Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sebek

1. VirtualBox styknie spokojnie..

2. Ode mnie dostaniesz obraz dysku pod virtualną maszynę z czystym WinXP (wystawie na serwerze to wieczorem pociągniesz z domciu)

3. Wczoraj jedna tępa baba po 150 certyfikatach, szkolenia itp tak napierdzieliła na punkcie styku, że ponad 1000 numerów z różnych stref mi nie działała.... totalna odcinka wielu firm (nie mogli dzwonić i do nich nie można było się dodzwonić).... :kwasny: walczyłem z tymi debilami od 16:00 a o 22:30 zorientowali się, że ich specjalista certyfikowana źle kliknęła i wyeeebała w kosmos kilka tablic numeracji na centralach... :wallbash: oparło się o 20:00 (bo debile nie byli w stanie się zorientować o co kaman) o dyrekcję techniczną.... o 22:00 powstało za***iste zamieszanie i postawili na nogi wszystkich techników z pl.... jak już było wiadomo co odwaliła to zaczynałem to odkręcać bo miałem na swojej platformie wszystkie informacje by to przywrócić (debile nawet nie mieli kopi zapasowej) więc od 23:00 zacząłem klepać a o 7:20 skończyłem (klepania w chuu... :wallbash: ) ... kimnąłem się 1h no i jestem ponownie online :D ale kurde wczoraj od 16:00 nie odbierałem nawet telefonów i dopiero teraz nadrobiłem spam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

heh grubo :) nie powiem

spoko daj znaka :)

Opublikowano
  • Autor

spox to juz mam czekam na obrazek i bedzie gitara :)

dzieki :) wezno sie przespij chlopie 1 godzinka to malo 4 to juz cos :) mozna zyc :)

Opublikowano

spoko... śniadanko zjadłem.... zaraz kawusia.... więc można działać... :>

Opublikowano

dobry :hi:

Panton ty to jednak cyborg jesteś :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:decayed: :decayed: :decayed:

oj tam cyborg zdrowy jest ;)

Opublikowano

zdrowia seria :D

Opublikowano
  • Autor

heheh no no mozna rezac :D

Opublikowano

nom :D poszło priva z virtual dyskiem WinXP...... 636M :wink4:

Opublikowano
  • Autor

leci leci :):good::notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Bartuś, dzisiaj kumpel był u Rogala i gadał z Nim o moim blb i mówił że mapy startowe nie pomoga na palenie jak to Panton sugerował :tongue4:

nie sugerowałem a pisałem konkretnie gdzie jest problem.... :tongue4: dlatego upgrade softu silnika sprawę załatwi bo tam są poprawione mapy startowe i będzie palił z dotyku.... :gwizdanie: więcej zaufania Panie Marat :wink4:

ps: a co by było śmieszniej to u Rogala robił program szogun555 i on ma BLB..... miał też problemy z paleniem.... Rogal powiedział, że to wina złych map startowych i poprawi.... poprawił i od tamtej pory auto pali na dotyk - możesz zweryfikować to co napisałem z szogun555 więc ...... może inaczej - chcesz się założyć o flaszkę, że tutaj jest przyczyna z paleniem Twojego silnika? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

flaszkę to możemy wypić na spocie :naughty: to oszust z tego Rogala :tongue4:

Opublikowano

a co pisałeś do szogun555 ? chłopak jest z Pabianic... ostatnio był na spocie i ma BLB .... miał identyczny problem... to w BLB ze starym softem jest normą... nie mam VASa bo bym ci zaktualizował sterownik silnika i zobaczyłbyś jak pali.... wtedy tylko łapałbyś dzidę do buzi :D

Opublikowano

heheh no no mozna rezac :D

to co mu dorobimy? :)

Opublikowano

a co pisałeś do szogun555 ? chłopak jest z Pabianic... ostatnio był na spocie i ma BLB .... miał identyczny problem... to w BLB ze starym softem jest normą... nie mam VASa bo bym ci zaktualizował sterownik silnika i zobaczyłbyś jak pali.... wtedy tylko łapałbyś dzidę do buzi :D

Panton, planeta Ziemia jest dumna, że ma takich developerów, którzy nie mówią o 16 "papa" całemu światu, otwierając piwko na kanapie;D Mam tylko nadzieję, że ostatnie Twoje wypowiedzi, to nie jest oficjalny środek płatniczy u Ciebie :decayed:

Opublikowano

jest ale nie u chłopów :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak popatrzylem dzisiaj to jak dolaczylem do klubu :A4: to na lodzkich spotach byl naklepane tylko 105 str. a teraz prawie 3000 :decayed: przez rok i tak patrzylem ilu tu sie typa przewinelo co byli 1 czy 2 :confused4: