Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

eee tam tutaj to jest ruskie oko tyle ruskich ze ja pier**le ;)

ja nie jestem lazikiem gorskim raczej pije tylko :P

sniegu jest po pas przez jedna noc ze 30 cm na aucie mialem takze jest :)

w zakopcu na wylocie juz tiry stoja bo jechac nie daja rady :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

rkwon bo w Krakowie uruchomili połączenie lotnicze Kraków ---- Moskwa i między innymi z tego powodu tyle ruskich się bawi w zakopcu...

Opublikowano

A ja się zabieram za naukę :tongue4: Będę rozkminiał prawo patentowe i wsio, co z tym związane...

Opublikowano

A ja się zabieram za naukę :tongue4: Będę rozkminiał prawo patentowe i wsio, co z tym związane...

lizniesz tylko prawo wlasnosci intelektualnej ;)

ja nie jestem lazikiem gorskim raczej pije tylko :P

rysy zima polecam bardzo ! :)

Opublikowano
  • Autor

Panton no mozliwe ale notrmalnie jak w moskwie ;)

DJ :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
lizniesz tylko prawo wlasnosci intelektualnej

miałem to na pierwszym roku :cool1: banał raczej, szkoda, że nic nie pamiętam z tego pierwszego roku :kwasny:

BRY :hi:

Opublikowano

eee tam tutaj to jest ruskie oko tyle ruskich ze ja pieprze ;)

w tamtym roku jak wyjeżdżaliśmy z Zakopca 03.01 to aut z ruską rejestracją było więcej niż polskich :kwasny:

przez chwilkę myślałem, że jestem u nich a nie u nas :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

do mnie dzisiaj przyszedł gościu z wściekłym dizlem

Opublikowano

Siemano z wieczora :hi:

smol, nie pękaj, dziewczynki są fajne, będzie kolejna córunia tatunia :decayed: :decayed: :decayed:

kanu, jak ten czas leci, dopiero co pamiętam, jak pisałeś, że się urodził, a tu już 8 miesięcy trzasnęło :kox: :kox:

Opublikowano

Witam. Panowie mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak trafia na ulice Rojną? Muszę w środę jechać do kliniki z okiem a mapy nie mam :(

Opublikowano

No wiem że sa fajne nie ma co .Zresztą brat ma już córę i następna córa w lutym bedzie miał . ja w maju wiec same dziewczyny umnie :decayed:

Opublikowano

Witam. Panowie mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak trafia na ulice Rojną? Muszę w środę jechać do kliniki z okiem a mapy nie mam :(

To obok mnie, a skąd będziesz jechał?

Opublikowano

Dzięki :good:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2012, 21:46_________________________________________________

To obok mnie, a skąd będziesz jechał?

Wieluń, od Pabianic :)

Opublikowano

tylko nie leć z Pabianic na Łódź tylko z Pabianic przez Górkę do Konstantynowa a potem Szczecińską :wink4:

Opublikowano

Może jako :)

Opublikowano

tylko nie leć z Pabianic na Łódź tylko z Pabianic przez Górkę do Konstantynowa a potem Szczecińską :wink4:

Dokładnie to miałem napisać :D

Ze Szczecińskiej skręcasz w prawo bezpośrednio w Rojną. Najpierw będziesz miał pierwsze światła na krzyżówce Szczecińska/Rąbieńska ( w prawo będzie kierunkowskaz na Antoniew i/lub Rąbień i/lub Aleksandrów Łódzki - nie pamiętam dokładnie, ale któraś z tych miejscowości jest tam zaznaczona) - a następne światełka to już będzie Rojna (na rogu tego skrzyżowania zobaczysz po prawo krańcówkę autobusową) i tam mykasz w prawo.

A ta klinika to Rojna jaki numer?

Opublikowano

znajdzie ulicę to i nr odkopie :polew::decayed:

Opublikowano

Klinika Jasne Błonia, nr 90

Opublikowano

znajdzie ulicę to i nr odkopie :polew::decayed:

Teoretycznie tak, tylko, że jak to jest numer powyżej 90-ileśtam, to musi skręcić w lewo, a nie w prawo, bo Rojna ciągnie się jeszcze za Szczecińską heeeeen, daleeeeekoooo :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Klinika Jasne Błonia, nr 90

Aaaa widzisz.

To teraz np. na zumi.pl musisz spojrzeć, czy Ci ten numer wyskoczy po lewej stronie Szczecińskiej, czy po prawej