Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

relację zdajcie z tego nocnego, tylko nie piszcie, że "nie byłeś, to nie widziałeś" - obejrzałem bolid młodzieży wiejskiej w akcji i ten filmik drugi, ale ...mało mi;]

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko... miasto jest monitorowane jak my nic nie zmontujemy to miasto zrobi to za nas :tongue4:

Opublikowano

nie moge zdzierżyć ze nie ma naszego filmu ale zobaczcie to :D jaki filmik sobie wstawili hehe

[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:43_________________________________________________

Opublikowano

relację zdajcie z tego nocnego, tylko nie piszcie, że "nie byłeś, to nie widziałeś" - obejrzałem bolid młodzieży wiejskiej w akcji i ten filmik drugi, ale ...mało mi;]

"nie byłeś, to nie widziałeś" [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:44_________________________________________________

nie moge zdzierżyć ze nie ma naszego filmu ale zobaczcie to :D jaki filmik sobie wstawili hehe

[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:43_________________________________________________

my tez mamy film :naughty:[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:45_________________________________________________
Opublikowano

2:48 kierowca troszke opitolil kamerzyste :P[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:46_________________________________________________no wlasnie wiem widzialem i ze mnie tam nie bylo jeszcze ehh

Opublikowano

normalnie elegancki zlot przedstawicieli i ich kung-fu pand :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 12:49_________________________________________________czy to ta omega od strzelających gum???

Opublikowano

czy to ta omega od strzelających gum???

:good:
Opublikowano

raz ta omega prawie ludzi stracil jak pachołki :kox:

Opublikowano

te pandy to chyba zlot przedstawicieli handlowych :polew: :polew:

Opublikowano

te pandy to chyba zlot przedstawicieli handlowych :polew: :polew:

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:siema: kiedy na spota wpadniesz w koncu :gwizdanie:
Opublikowano

No obejrzałem sobie filmiki z tego spota i powiem Wam że wyglądało to jak zlot buraków :polew: :polew: :polew: te bardzo małe wacki kręcące się wkółko i ta omega, a już szczytu sięgnął ten gość co wpadł na pachołki i to zbiegowisko wokół jego auta po całej akcji, o kutwa sensacja, pewnie wszyscy inni miłośnicy bet chcieli go dotknąć i autograf :polew: :polew: :polew:

Reasumując na naszych spotach jest zdrowsza atmosfera i nie ma buractwa

Opublikowano

:siema: kiedy na spota wpadniesz w koncu :gwizdanie:

jak tylko się poprawi pogoda

dobry patent jak ktoś niema telewizji http://weeb.tv/

Opublikowano
Opublikowano

"Cześć :wink:

Tak jak w temacie 04.02.2012 o 00:00 na parkingu tesco na pojezierskiej 93 ( przy włókniarzy) odbędzie się nocny spot wszystkich marek. Chciałbym aby sporo roverków / MG przyjechało tej nocy. Wiem, że dużo pewnie bezie VW itp., ale to nasze auta będą taka wisienka na torcie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Proponuje, żebyśmy się wcześniej gdzieś spotkali i pojechali sobie kolumna :wink:

Pozdrawiam :wink: Harry"

Z Forum Rovera

Opublikowano

z humorem to napisał na pewno:)

Opublikowano

wisienką to był ten tą betą na betonowym pachołku :polew:

Opublikowano

No wiem wiem :) poprostu mi się spodobało.

chriss ja myślałem, że ten pachołek był wisienka i BMW się na nią połasiło :>

Opublikowano
:decayed: