kanu Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Co prawda jest to moje pierwsze w zyciu Audi i diesel, ale mam sporo pytan :> powitać nowego moje też jest pierwsze i też gnojówkowóz
admin20 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 wszystkim pracującym Ja będę u was na spocie za tydzień bo ten weekend spędzam w stolicy :gwizdanie: A co do letniego to ja bym się pisał
Kimi Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Co prawda jest to moje pierwsze w zyciu Audi i diesel, ale mam sporo pytan :> powitać nowego moje też jest pierwsze i też gnojówkowóz :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 Kimiasz co sie z Toba dzialo jak Cie nei bylo ?? Maria tyz ni ma czyzbyscie razem na jakims balecie byli ??
Kimi Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Kimiasz co sie z Toba dzialo jak Cie nei bylo ?? Maria tyz ni ma czyzbyscie razem na jakims balecie byli ?? Nie, ja robiłem zadanie do pracy, generalnie miałem ostatnie kilka dni wyrwane z życiorysu (najpierw wizyta w Gdańsku na rozmowie kwalifikacyjnej, potem to zadanie), dopiero dzisiaj mam trochę luzu.
Magdalenah Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Bry , będzie ktoś leciał na wawe lub spowrotem w tym tygodniu? Potrzebuje odebrac manetkę do FIs rezania od klubowego kolegi.
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 ja bede lecial w piatek z wawy do lodzi
Panton Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Bry , będzie ktoś leciał na wawe lub spowrotem w tym tygodniu? Potrzebuje odebrac manetkę do FIs rezania od klubowego kolegi. A nie lepiej jak Dominik wsadzi manetkę w kopertę bombelkową i wyśle pocztą polską - listem poleconym? zapłaci za całą imprezę 5zł bo to jest lekkie... [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 10:44_________________________________________________ ja bede lecial w piatek z wawy do lodzi no to zabierzesz manetkę od Dominika w wawie i przyjedziesz z nią na spota... wezmę kompa + klucze i pod Realem temat załatwimy
Magdalenah Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Bry , będzie ktoś leciał na wawe lub spowrotem w tym tygodniu? Potrzebuje odebrac manetkę do FIs rezania od klubowego kolegi. A nie lepiej jak Dominik wsadzi manetkę w kopertę bombelkową i wyśle pocztą polską - listem poleconym? zapłaci za całą imprezę 5zł bo to jest lekkie... [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 10:44_________________________________________________ ja bede lecial w piatek z wawy do lodzi no to zabierzesz manetkę od Dominika w wawie i przyjedziesz z nią na spota... wezmę kompa + klucze i pod Realem temat załatwimy Jadę do Wrześni z nią do BartS'a na diagnostykę skrzynki zmianę ewentualną softu i sterownika , podmianę kiery, podmianę gałki zmiany biegów i założenie manetki do FIS. Nie wiem czy będę na spocie więc
Panton Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 aaa taki numer.... a Ty masz skrzynię multi u siebie?
Magdalenah Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 aaa taki numer.... a Ty masz skrzynię multi u siebie? no baaaa pewnie że tak z opcją tip
Magdalenah Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 tip tanio i pewnie :polew: zapewne , właśnie koleżanka zapłaciła za wymianę całego TIP na nowy bo padł w Audioli.
Panton Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 tip tanio i pewnie :polew: zapewne , właśnie koleżanka zapłaciła za wymianę całego TIP na nowy bo padł w Audioli. a przy jakim przebiegu padł TIP - 500 000km? tzn. przy 267 000km - przebieg ori a samochód od dziadka z niemcowni
bartek1605 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 no pewnie że od dziadka który jeździł tylko do kościoła
Seba_LDZ Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Opublikowano 31 Maja 2011 hyh no taka prawda nie ma tymbardziej w dieslu aut z niemiec z przebiegiem 200 000 500 000 to tak tyle ze zrobione na 180 000
klysek Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 a rozdupcyla sie dlatgo ze ciagnal nie szybciej niz 15 km/h
Rekomendowane odpowiedzi