Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

o widzisz to jest najlepsza odpowiedz :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w dobrych cenach graty to do TOM77 Sebciu :wink4: :wink4: :wink4::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie o to mi chodzilo :)

Opublikowano

hehehe doczytałem między wierszami słowo Mistrz :notworthy: :notworthy: :notworthy::cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

mhm... myślałem że jest to troche bardziej rozbudowane.... tzn coś tam wiem na ten temat ale no niestety nie urodziłem sie z kluczami w ręku i katalogami części :tongue4: ale i tak już mi pomogliści bo przeważnie słyszałem odpowiedź "no chyba wszystko" to chyba czy napewno.... a jeszcze tak zapytam czy coś oprócz tych 2 rzeczy warto by było wymienić...??

a z tym zlotem to juz z miesiąc sie zbieram i dojechać niemoge jak nie praca to imieniny to jeszcze tam coś...

Opublikowano

kupiłeś niedawno auto i chcesz konkretny przeglądzik zrobić?

Opublikowano

wiesz co przeglądzik był ale jak to na takiej pierwszej lepszej stacji diagnostycznej dobre, dobre, mhm, tak, no tak...

kuźwa auto 14 lat i dosłownie nówka z salonu....[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 19:25_________________________________________________ale z chęcia odbędy takowy jeszcze raz....

Opublikowano

wiesz co przeglądzik był ale jak to na takiej pierwszej lepszej stacji diagnostycznej dobre, dobre, mhm, tak, no tak...

kuźwa auto 14 lat i dosłownie nówka z salonu....[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 19:25_________________________________________________ale z chęcia odbędy takowy jeszcze raz....

zawiechę słyszysz czy puka czy nie więc to możesz sam ocenić, rozrząd dla świętego spokoju wymień i już, chyba że masz pewność kiedy był wymieniany i wszycho :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 19:28_________________________________________________ja ostatnio byłem na przeglądzie bo niby czasem coś puka niby nie i co :shocked: :shocked: na przeglądzie nic nie wyszło a jednak czasem puka :kwasny: :kwasny: :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

spoko mysle ze przyjedziesz zapoznasz sie a napewno banda Ci pomoze :)

Opublikowano

ma przeglądzie to chyba trzeba rzęchem przyjechać by coś znaleźli...

Opublikowano
  • Autor

o przepraszam mi jakis czas temu powiedzieli o wachaczach do wymiany i sprawdzalismy z dj i sie potwierdzilo !!!

[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 19:55_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

wiesz co ja samochód kupilem od znajomego który też bardzo dbał o autko ale no jak kazde auto które ma 14 lat ma wady. zawieszenie ogólnie okej tylko jak sa skręcona na maxa koła to coś stuka a rozrząd to wymienil tylko pasek chyba ale z 6-7tys temu.... wiec narazie sie w sumie nic niepali ale jak sobie zrobie to bede wiedzial co mam.... jeszcze raz wszystkim dziekuje za pomoc i pozdrówki :notworthy: :>

Opublikowano
  • Autor

jak puka to pewnie przegub :)

a rozrzad wymiana samego paska to kurde dbal ?? ;) hyh to jak na 15 letnich oponach wymienic powietrze na azot :)

Opublikowano

jak żyjecie stare oceany? :kox:

Opublikowano
  • Autor

oooo hehehe kropka ma :P

Opublikowano

jak żyjecie stare oceany? :kox:

Komu żeś się naraził? :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

ale masz fajną kropkę... :naughty:

Opublikowano

ale jak ... moderowany :polew: :polew: to tak jak Kimi rozowy :polew:

Opublikowano

za***ista skrzynia tylko, że wstawiają to tylko do Audi A8.... :confused4: w A4/S4 Audi wstawia swój wynalazek S-tronic