Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale kurna dziadostwo w tych serwisach, po vin może sobie sprawdzić auto właściciel :D suuuperr

Opublikowano

A teraz koledzy kulturalnie napiszą kto jedzie "podlewać" działkę Tomaszowi w sobote :)

Ja będę. Mogę polewać :decayed:

Opublikowano
:D
Opublikowano

wtf? :gwizdanie:

Opublikowano

Ty to bedziesz z djem tanczyl :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: to ja bede foty pstrykal :D

Opublikowano

ale kurna dziadostwo w tych serwisach, po vin może sobie sprawdzić auto właściciel :D suuuperr

zasłaniają się ustawą o ochronie danych osobowych :polew:

Opublikowano

jest jakiś konkretny plan jutrzejszej imprezy? Wiecie, że jak mi odwali, to keyboard wezmę :tongue4:

Opublikowano

ja już nie wiem, czy się śmiać z Twoich komentarzy, czy na wszelki wypadek mieć oczy dookoła głowy i nie pić za dużo :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

ja już nie wiem, czy się śmiać z Twoich komentarzy, czy na wszelki wypadek mieć oczy dookoła głowy i nie pić za dużo :gwizdanie: :decayed:

:D

Opublikowano

Nastukamy mu jutro :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jest jakiś konkretny plan jutrzejszej imprezy? Wiecie, że jak mi odwali, to keyboard wezmę :tongue4:

Tak jak wcześniej Tomek napisał miejscówkę mamy na ul.Sołeckiej 17c więc myślę żeby spotkać się przed Selgrosem na ul.Rokicińskiej o godz.16:00 :mysli:[br]Dopisany: 06 Maj 2011, 18:27_________________________________________________aha DJ jak możesz to zamiast keyboardu weź grilla

Opublikowano

szykuje się niezła impreza :decayed: keyborady i tańce w stringach a to wszystko dookoła grilla.........................

Opublikowano

Siemano Bandziory :hi: :hi: :hi: