Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

ale jestem chory :thumbdown: :thumbdown: :kwasny: :kwasny: :smutas: :smutas: :beksa: :beksa:

skutki życia w trzeźwości

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale jestem chory :thumbdown: :thumbdown: :kwasny: :kwasny: :smutas: :smutas: :beksa: :beksa:

chyba jednak ten protest a dokładnie stanie pod M1 się odbiło....bo mi gardełko też się zaczęło odzywać a Misiek jeszcze bez czapeczki ze swoją bujną czupryną :rolleyes:

Opublikowano
:hi: bry
Opublikowano

chyba jednak ten protest a dokładnie stanie pod M1 się odbiło....bo mi gardełko też się zaczęło odzywać a Misiek jeszcze bez czapeczki ze swoją bujną czupryną :rolleyes:

no pewnie troszkę sobota się przyczyniła :confused4: ale mam nadzieję, że w dobrej sprawie i będą jakieś wymierne skutki takiego poświęcenia :decayed::good:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 15:15_________________________________________________

:hi: bry

:hi::wink4:

Opublikowano

dzisiaj lalka w salonie Play ro***bała mój system sympatyczny :polew:

10x gorsza była niż ja gdy nie mam ochoty kogoś obsłużyć :decayed:

Opublikowano

nawet mało pali jak na takie osiagi :naughty:

to sporo na nocnym żyby sie zabrało [br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 23:48_________________________________________________

Smok :kox: s8 mniej pali :wink4:

Prawda ale lepiej wyglada :decayed:

a ja mam do wymiany tarcze plus klocki :kwasny:

Smolu S8 pokazywało średnie spalanie a nie rzeczywiste w danym momencie ;)

[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 19:06_________________________________________________Weekent bedzie niezła mrozna noc -30 :kox:
Opublikowano

dzisiaj lalka w salonie Play ro***bała mój system sympatyczny :polew:

10x gorsza była niż ja gdy nie mam ochoty kogoś obsłużyć :decayed:

to czym cie tak uruchomiła :mysli::decayed:
Opublikowano

obsługą, nie wiem i nie powiem

kompletny brak przygotowania i wrażenie " po uj te ludzie tu przychodzą jak oglądam słit focie na fejsie"

Opublikowano

" po uj te ludzie tu przychodzą jak oglądam słit focie na fejsie"

jak on tak myślała trzeba było pomyśleć że po balsam do d*py żeś przyszedł :kox:[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 21:33_________________________________________________co tu taka posucha :confused4:
Opublikowano

Poniedziałek :wink4:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Siemanko :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi::kwasny:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:42_________________________________________________ :kox:Kimi podjadę juto po obiedzie po Kalendarze :wink4:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:43_________________________________________________jak kliknąłem "wyślij wiadomość" dostałem esesmana :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

Kimi miałeś na kawke wjechać i co jest z tobą :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:44_________________________________________________Mario też byś na kaweczke wpadł na Morgową :naughty:

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi::kwasny:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:42_________________________________________________ :kox:Kimi podjadę juto po obiedzie po Kalendarze :wink4:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:43_________________________________________________jak kliknąłem "wyślij wiadomość" dostałem esesmana :decayed: :decayed: :decayed:

:good: :good: :good:

Opublikowano

Kimi miałeś na kawke wjechać i co jest z tobą :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:44_________________________________________________Mario też byś na kaweczke wpadł na Morgową :naughty:

:decayed: nie dam rady - ostatnio mam troszkę roboty, ale dzięki :hi: za zaproszonko a Kimi faktycznie mógłby na spacerek się przejść do ciebie :decayed:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 08:48_________________________________________________rkwon dziś zasiądę o ogarnę temat :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

:hi:

:siema:
Opublikowano

Kłysiu - się nie wyrabiam z robotą :no: :no: :no: :no:

Czasu ni ma nawet żeby na kiblu chwilę dłużej posiedzieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:D :D :D

Opublikowano

Kłysiu - się nie wyrabiam z robotą :no: :no: :no: :no:

Czasu ni ma nawet żeby na kiblu chwilę dłużej posiedzieć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

:D :D :D

spoko :good: ale jak coś zaproszenie nadal aktualne :decayed: