MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 wez sie Seba do pracy co i zrób sobie jakiś fajny avatarek :decayed: :decayed: BTW Siemanko ewry ciało :hi: :decayed:
Kimi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Ohayoo :hi: Mario, Twoja Mysza do mnie mruga :kox:
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Patrzcie - Szamek mi podesłał.... http://moto.allegro.pl/audi-a6-1999-diesel-po-przerobce-i1996948148.html fajne qrde i tanie - chyba bym od gościa za 15 to kupił, gdybym się nie pospieszył ze swoim...
Magdalenah Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 bry[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 14:43_________________________________________________ Nie wiem czego dotyczy ale wiem na pewno ,że człowiek w bardzo wielkim stresie kończy tak: to ja tu k**** wilki jakies **** :polew: film kultowy
pocas Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Chciałbym się przywitać i zapowiedzieć że jak tylko uda mi się przed nowym rokiem kupić OOOO to będę częstym gościem zlotów. Niestety przy moim starym aucie liczba "zlotowiczów" w Łodzi wynosiła słownie sztuk dwie
Magdalenah Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 No ale chłopaki jakaś recenzja, podoba się siłka, nie podoba? coś ją boli, czegoś brakuje, czegoś za dużo itd itp ;D Pierwsze wrażenie takie sobie, tak jak Bartas pisał, dużo napakowanych młodych byczków, ale genralnie nawet fajnie. Ciasno, to fakt, ale sprzętu dużo. Obczaję jeszcze Nową Gdynię i pomyślę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Bieżnie i steppery mnie nie interesują, więc w recenzji pominę Nowa Gdynia jest ok :] mi się podoba, sprzęt ok , warunki też a w szatni nie jedzie skarpetami[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 14:50_________________________________________________ Chciałbym się przywitać i zapowiedzieć że jak tylko uda mi się przed nowym rokiem kupić OOOO to będę częstym gościem zlotów. Niestety przy moim starym aucie liczba "zlotowiczów" w Łodzi wynosiła słownie sztuk dwie To super :]
Kimi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Chciałbym się przywitać i zapowiedzieć że jak tylko uda mi się przed nowym rokiem kupić OOOO to będę częstym gościem zlotów. Niestety przy moim starym aucie liczba "zlotowiczów" w Łodzi wynosiła słownie sztuk dwie Witamy serdecznie :hi: Naprawdę nie musisz czekać, aż kupisz A4 - możesz wpaść na spota, kiedy tylko masz ochotę :good: No i na forum zaglądaj jak najczęściej :naughty:
MarianekZg Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Chciałbym się przywitać i zapowiedzieć że jak tylko uda mi się przed nowym rokiem kupić OOOO to będę częstym gościem zlotów. Niestety przy moim starym aucie liczba "zlotowiczów" w Łodzi wynosiła słownie sztuk dwie Witamy serdecznie :hi: Naprawdę nie musisz czekać, aż kupisz A4 - możesz wpaść na spota, kiedy tylko masz ochotę :good: No i na forum zaglądaj jak najczęściej :naughty: wyjąłeś mi to z ust Kimi :decayed: :good: BTW może mysza podrywa twoją ADRiannę :naughty:
Kimi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Chciałbym się przywitać i zapowiedzieć że jak tylko uda mi się przed nowym rokiem kupić OOOO to będę częstym gościem zlotów. Niestety przy moim starym aucie liczba "zlotowiczów" w Łodzi wynosiła słownie sztuk dwie Witamy serdecznie :hi: Naprawdę nie musisz czekać, aż kupisz A4 - możesz wpaść na spota, kiedy tylko masz ochotę :good: No i na forum zaglądaj jak najczęściej :naughty: wyjąłeś mi to z ust Kimi :decayed: :good: BTW może mysza podrywa twoją ADRiannę :naughty: Hmmm, lubię patrzeć, jak dwie kobiety.... ekhm... się poznają "dogłębniej" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
smol Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 własnie wrusiłem z celnego zapłaciłem mandat za niezłozenie wniosku w ciagu 14 dni złodzieje 200zeta ;([br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 15:30_________________________________________________dj fajna sam bym ja kupił
Magdalenah Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Mario wie z kim trzymać :] avatarek jak ta lala :gwizdanie:
gizmus2006 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Panowie jak będziecie narzekać na klase siłki to druga fota dla Was http://www.joemonster.org/art/18871/Tylko_w_Afryce ...
Kimi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Panowie jak będziecie narzekać na klase siłki to druga fota dla Was http://www.joemonster.org/art/18871/Tylko_w_Afryce ... :polew: :polew:
klysek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Kłysek to dla Ciebie---to czeka na Ciebie:))))))))))))))))))) :gwizdanie: licze sie z tym
Bartas Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 czy wiecie gdzie trafia Pedigree, ktore zjadl Bruno?
Seba_LDZ Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Panowie jak będziecie narzekać na klase siłki to druga fota dla Was http://www.joemonster.org/art/18871/Tylko_w_Afryce ... ale zobacz jak oni wygladaja k**wa mistrzostwo czy wiecie gdzie trafia Pedigree, ktore zjadl Bruno? prosze Cie za mna to chodzi zawsze i wszedzie ciagle to widze w tv i ciagle sie smieje :decayed: [br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 19:57_________________________________________________no a propo wrocilem z silki plecey bicek zaliczone ja chodze tutaj http://www.calypso.com.pl/kluby/Warszawa-Ursynow/galeria
smol Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 rkwon no niezła siłka i powiem ze cena też nie jest zła 12 razy w tym słana itp [br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 20:03_________________________________________________pewnie niezłe niunie tam chodza
Kimi Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dopisany: 15 Grudzień 2011, 19:57_________________________________________________no a propo wrocilem z silki plecey bicek zaliczone ja chodze tutaj http://www.calypso.com.pl/kluby/Warszawa-Ursynow/galeria O kurde, konkret :slina: Właśnie czegoś takiego szukam
Rekomendowane odpowiedzi