Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja jutro juz wyjazd nad polski ocean :decayed: drinken,dupcing do bialego rana :dance:

Jastarnia City :decayed:

a ja Jaaantar :>

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja myslalem nad Łebą :)

Opublikowano

ja myslalem nad Łebą :)

to nie myśl tylko jedź zaraz kurcze jesień i doopa bedzie

Opublikowano

to będziemy jeździć na Kanary :tongue4:

Opublikowano

to będziemy jeździć na Kanary :tongue4:

prędzej z kanarami :tongue4:

Opublikowano
:D
Opublikowano
Pani puści ręczy !!!!!!! :laghing2: :laghing2: :laghing2:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

HAHAHAHA

No to ja po pierwszych kosztach z autkiem. Kolega Bartek wymienił olej i filtr oleju, także ze spokojną głową jadę jutro nad ten Syf Polski - do Dziwnowa (pod Świnoujście). Na spocie pojawię się, ale jak wrócę. Trzymajta się. Dobrej pogody życzę i mało dziur na drogach.

Jeszcze w tym roku Pb 6 zł juppi!

Gaz ma kosztować 4 zł, a ON około 5,80 <- TACK USA - Dziękujemy Stanom :hi:

Ale za 250zł zajadę w dwie strony, jak wcześniej. A na gazie 2 lata temu za 180 w obie strony pojechałem - ach to były czasy :D

Hejaaa !!

Opublikowano

pjngwjn taaa bo w Polsce Obama rządzi....... :polew:

Opublikowano

Popatrz, w Polsce to nawet kryzys się nie udał :)

A rating USA (jego spadek) odbił się na całym świecie, dlatego frank szaleje, dlatego ceny paliw rosną i dlatego urosną.

Dobra, nic innego nie pozostaje jak się żegnać. Do zobaczenia za 2 tygodnie!

CYA

Opublikowano

Kolego mniej TV a więcej rozumu używaj............ cała zabawa sprowadza się do tego, że kilkadziesiąt lat temu grupa cwaniaków (bankierów) załatwiła by dolar nie miał pokrycia w złocie.... kiedyś na 1$ był napis, że jest to równowartość xxxx złota a od kilkudziesięciu lat tego nie ma...... wiesz co to oznacza? że bank może drukować te papiery bez pokrycia.... pokrycie w złocie jest naturalnym ograniczeniem drukowania papierków w nieskończoność... jak tego ograniczenia nie ma to się drukuje.... a wiesz co powoduje wydrukowanie dużej ilości papierków bez pokrycia? spadek wartości tego papierka..... on już nie jest tyle wart co na nim zostało napisane - spadek wartości to inflacja... efekt? chyba go widzisz codziennie....

cena paliwa w PL to nie wina USA.... Tusk i reszta opowiada, że to wina mocnego kursu dolara więc jak wytłumaczysz, że od tygodnia dolar leci a ceny na stacjach rosną? do Twojej wiadomości - baryłka ropy nie jest przeliczana/kupowana za franka tylko $ ......... w naszym paliwie jest więcej podatku niż paliwa....

i frank nie szaleje.... serio mniej TV/Radia a więcej edukacji... to $ leci (fatalna gospodarka, która została rozłożona przez system, który wcześniej opisałem)... zł leci.......chyba nie trzeba wyjaśniać...... euro leci.... też można pozostawić bez komentarza (eurokołchoz się nie sprawdza - gospodarka centralnie sterowana dyrektywami UE była przerabiana w ZSRR).... idąc Twoim tokiem "rozumowania" to złoto również szaleję bo za taką samą liczbę papierków kupisz go z każdym dniem coraz mniej.... :wink4:

temat bardzo szeroki :)

Opublikowano
  • Autor

no i zgadzam sie z Pantonikiem :) jakby patalachy nie wpierdalali 60 % ceny paliwa to wacha by kosztowala ok 3 zl

od rafinerii hutrowo 2,4 za litr no to kurde nich maja te 60 gr to i tak jest w pyte na kazdym litrze ale nie wiecej niz

wart litr caly cenie hurtowej... polska bzdura...

Luk nie dalem rady nie chcialo mi sie :) na spota przywioze to i tak nic by nie zmienilo zebym go dzis dal :) luzna guma damy rade :)

Opublikowano

pewnie, że damy :decayed: ale w niedzielę mnie nie będzie ;( to zostawisz komuś tam..... Bruno może..

Opublikowano
  • Autor

spoko jak nie to dowioze osobiscie jutro albo w sobote w sumie to dziaj nie jutro :P

Opublikowano

nom dzisiaj wpadaj :naughty:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 01:34_________________________________________________ :kawa:

Opublikowano

no i jakoś znowu w komplecie przetrwaliśmy kolejny tydzień roboczy :D tylko dzisiaj jeszcze no i nawet długi weekend :D

Opublikowano
:tongue4:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Widzę, że mamy tu na forum "ekspertów" od ekonomii pęłną gębą :cool1: :cool1: :cool1:

:D

Opublikowano

jak się tak śmiejesz to może założysz się, że za dwa-trzy miesiące max dolar spadnie do kwoty 2.5-2.6zł? ja stawiam 5k - dobry zawias będziesz miał do ADRiany jak będę w błędzie.... :)