze najlepsze są takie z paskiem u dołu, który się wciska - można wtedy bez obawy takie ramki podginać, a te masze niestety najlepiej czują się w pozycji prostej.

zgadzam sie niestety te co sa domykane sa kiepskie i kiepsko leza :/ ostatnio kumepl puknal mi w zdezak noga delikatnie i mi blacha wyskoczyla jak z procy :D:decayed: :decayed: :decayed:

Ty z ta cyrusowa wola powaznie mowiesz ?? ja pierwszy raz w zyciu slyszalem o takiej miejscowosci widze ze to wies kolo lodzi za brzezinami tak ??

a co tam wogole jest ?? daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn :D dzi dzi dziwki musza byc :P[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:44_________________________________________________oczywiscie z :wink4: ja porzadny jestem ma sie rozumiec

Opublikowano

mowie jakies dupeczki co za PLN-y potancza trzeba konecznie skrecic :decayed:

Opublikowano

btw - nawet ostatnio się śmialiśmy, że będziesz z Bruno robił grupowy zakup płynu chłodniczego :> Ale tak całkiem poważnie...o Tobie też pamiętam :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no ale to gdzie plan isci powaznie pytam bo jak nie to magnes albo soho tam sa fajne i jest ladna mulatka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :slina::evil:

Opublikowano

Ja się nie wypowiadam w temacie panienek, bo jeszcze Iza zajrzy i będzie dym.

Ale DOMYŚLCIE SIĘ, jakie jest moje zdanie na ten temat :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

tyle ze soho czy magnes to lepiej zrobic rezerwacje jak bedzie nas wiecej bo zwyczajnie nas nie wpuszcza :D

[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 22:52_________________________________________________hheeheh spoko wachacz :D

http://allegro.pl/wahacze-kpl-passat-b5-b6-audi-a4-a6-superb-wzmoc-i1592189247.html

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Seba to ty nic nie wiesz poweaznie co sie w sobote dzieje :chytry:

Opublikowano

jeśli pamiętasz, to na wyłączonym też jechaliśmy i dostałem :wink4:

Oj Bartuś, wiem przecież, żartuję tylko :wink4: :wink4: :wink4:

Kimiasz musisz jednak przyznać, że gnojowóz z protezą daje radę :naughty:

:D

Na dopalaczach tak, bez dopingu już "nie bałdzo" :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Z tego co wiem to bez rezystorka proteza :sex: ADRiane bez kremu :rolleyes:

No to mało wiesz :P

Było akurat na odwrót, ale naprawdę, dajmy już spokój z tematem.

Kimiasz ja żartowałem więc pełen luzzzz.... :pociesz:

Opublikowano
  • Autor

kurde no nie wiem poprosze info na pw albo cos kurde bo wiedze ze nikt nie raczyl mnie poinformowac cycki kozie :disgust::kwasny::wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

a propo mego tego pojabanego czujnika oleju jechalem do DJ i cala droge sie palilo a jak otworzylem u niego maske to zgaslo i zapalilo sie jak juz bylem pozniej w nowosolnej czyli po przejechaniu jakis 30km

Opublikowano

że tak nieśmiało spytam...PYK? :gwizdanie: :decayed:[br]Dopisany: 02 Maj 2011, 23:21_________________________________________________bruno - powiem szczerze, że bym tyle nie dał...weź od kogoś z klubu używkę i będzie ok :good:

Opublikowano

To skąd taką cenę masz ? BOscha juz za 600 można mieć :) , ja może jednak reanimuję, wyciągnę z auta wrzucę do pralki może się polepszy

Opublikowano
  • Autor

nowka sztuka, bez znizek - 1119pln brutto :/

oo no to ta cena jest blizsza prawdy :)

Opublikowano

nowka sztuka, bez znizek - 1119pln brutto :/

nom cena mała nie jest...

Opublikowano

Bruno - przepływka, która ewidentnie tnie dawki, powiedzmy na 300, da się "wyprać", ale taka, co 58g pokazuje? Padła. Allegro i do dzieła.

Opublikowano

To skąd taką cenę masz ? BOscha juz za 600 można mieć :) , ja może jednak reanimuję, wyciągnę z auta wrzucę do pralki może się polepszy

cena z ASO

pewnie mozna miec boscha za 600 ale czy o tym samym oznaczeniu ? bo z przeplywka to nie jest takie hop siup ze wymieniasz na inna boscha i bedzie dzialac. musi byc dokladnie taka sama.