Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozdrapujemy starych ran :gwizdanie: bylo minelo :przebiegly:

teraz Klysiu jest w jednej druzynie to trzeba uwazac co sie mowi na rozowych :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Malik jest fioletowy :tongue4: :tongue4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zgnily roz :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

teraz Klysiu jest w jednej druzynie to trzeba uwazac co sie mowi na rozowych :polew:

fioletowym można być tylko po jednym..... :naughty: dobra......ja nic nie mówiłam :gwizdanie: to się zdecydujcie gdzie i co bo zaraz z chaty wychodzę odśnieżyć paździerza.

Opublikowano

fioletowym można być tylko po jednym..... :naughty: dobra......ja nic nie mówiłam :gwizdanie: to się zdecydujcie gdzie i co bo zaraz z chaty wychodzę odśnieżyć paździerza.

ja mysle najpierw pod real i tam sie zobaczy :decayed:
Opublikowano

Ok, więc: my tu z frugo kminimy i moja propozycja jest następująca: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=kasztela%C5%84ska,+%C5%82%C3%B3d%C5%BA&gs_upl=696l8770l0l8879l26l19l2l0l0l2l2640l8760l2-1.1.2.0.4.1.0.1l12l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=709&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471bca5b10ed34c9:0x19431cad1db3abc2,Kasztela%C5%84ska,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&gl=pl&ei=0McST5kw0fCyBq6-zTg&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CB4Q8gEwAA

Jest tam taki staw, frugo rzecze, że często grillowali ze znajomymi. Są drewniane stoły i ławki. Można wziąć grilla, ale ja jednak wolę ognisko, czyli siekierka, zapałki, cięte na szybko patyki do nabicia kiełby i voila. Parking jest, dojazd jest i w sumie - każdy ma podobną odległość. Kulig na lublinku też można zrobić:)

Opublikowano

Ok, więc: my tu z frugo kminimy i moja propozycja jest następująca: http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=kasztela%C5%84ska,+%C5%82%C3%B3d%C5%BA&gs_upl=696l8770l0l8879l26l19l2l0l0l2l2640l8760l2-1.1.2.0.4.1.0.1l12l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=709&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471bca5b10ed34c9:0x19431cad1db3abc2,Kasztela%C5%84ska,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&gl=pl&ei=0McST5kw0fCyBq6-zTg&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CB4Q8gEwAA

Jest tam taki staw, frugo rzecze, że często grillowali ze znajomymi. Są drewniane stoły i ławki. Można wziąć grilla, ale ja jednak wolę ognisko, czyli siekierka, zapałki, cięte na szybko patyki do nabicia kiełby i voila. Parking jest, dojazd jest i w sumie - każdy ma podobną odległość. Kulig na lublinku też można zrobić:)

ale dokladnie w ktorym miejscu kasztelanskiej :mysli:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 13:57_________________________________________________juz wiem gdzie :good:[br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 13:58_________________________________________________ale real na poczatek :decayed: zeby soie wszyscy zebrali i zobaczymy ilu bedzie chetnych
Opublikowano

real

Opublikowano

ja Wam coś powiem - jak każdy będzie miał swoją propozycję, to nigdzie nie pojedziemy i ekipa się wykruszy;p Spotkanie pod realem jest ok, chociażby dlatego, że zakupy trzeba będzie zrobić. Kłysek - bierz sanki :decayed: Co powiecie na ten lublinek? Jak Frugo podjedzie, to nas tam zaprowadzi - nie jest daleko od reala. Jeszcze jest tylko takie pytanie - ma ktoś z Was suche drewno?

Opublikowano

ma ktoś z Was suche drewno?

porabe szafe w domu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

dobra, to ja parkiet pod łóżkiem zerwę :polew:

Opublikowano

dokładnie :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

kole w oczki :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

to jak? Lublinek? Jeśli ma być ognisko, to chyba warto lekko wcześniej się spotkać - jak się ściemni, to słabo się szuka drzewa w lesie...

Opublikowano

to jak? Lublinek? Jeśli ma być ognisko, to chyba warto lekko wcześniej się spotkać - jak się ściemni, to słabo się szuka drzewa w lesie...

:blink: mialy bys Łagiewniki :gwizdanie:
Opublikowano

To ja moge wziąść skrzynke suchego drewna na wkupne

Opublikowano

To ja moge wziąść skrzynke suchego drewna na wkupne

:notworthy::good:
Opublikowano

chyba ten majtkowy kolor :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Nawet nie przeczytałeś mojej propozycji qrde;p Ja mam blisko do portu, Ty do łagiewnik, a proponowałem lublinek, bo są warunki i mniej więcej równa odległość dla większości:)

Opublikowano

chyba ten majtkowy kolor :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: