Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panton nie pier$ol,lepiej napraw mi napęd w lapku bo coś zaczyna brzęczeć i się przycinać :disgust:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zgadza sie glock 17 8 mm

ojjj... chyba 9mm :P

Opublikowano

Sebie dali damska wersje :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

zgadza sie glock 17 8 mm

a fakt :P heheh

Opublikowano

Panton nie pier$ol,lepiej napraw mi napęd w lapku bo coś zaczyna brzęczeć i się przycinać :disgust:

nie wiem czy da radę naprawić.... obczaić na pewno mogę... w razie czego trzeba będzie szukać i wymienić cały :kwasny:

[br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________

zgadza sie glock 17 8 mm

a fakt :P heheh

to jest bardzo fajny sprzęt.... w Straży Granicznej mają i się bawiłem :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

nom widzisz mozemy kiedys ustawic taki spot na strzelnicy :D ja jestem za :D

Opublikowano

a w Łodzi jest taka opcja (?) :mysli:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

wstawać bo już .................... Piątunio :banan: :banan: :banan::punk: :punk: :punk::banan3: :banan3: :banan3:

odnośnie strzelnicy to może dziś coś się dowiem - na tą chwilę wiem o "Zdrowiu" za 30min 10 pln-ów (wiatrówka :decayed:)

Opublikowano
:siema: a ja woczraj kontynuacja prawka i odbylem pierwsze jazdy na zespole :dance::decayed: taka krowke prowadzic to jest czad :kox:
Opublikowano

kurde jak zimno dzisiaj..........normalnie właczyłem podgrzewanie stołka :blink:

Opublikowano

ja jeszcze nie doświadczyłem, czy zimno, czy nie, ale ważne, że słońce wyszło:) Kawka i trzeba ruszać w bój z A3;) A na spot na strzelnicy jestem chętny jak najbardziej, tylko zależy, czy Bartas będzie -> grozi to strzelaniem do siebie nawzajem :polew:

Opublikowano

Chriss jak chcesz zniszczyć fure to porzuć mi ją na tydzień i będzie sprawa załatwiona :cool1:

Opublikowano

ja jeszcze nie doświadczyłem, czy zimno, czy nie, ale ważne, że słońce wyszło:) Kawka i trzeba ruszać w bój z A3;) A na spot na strzelnicy jestem chętny jak najbardziej, tylko zależy, czy Bartas będzie -> grozi to strzelaniem do siebie nawzajem :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

no wlasnie w lodzi kurde chyba nie mozna nigdzie popykac z ostrej kurde az dziwne

ale jak cos znajde napewno zapodam temat :D bo niezly fun jest :D

Opublikowano

:hi:

Chriss jak chcesz zniszczyć fure to porzuć mi ją na tydzień i będzie sprawa załatwiona :cool1:

nie wiem o co kaman :mysli:

po co niszczyć :mysli:

Opublikowano

pedał ten Wesołowski..........ale wózek mógłbyś zakosić - przydałby się dla Sebka do kręcenia :naughty:

pedał ten Wesołowski..........ale wózek mógłbyś zakosić - przydałby się dla Sebka do kręcenia :naughty:

dokładnie :good:

Opublikowano

:hi:

nie wiem o co kaman :mysli:

po co niszczyć :mysli:

a co mówiłeś w niedziele

Opublikowano

Sebie dali damska wersje :kox: :kox:

:laghing2:

Opublikowano

Mariano wyjmuj kapuste z skarpetek

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=221747.0

:naughty:

dokładnie :good: a jakby ktoś miał jeszcze wolną kapustę to niech się podzieli bo A6 mnie się jedna podoba :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: