Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 o no masz no niektorzy to dobrze maja nie ma co sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema Aneczko
Bruno_74 Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam bandziochy chciałem powiedzieć, że wtorków też nie lubię.
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 hehehe ciekawe jak tam nasz nadworny architekt :D
klysek Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 hehehe ciekawe jak tam nasz nadworny architekt :D tzn. kto
klysek Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Ohayoo :hi: ...i wracam do pracy :naughty: do roboty krolu zloty
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 no to kawka i do roboty... Będę kleił emulatory;D
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 uuaaaa moj tez ? moj tez ?? moj tez ??? bo ja juz mam 75 teledyskow i wiecej nie wejdzie na ta karte
Seba_LDZ Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Opublikowano 5 Lipca 2011 :good: :notworthy: :notworthy: :good:
Magdalenah Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 witam po urlopie. Pogoda jak widzę fantastyczna aż miażdży widziałam Was w niedziele na spociku, właśnie wjeżdżałam do Łodzi, fajnie tak od wjazdu klubowiczów zobaczyć
żbik Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 witam po urlopie. Pogoda jak widzę fantastyczna aż miażdży widziałam Was w niedziele na spociku, właśnie wjeżdżałam do Łodzi, fajnie tak od wjazdu klubowiczów zobaczyć My też Cię widzieliśmy.. Trzeba było wstąpić na spocik..
Magdalenah Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 witam po urlopie. Pogoda jak widzę fantastyczna aż miażdży widziałam Was w niedziele na spociku, właśnie wjeżdżałam do Łodzi, fajnie tak od wjazdu klubowiczów zobaczyć My też Cię widzieliśmy.. Trzeba było wstąpić na spocik.. po 1800 km w aucie i z odleżynami na tyłku to sorry ale marzyłam tylko żeby przyjąć pozycję leżącą :>
Magdalenah Opublikowano 5 Lipca 2011 Opublikowano 5 Lipca 2011 Kocyk byśmy Ci rozłożyli.. heh potrzebnych byłoby 5 kocyków i szósty dla psa hardocora
Rekomendowane odpowiedzi