Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o raju ;) jaki plan cwiczen masz na jutro Admin ogarnij sie

Aaaa, myślałem, że o siłkę pytasz.

No ja swoje - ogólnorozwojowy, do końca roku to ciągnę

:polew: :polew: :polew: ten klub zwłaszcza region łódzki winien się nazywać siłka banda :paker:, ogólnorozwojowy powiadasz ? to facetom w każdym wieku się przyda :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 15:37_________________________________________________

wczoraj się grzańcem leczyłem i niestety - nie pomogło...

to załatw sobie jakiś "piecyk" jak mówi kolega :boobs:

Opublikowano

Bartas pójdźcie sobie na rajską na siłkę przy limanowskiego. Tam jest konkret. Siłownia jedna ze starszych w Łodzi, koksy też jedni ze starszych w Łodzi :D ale ekipa w porządku, sprzęt extra, maszyn dużo, dobry klimat.

A generalnie od siebie polecam Laguna Fitness Sport przy piotrkowskiej 117 tam to dopiero jest siłownia :slina: :slina: pełny profesjonalizm, siłka godna polecenia!

Kimi, jak Ty ogólnorozwojówkę robisz to dużo Ci sprzętu nie trzeba. Na wodnym raju karnet około 50zł/mc bez ograniczeń. Mała,ciasna,mało sprzętu, ale na dobry początek styknie :wink4: a jak już wskoczysz na wyższy poziom wtajemniczenia to polecam siłkę w jagnie. Tam chłopaki młode napinkę robią, ale jakbby co to powiedz, że jesteś od pingwina i będzie gitara :wink4:

Sebek czekamy na zdjęcia :) Ja szczególnie na tego mojego wytrzeszcza, jak to podsumował panton -> JERZYKA :decayed: kurna żeby jerzyka z pingwinem mylić to nieeee

Opublikowano

witam z popołudnia, a zaryzykuję nawet, że z wieczora :decayed:

Opublikowano

Bartas pójdźcie sobie na rajską na siłkę przy limanowskiego. Tam jest konkret. Siłownia jedna ze starszych w Łodzi, koksy też jedni ze starszych w Łodzi :D ale ekipa w porządku, sprzęt extra, maszyn dużo, dobry klimat.

A generalnie od siebie polecam Laguna Fitness Sport przy piotrkowskiej 117 tam to dopiero jest siłownia :slina: :slina: pełny profesjonalizm, siłka godna polecenia!

Kimi, jak Ty ogólnorozwojówkę robisz to dużo Ci sprzętu nie trzeba. Na wodnym raju karnet około 50zł/mc bez ograniczeń. Mała,ciasna,mało sprzętu, ale na dobry początek styknie :wink4: a jak już wskoczysz na wyższy poziom wtajemniczenia to polecam siłkę w jagnie. Tam chłopaki młode napinkę robią, ale jakbby co to powiedz, że jesteś od pingwina i będzie gitara :wink4:

Sebek czekamy na zdjęcia :) Ja szczególnie na tego mojego wytrzeszcza, jak to podsumował panton -> JERZYKA :decayed: kurna żeby jerzyka z pingwinem mylić to nieeee

pjngwjn, dzięki za rady, ale ja tę ogólnorozwojówkę tylko do końca roku robię, potem coś już bardziej zaawansowanego bym chciał.

A co do ilości urządzeń - to akurat jest odwrotna sytuacja, ponieważ w sumie w jednym treningu robię 13 ćwiczeń na wszystkie partie i wbrew pozorom właśnie potrzebuję do tego dużo sprzętu :kox: :kox: :kox:

A na napinki z młodymi chłopakami to już za stary jestem :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

:hi: to jak z ta siłka gdzie w koncu idziecie

:>[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 18:46_________________________________________________nie ma lipy sto na klate kimi i lecimy nie ma opierdalania :cool1:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 18:46_________________________________________________dj nie wiesz nic na temat tych podcisnien :confused4:

Opublikowano

w tym temacie nadal jestem głupi :confused4:

Opublikowano

kierwa jak mi sie nie chce[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:07_________________________________________________pjngwjn - chodzilem na raj :gwizdanie:

Opublikowano

Dj i jak decha wygląda:>?[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:23_________________________________________________Kimi zdaj relacje jak Ci się Agatka podoba :>

Opublikowano

moze ktos cos sie wypowiedzec na temat Nokii 500 ???

Opublikowano

Nokia zajefajny telefon ale modelu 500 nie znam :no::wink4:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:46_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

tak klys dobry telefon :kox:

Opublikowano

Dobra jadę do sklepu - chce ktoś coś :?: :?: :> :> :>

Opublikowano

tak piwo jakies zimne :naughty:

Opublikowano

witam :hi:

Opublikowano

Nokia zajefajny telefon ale modelu 500 nie znam :no::wink4:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 19:46_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed:

:decayed::good:
Opublikowano
  • Autor

witam :hi:

:hi: :hi: :hi:

i ja piwko poprosze :)

Opublikowano

Bartas jak wrażenia? Ja tam byłem kilka razy jedynie ale u mnie bardzo pozytywnie :D

Ja się wychowałem na lagunie jak jeszcze ciężary trenowałem.

Kimi - mialem na myśli to, że tam jest mało maszyn, ale wystarczająco do ogólnorozwojówki. Nie wiem co robisz dokładnie, ale to co na wodnym raju raczej wystarcza. A podciągasz się?

Opublikowano

powiem jedno auaaaaa

Opublikowano
  • Autor

zdjecia dolecialy :)[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 22:02_________________________________________________

powiem jedno auaaaaa

zrobili Ci krzywde tam gdzie nie powinni ?? :decayed::kox::naughty: