Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz z tyłu jest dużo miejsca

Z przodu jeszcze fajniej

Decha po łuku leci w stronę kierowcy coś jak w BMW. Dodatkowo fajnie zrobiony kokpit bo nie świeci ci na zegary nigdy bo są osłonięte taką półką

Nie no, ja wiem, jak wygląda Safrane, nie musisz mi tłumaczyć :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Ale i tak nie zamieniłbym mojej A4 na żadne inne auto :kox: :kox: :kox: :kox:

W przyszłości też nie planuję zmiany marki i modelu, jedynie generacji i wersji silnikowej (na coraz mocniejsze :evil: :evil: :evil: :evil:)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kimi - zmien na diesla w automacie ;)

Opublikowano

kimi a myślisz że ja zmieniam ??

Teraz tą porobię na tip top i next dla siebie, a tą ojczulek w spadku dostanie :P

Opublikowano

Kimi - zmien na diesla w automacie ;)

Ale się Ciebie żarty trzymają od rana :cool1: :cool1: :cool1:

:nabijasie:

kimi a myślisz że ja zmieniam ??

Teraz tą porobię na tip top i next dla siebie, a tą ojczulek w spadku dostanie :P

Mam taki sam plan, z tym, że moja zostaje dla Izy potem.

Opublikowano

do poszalenia nie jest potrzebny silnik tylko "Kubica" za kierą :D :D :D :D a efekty są takie jak wcześniej na fotkach... :polew:

To co kubica inaczej gaz wciska czy możę ma dopalacz w ręku żeby szybciej biegi zmienić ??

chłopie weź użyj inteligencji :wallbash:

[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 10:05_________________________________________________

BTW, Panton, witam w klubie śliniących się na myśl o eSie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

nie no eSssski mi się zawsze podobały.... nawet B5, które mnie nie rusza w wersji S4 jest bardzo ciekawe...... ja swój wzrok kieruję na S4 ale w B6/B7 ze względu na nowocześniejszą konstrukcję i oczywiście silni V8, który jest klasykiem

Opublikowano

do poszalenia nie jest potrzebny silnik tylko "Kubica" za kierą :D :D :D :D a efekty są takie jak wcześniej na fotkach... :polew:

To co kubica inaczej gaz wciska czy możę ma dopalacz w ręku żeby szybciej biegi zmienić ??

Ponton Jesteś wszystko wiedzący i fajnie

Poprzednie auto tyrałem 3 razy gorzej i jakoś nie działy się takie klocki

Zdaję sobie sprawę że jest to starsze auto, a Ty mi tu z Kubicą wyjeżdżasz gdzie dobrze wiesz że to jest co innego.

Nie wiesz co jest zrobione a co nie i z mety wycieczki w stronę kierowcy.

Jeśli by to było nowe autko i tak by się stało to rozumiem moja wina i od razu bym to powiedział.

Tu poduchy pewnie są jeszcze fabryczne nie wymieniane od wyjazdu z linii montażowej, i kiedyś musiały puścić.

Opublikowano

Ponton Jesteś wszystko wiedzący i fajnie

Poprzednie auto tyrałem 3 razy gorzej i jakoś nie działy się takie klocki

Zdaję sobie sprawę że jest to starsze auto, a Ty mi tu z Kubicą wyjeżdżasz gdzie dobrze wiesz że to jest co innego.

Nie wiesz co jest zrobione a co nie i z mety wycieczki w stronę kierowcy.

Jeśli by to było nowe autko i tak by się stało to rozumiem moja wina i od razu bym to powiedział.

Tu poduchy pewnie są jeszcze fabryczne nie wymieniane od wyjazdu z linii montażowej, i kiedyś musiały puścić.

bez napinki.... :tongue4: :tongue4: :tongue4: . "kubica" w sensie wariat.... jak jest dobry wariat za kierownicą to i Fiate Seicento popitala, że hej :D

[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 10:39_________________________________________________"Andrzeju nie denerwuj się........." :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

:decayed:

Seba, rezasz baner? :cool1: :cool1: :cool1::kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

nie bardzo bo nie mam pomyslu i koncepcji :(

Opublikowano

nie bardzo bo nie mam pomyslu i koncepcji :(

No Ty nie masz? :blink: :blink: :blink:

To kto ma? ;( ;( ;(

Opublikowano
  • Autor

no cos dzisiaj kiepsko ze mna kurde bo malo miejsca tu jest to raz dwa ze musi byc bez tla bo nie chce zeby taki kloc wisial jak w innych wojew.

beznadziejnie to wyglada tak mi sie wydaje przynajmniej :)

Opublikowano

:hi: w ten pochmurny dzień trochę blasku

silver-AUDI.jpg

Opublikowano
  • Autor

dobra szmula :decayed:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 13:15_________________________________________________oooooooo to tam jest audi w chromie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

no cos dzisiaj kiepsko ze mna kurde bo malo miejsca tu jest to raz dwa ze musi byc bez tla bo nie chce zeby taki kloc wisial jak w innych wojew.

beznadziejnie to wyglada tak mi sie wydaje przynajmniej :)

bardzo dobrze gadasz :gwizdanie:

Opublikowano

oooooooo to tam jest audi w chromie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :naughty:

Gdzie? :mysli: :mysli: :mysli:

Aaa.... no faktycznie.... :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

DJ szamkowóz odpalił.... :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

szamkowoz ;)

Opublikowano

szamkowoz ;)

:wink4:

Opublikowano

kto chce zderzak sciagac w B7 :P[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 14:57_________________________________________________dodam ze przedni