DeeJay_Kill Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 A mnie właśnie zaje**li mail'a...niestety są tam dość ważne informacje, a mimo mojego kierunku studiów - niewiele mogę zrobić...
Panda z Teksasu Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 witam wszystkich w środowy poranek wczoraj dokończona transakcja odnośnie autka, wczoraj zajrzałem mu w dowód a tam 110 kw ale se kobita przecinak kupiła hehe
MarianekZg Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 :hi: witam wszystkich w środowy poranek wczoraj dokończona transakcja odnośnie autka, wczoraj zajrzałem mu w dowód a tam 110 kw ale se kobita przecinak kupiła hehe przyleć na spota "poupalamy" :evil: no i oczywiście sprawdzimy co i jak :decayed: Zapniemy VAG-a , zrolbimy LOGI :cool1: :cool1: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Ohayoo :hi: DJ, myślę, że po prostu musisz zrobić reinstalkę Windy, bo jak masz jakiegoś syfa w kompie, to znalezienie go i usunięcie może być bardziej praco- i czasochłonne niż postawienie systemu od nowa.
Seba_LDZ Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Ohayoo :hi: DJ, myślę, że po prostu musisz zrobić reinstalkę Windy, bo jak masz jakiegoś syfa w kompie, to znalezienie go i usunięcie może być bardziej praco- i czasochłonne niż postawienie systemu od nowa. Dj zgadzam sie z Kimim szybciej postawisz na nowo system niz znajdziesz i poprawnie usuniesz syfa chociaz ja lubie takie akcje i pobawilbym sie w szukanie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: posiadasz wogole jakiegokolwiek firewalla ?? a oprocz tego odpal jakis zaawansowany menadzer procesow i podrzuc screena to sie luknie do tego zobacz co sie uruchamia przy starcie systemu i co ostatnio instalowales moze jakies wtyczki albo cos innego
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Nie no...Panowie - studiowanie informatyki do czegoś zobowiązuje Sprawdzałem w pierwszej kolejności procesy w menedżerze zadań, potem Panton sprawdzał po swojemu. Zapora sieciowa oczywiście włączona.[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 08:54_________________________________________________a dostępu do maila nie mam nadal...rewelacja, zwłaszcza, że były tam ważne dane.
Panton Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Nie musiał nikogo wkurrrwiać... ma Windowsaaaa
Seba_LDZ Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Nie no...Panowie - studiowanie informatyki do czegoś zobowiązuje Sprawdzałem w pierwszej kolejności procesy w menedżerze zadań, potem Panton sprawdzał po swojemu. Zapora sieciowa oczywiście włączona.[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 08:54_________________________________________________a dostępu do maila nie mam nadal...rewelacja, zwłaszcza, że były tam ważne dane. gdzie masz poczte ??
bartek1605 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Nie musiał nikogo wkurrrwiać... ma Windowsaaaa mam się zacząć bać ;(
Seba_LDZ Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 heheh winda jest po prostu jedna wielka dziura i jak ktos ma pojecie o tym co robi to zajmie mu to chwile tylko zostaje pytanie po co ? Dj ktos po prostu wycial numer i tyle i zadne z nich hakiery tylko gamonie jakby mi sie wlamali na moje psp co kolo kibla lezy no to bym byl pelen podziwu :polew: a tak pewnie zainstalowalo sie jakies gowno ktore albo daje jakis otwarty porcik albo zczytuje to co Dj pisze na klawce keylogger i tyle format c i po sprawie ajak nie to trzeba sie pobawic
chriss Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja też się przywitam [br]Dopisany: 18 Maj 2011, 10:59_________________________________________________Seba miałeś wczoraj linka poprawić :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 to pokazuj co tam masz to w sobote nie widziales ?
Rekomendowane odpowiedzi