Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze troche i też będzie w 4 siedziała jest bardzo kompatybilna, muszą się pospieszyć bo już 9-cio biegowa czeka na pójście w prace :wink4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale zobacz, że od 6HP co siedzą w A4 koncepcyjnie nie różni się dużo... przy 8HP nie poszli w bardzo modne dwa sprzęgła (jak w DSG VW czy S-tronic Audi) tylko dodali kolejne trybiki, przeprojektowali układ i tyle... cała mechatronica, pompa praktycznie jest bardzo podobna do 6HP.

W sumie dodanie kolejnych dwóch trybików spowodowało, że jest mniejszy skok a co się z tym wiąże można płynniej i szybciej dobierać przełożenie do warunków co oczywiście korzystnie wpływa na czas zmiany biegu i spalanie.... wytrzymałościowo poszli w górę... nawet 1000 Nm daje radę 8HP90... kosmos....

[br]Dopisany: 18 Maj 2011, 22:29_________________________________________________8HP90 wstawiają do Rolls-Royce Ghost, który ma V12 6,6 bi-turbo 570 KM i 780 Nm przy 1500 obr/min :shocked:

Opublikowano

akurat bym powiedział, że uprościli wewnątrz te skrzynki

stare 6HP32 też mogą przenieść 1000Nm

Opublikowano

z tego co pamiętam to najmocniejsza wersja ZFa czyli 6HP34 mogła przenieść 800Nm z groszami max.... oczywiście 6HP mają za***isty potencjał dlatego były wkładane do S4B7 czy innych mocnych fur w Q i dawały pięknie radę

podsumowując to 8HP - za***isty TIP i oby jak najszybciej trafił do A4/S/RS bo pod względem wytrzymałości, trwałości na pewno jest za***ista.... :>

Opublikowano

Hehe moderowany bo miałem zawieszone przez miesiąc konto za niby nabijanie postów :gwizdanie:

trzeba będzie chyba na spocik w niedziele zawitać bo dawno mnie nie było

Opublikowano

aaaaaaaa to TY jesteś jednym z tych spamerów.... no to przyjedź na spota, przyjedź... :baseball:

Opublikowano

Powiem Wam, że obsługa o2.pl działa nieźle;D Zadzwoniłem z prośbą o zmianę hasła, bo mi je ktoś złamał,wysłałem wniosek+skan dowodu i odręcznego podpisu, a po 2h mam już nowe hasło i pełną kontrolę nad mailem;D :good:

Opublikowano

co nie zmienia faktu, że serwery o2 a w szczególności ich serwery poczty to jeden syf..., wykorzystywany przeważnie przez spamerów... jak poczta to gmail.... przynajmniej spamu nie ma :gwizdanie:

Opublikowano

mam pocztę na gmailu, ale wiesz - przyzwyczajenie robi swoje. Syf, nie syf - szybko ogarnęli temat.

Opublikowano

spoko.... :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:naughty:[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 00:56_________________________________________________ee to se ide spac

PSTRYK

Opublikowano

ja ci pstryknę :wink4:[br]Dopisany: 19 Maj 2011, 01:39_________________________________________________kuwa jakie te .vbs są zjebane... w C bym to szybciej napisał... jak już M$ coś wymyśli co jeebnąć można... :wallbash:

Opublikowano

Mam dla Was kolezy i koleżanki całkiem niezłą wiadomość :Pczwartuuuuuuuuuuuuuuuuuunio :D:D:D

:decayed: :decayed: :decayed::good: :good: :good:

Siemanko :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

Mam dla Was kolezy i koleżanki całkiem niezłą wiadomość :P czwartuuuuuuuuuuuuuuuuuunio :D:D:D

:notworthy: :notworthy: :notworthy::good: :good: :good: :good:

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

huh no fpyte nie ma co na tych kolach z tym kolorem i dzwiekiem silnika prawie jak subarynka :D

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

No, dziś o 11:00 kolejna rozmowa w sprawie pracy :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly:

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

No, dziś o 11:00 kolejna rozmowa w sprawie pracy :przebiegly: :przebiegly: :przebiegly:

Siemka :hi: :hi: :hi:

3mamy kciuki :good: :good: :gicior: :gicior: :gicior::wink4: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a Ty co Mario nie idziesz do roboty ?? :D