Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja juz nie bylem w stanie odpisac :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________chyba lipa z mojej niespodzianki ;(

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 11:25_________________________________________________chyba lipa z mojej niespodzianki ;(

chociaż nie wiem co to było to i tak żałuję ;( ;( :wink4:

Opublikowano
  • Autor

heheh spoko spoko jeszcze walcze ;) nie poddaje sie tak latwo :)

Opublikowano

heheh spoko spoko jeszcze walcze ;) nie poddaje sie tak latwo :)

:decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 11:58_________________________________________________Nie można wysłać PW do "rkwon" limit osiągnięty:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
:hi: powrocilem ze szkoly :decayed:
Opublikowano

Hmm widze, że weekend należy do udanych nikt nie ma siły podnieść się do kompa ;p

Jakieś plany na jutro się tworzą?

Opublikowano

pewnie, że jest spot :D Nie wywiniesz się :tongue4: Ja odbyłem ze znajomym pierwszą przejażdżkę a6, nieważne, że bez lamp, zderzaka, maski, błotników i foteli, ale przejażdżka odbyta :decayed: Coś czuję, że teraz się zaczynają schody, bo niestety, ale padnięty jest sterownik absu... Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - włoży się trochę kolumbijskich pesos i będzie śmigać;)

Opublikowano

Nawet nie próbuje się wywijać... tylko jutro qrcze musze isc zaliczyć jedne zajęcia. Doktorowi się umyślało westernowanie i zażyczył sobie nas w niedziele w samo południe... Ale myśle że spot będzie troszkę później tak po rosołku :)

http://autokult.pl/2011/08/17/audi-rs5-agresja-pod-kontrola-test-autokult-pl

Podoba mnie sie to... Zwłaszcza porównanie do M3 :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

no ja wlasnie dolecialem ze strykowa

k**wa jaki wypadek byl na skrzyzowaniu narutowicza i kopcinskiego

to az mi ciary po plecach przelecialy :/ audi a4 b6 na rejestracjach epd oile dobrze pamietam

lecieli z centrum na przeziny i na tym skrzyzowaniu przyjebali strona kierowcy w tramwaj ...

k**wa wiadomo tramwaj troche zgietej blachy z przodu zatarasowane cale narutowicza w poprzeg

tak ze sie nie dalo przejechac kopcinskiego a a4 ... dla mnie dramat jedyne co bylo cale to drzwi od strony pasazera

i tylna klapa... silnika nie bylo wogole dach rozpruty az do tylnych siedzen fotela kierowcy brak tak jak i deski i kierownicy

oboleni rozjebane w drobny pyl :confused4: :confused4: :confused4: naprawde ciezka sprawa

a teraz piweczko i w kokonik ;)

aaaa pw jeszcze sprzatne :>[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 03:12_________________________________________________ok pw ogarniete dodam tylko jeszcze ze niespodzianka nie wyjdzie ale za to na przyszly tydzien moze beda dwie :P jedna bankowo ta z tego tygodnia :P:D :D :D [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 03:16_________________________________________________a to pospamuje troche widzieliscie rajd barburki ?? zobaczcie jakie cudo

http://www.sadistic.pl/barborka-warszawska-2011-vt94720.htm

a jak lata :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

z tym PW to masz szczęście :wink4:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 03:25_________________________________________________z tymi niespodziankami to lepiej dozuj emocje, jutro jedna :kox: tzn dziś i za tydzień następna :decayed:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 03:27_________________________________________________

Seba zrobiłeś może jakiś pstryk, pstryk tego wypadku :?: :?:

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie nei zrobilem bo policja troche rozganiala bo kazdy stawal :/

niestety nie mam nic :/ tak czy siak nic przyjemnego i pewnie bedzie wponiedzialek w necie i gazetach ...

where are u from?

http://www.sadistic.pl/smoke-weed-be-cool-vt94703.htm

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :naughty:

a tymczasem chyba sie zdrzemne bo zaraz switac zacznie :P

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Jadę dziś na Barbary do Brzezin- mama świętuje :) jak zdążę się ogarnąć to podjade na spota, jak nie to misiek jakos w poniedzialek sie zmowimy i podam cie reszte z naszych zasobow żebyś podał kłysiowi który jedzie w środe na shopping do paczki.

Opublikowano

Dobry:) jak widać, tłumy na łódzkim.... :polew:

Opublikowano

ale autko do kasacji...

:hi: miłej niedzieli, moja niestety będzie u teściowej i już mnie ch..... strzela na samą myśl :kwasny::wallbash:

Opublikowano
  • Autor

nom slabo slabo wazne ze nikomu nic sie nie stalo ale to kurde chyba cud

bo kurde rozprute jak cholera bylo

:hi: :hi: :hi: