Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry filmek :D Seba :notworthy: :notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 15:54_________________________________________________jak ktos uwaza inaczej no prosimy o jego wlasna koncepcje filmu...

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

spoko kolejne beda lepsze :) bankowo :)[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 15:59_________________________________________________no dobra to ja sie zawijam bede wieczorem :D przyjme wszystko na klate :D :D :D

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Ale na jakości to dużo ten film stracił;/ w ogóle nie widać że kamera hd była. Na vimeo może w lepszej jakości by się udało wrzucić czy już po prostu on taki jest?

Opublikowano

Seba, więc przyjmuj na klatę............. :decayed: :decayed: :decayed:

muzyka dla mnie kosa :kox: :kox: :kox:, same ujęcia i pomysł późniejszego ich obrobienia :good: :good: :good:

jakość - to co napisał "frugodh"... , ale czy to wszystko jest ważne.

Najważniejsze to chyba to, że pierwsze koty za płoty. Następne filmiki będą lepsze, dużo dużo lepsze.

:oklaski: :oklaski: :oklaski: że w ogóle wziąłeś się za to i myślę, że ogarnąłeś temat a nikt cię przecież nie zmuszał do zrobienia tego filmiku.

Do następnego filmiku przygotujemy się jeszcze lepiej :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

do nastepnego filmiku to chyba wszyscy musimy sie lepiej przygotowac miec zaplanowane gdzie chcemy jecchac i co zrobic bo Seba sam za duzo nie zrobi bez naszej pomocy takie moje skromne zdanie :) a w ogole to wielki szacun za wykonana prace

Opublikowano

ja tam już się wypowiedziałem wcześniej :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

o i bartek podsumowal :D :D :D

Tomek dokladnie nie tyle co sam nie zdzialam co po prostu co 10 glow to nie jedna :) kazdy ma jakies pomysly kazdy cos widzial

jesli tylko uda nam sie a mam nadzieje ze sie uda zmontowac machine ktora z Pantonem opracujemy beda naprawde w pyte ujecia :D

takze nastepny film bedzie duuuuzo lepszy no i popracujemy nad jakoscia niestety rendering trwa bardzo dlugo to raz dwa ze duzo wazy

zawsze sa jakies ograniczenia :) wiele tez nie potrafie wiec niektore opcje wynikaja z mojej niewiedzy z racji tego ze robie praktycznie pierwszy film tego typu

wagenwerks pierwszy film tez nie byl specjalnie za***isty :P mysle ze bedzie progress musi byc :D

Opublikowano

ja mysle ze kamera musi byc z podgladem bo zawsze mozna dane ujecie powtorzyc a tak... trzeba robic skrawek z tego co sie ma

Opublikowano
  • Autor

ja mysle ze kamera musi byc z podgladem bo zawsze mozna dane ujecie powtorzyc a tak... trzeba robic skrawek z tego co sie ma

obowiazkowa inaczej nie robimy nic nie da rady .... problem jest w tym ze nikt nie ma takiego ustrojstwa :( albo sie nie ujawnia nie wiem

Opublikowano

ja mam tyylko aparat hd :(

Opublikowano
  • Autor

kurde ja mysle ze mozemy sprobowac z racji tego ze narazie nie mamy innej alternatywy :)

powiedz mi jaki masz konkretnie model aparatu i czy masz mocowanie na statyw ?? pewnie masz ale profilaktycznie zapytam :)

Opublikowano

jakie by te ujecia nie byly, jakim sprzetem nie byloby to krecone to film jest za***isty - raz ze jest nasz, wlasciwie wasz bo mnie nie bylo :( a dwa scena "tylko raz przed slubem :)"

Pantonik musisz przerejestrowac auto. nie masz wyjscia. koniec tematu ! ;)

Opublikowano
  • Autor

hehehe spoko Marcin mam nadzieje ze na nastepna ustawke juz bedziesz zwarty i gotowy :D[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 20:20_________________________________________________bo plany sa zacne musimy je tylko wykonac :D

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

A ja powiem tylko tyle: Sebastian, szacun za włożoną pracę, podkład muzyczny dobrany za***iście, mnie podoba się ten film bardzo bardzo bardzo :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

A ja powiem tylko tyle: Sebastian, szacun za włożoną pracę, podkład muzyczny dobrany za***iście, mnie podoba się ten film bardzo bardzo bardzo :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

podziekowal ciesze sie naprawde ;)

ale wiem ze bedzie lepiej wiem ze bedzie o wieeeeele lepiej :D

sony dsc hx5

ok zaraz obczaje :D[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 21:34_________________________________________________ok mysle ze sprobujemy napewno :D

powiedz mi tylko czy od spodu masz gwint ?? bo mi tu googiel pokazuje jakies cuda

czy masz dziure na wkrecenie sruby od posdu aparatu :D

Opublikowano

jakie by te ujecia nie byly, jakim sprzetem nie byloby to krecone to film jest za***isty - raz ze jest nasz, wlasciwie wasz bo mnie nie bylo :( a dwa scena "tylko raz przed slubem :)"

Pantonik musisz przerejestrowac auto. nie masz wyjscia. koniec tematu ! ;)

spoko... będą tablice E0 PANTON :wink4:

Opublikowano
  • Autor

nie wyczyscilem kolek kurde :/