Sylwo Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 pany, jak bym do was zajechał w niedziele to będzie ktoś w stanie zrobić mi VAGiem nastawy klimy ? chyba muszę to zrobić i moje auto żyje jeszcze kilkanaście minut po zgaszeniu
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 http://polish-speedtest.10-fast-fingers.com/ [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 14:05_________________________________________________siemanko
MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 pany, jak bym do was zajechał w niedziele to będzie ktoś w stanie zrobić mi VAGiem nastawy klimy ? chyba muszę to zrobić i moje auto żyje jeszcze kilkanaście minut po zgaszeniu kolego odezwij się czwartek/piątek bo dopiero wtedy ekipa zaczyna żyć :decayed:
MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 co tam panie rezyseze !?!?!?!?!
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 a nic w sumie :/ bida :/
MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 a nic w sumie :/ bida :/ to tak jak u mnie ale podobno zawsze może być gorzej więc specjalnie się nie dołuję - jutro będzie nowy dzień, lepszy dzień :good:
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 a nic w sumie :/ bida :/ to tak jak u mnie ale podobno zawsze może być gorzej więc specjalnie się nie dołuję - jutro będzie nowy dzień, lepszy dzień :good: I tak trzymać [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 16:40_________________________________________________ @rkwon, uszy do góry, klata do przodu - będzie dobrze :wink4:
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ale cisza tutaj dzis panuje
Kimi Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ale cisza tutaj dzis panuje E tam. Zaglądajcie czasem na irc-a, tam się wygodniej gada :wink4:
zlota1977 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 ogarnełam spamy dobry z wieczora i spadam do szkoły ehhhhhhhhhhh
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 hmm do jakiej szkoly ?? :D :naughty:
MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Pewnie językowej nauka Szwedzkiego [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 17:52_________________________________________________MECHANICAL SYNFONICA :slina:
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 no powiem Ci Mariusz ze az fajnie sie sluchalo i ogladalo
Seba_LDZ Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Opublikowano 29 Listopada 2011 Dwóch młodych mieszkańców powiatu dzierżonowskiego miało wyjątkowego pecha. Podczas zabawy na dyskotece, postanowili "wciągnąć kreskę" w stojącym na zewnątrz aucie. Jak się okazało, wsiedli do radiowozu Straży Granicznej. Zostali zatrzymani. Jak poinformowała Ilona Golec z zespołu prasowego policji we Wrocławiu, dwóch młodych mężczyzn w wieku 20 i 21 lat bawiło się w nocy z soboty na niedzielę w dyskotece w Kamieniu Ząbkowickim. W okolicy policjanci z Ząbkowic i funkcjonariusze ze Straży Granicznej patrolowali okolicę m.in. w poszukiwaniu dilerów. Strażnicy ustawili się nieoznakowanym radiowozem przed lokalem. W pewnej chwili, podeszło do nich dwóch młodych ludzi. - Stwierdzili, że jest im zimno, poprosili o pozwolenie, by wsiąść do samochodu i dodatkowo jeszcze poprosili o pożyczenie banknotu, bo, tak jak określili, nie mieli czym "wciągnąć białka" - mówiła Golec. Jak dodała, mężczyźni wyciągnęli woreczki z białą substancją. Później, po zabezpieczeniu, okazało się, że była to amfetamina. [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 18:47_________________________________________________noo Mario przyjemny filmik nie powiem soundtrack to jakis mod requiem for a dream [br]Dopisany: 29 Listopad 2011, 18:59_________________________________________________orlen znowu podniosl ceny :wallbash: :wallbash:
MarianekZg Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 to po ile dziś na Orlenie - ja dziś tankowałem "kocioł" po 5.53 pln
Gość SpongeBob Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 to po ile dziś na Orlenie - ja dziś tankowałem "kocioł" po 5.53 pln ja juz tankowalem za 5,59 ale to na jakims zadupiu w drodze do uniejowa
Rekomendowane odpowiedzi