Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

oo Kimi gdzie byles jak Cienie bylo ??[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:02_________________________________________________a tak mi sie przypomnialo jak dobrze pojdzie bede mial niespodzianke na niedziele :D Mario bedziesz zadowolony :D :D :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oo Kimi gdzie byles jak Cienie bylo ??[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 11:02_________________________________________________a tak mi sie przypomnialo jak dobrze pojdzie bede mial niespodzianke na niedziele :D Mario bedziesz zadowolony :D :D :D

Uuuu, lubię niespodzianki :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Seba po takim PW ty jeszcze masz dla mnie niespodzianki :?: :?: :decayed: :decayed: :decayed:

Ale nie powiem lubię niespodzianki :good: :good: :wink4: :wink4:

Opublikowano
:bry::kawa:
Opublikowano
  • Autor

hehe spoko loko zobaczymy czy sie uda :D [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 13:30_________________________________________________790x790_FSFDJXI6ZEOMGW6DCD.jpg

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn :slina: :slina: :slina::decayed::naughty:

Opublikowano

hehe spoko loko zobaczymy czy sie uda :D [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 13:30_________________________________________________790x790_FSFDJXI6ZEOMGW6DCD.jpg

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaamn :slina: :slina: :slina::decayed::naughty:

Lubicie wytatuowane? :cool1: :cool1: :cool1:

To macie:

e2e170e6745d32a7a7d886b83cd4c1d9.jpg

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

k**wa to doj**ales powinienes sam sobie bana sprzedac :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::decayed::naughty::kox:

Opublikowano

8fbe48e611b8558c0a95843bbcfb90be.jpg

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

8fbe48e611b8558c0a95843bbcfb90be.jpg

:decayed: :decayed: :decayed:

Kimi powiem Ci ze akurat pilem piwko i prawie mi sie cofnelo :D

Opublikowano
  • Autor
:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

To jeszcze Was dobiję :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

a1d33bb56975f3f02e65813a78000eb5.jpg

Opublikowano
  • Autor
:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:
Opublikowano

:sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

:good: :good: :good: :good: :good: :good: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

Dooobra, widzę, że już macie dosyć - to teraz coś dla kontrastu:

25265b.jpg[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:34_________________________________________________ErYQpnEMeW-1280x1024.jpg

Opublikowano

Hej wszytkim:)Czy juz trwają przygotowania na spotkanie w sobotę?!!!!!!!:)

Opublikowano

HottestGirls5.jpg

:slina: :slina: :slina: ktoś ma ochotę bo ja chętnie :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:48_________________________________________________

zaprosiłem tą Panią :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

HottestGirls5.jpg

:slina: :slina: :slina: ktoś ma ochotę bo ja chętnie :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:48_________________________________________________

zaprosiłem tą Panią :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :wink4:

Jeśli to prawda, to ja będe u Ciebie już w piątek o 1:00, akurat sobie wysiądę w Zgierzu na dworcu i nawet pieszo do Ciebie do domu dojdę, jak będzie trzeba :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

I będę się tą Panią opiekował cały weeekend, co byś jako gospodarz nie miał problemu :D :D :D

Opublikowano

yyyyyy ale ta Pani jest juz zajęta Kimi:)hehe[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:56_________________________________________________Kimi -bądź lepiej w sobote wieczorkiem-jakies d*py na pewno znajdziemy:)

Opublikowano

yyyyyy ale ta Pani jest juz zajęta Kimi:)hehe[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 17:56_________________________________________________Kimi -bądź lepiej w sobote wieczorkiem-jakies d*py na pewno znajdziemy:)

Jestem rozczarowany.... :confused4: :confused4: :confused4: :confused4: :confused4:

Opublikowano
:siema: powiedcie macie nr. tel. do brody bo mam temat a moze wy wiecie jakie jest sprzeglo w Citroenie Jumperye 2.2 HDI 2008 r dwumas czy zwykle :mysli: