Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pamietaj ze nie ma wjazdu dla dresiarzy! :P w obuwiu sportowym nie wpuszczaja ;)

on jest biednym grafikime i nie ma kasy na buty chodzi na boso :decayed:

Pieniądze albo życie

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

sama prawda :) przynajmniej u mnie ;)

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:35 ----------

nie spac trzeba napierdalac dziengi :D

---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

madre glowy ma to sens zeby kupic ??

http://a4-klub.pl/sprzedam-22/sprezyny-s-line-b6-1be-avant-236101/

w sensie zejdzie nizej auto ?

Opublikowano

mnie leb napiernicza bo mi za oknem napier... mlotem udarowym i jeszcze do tego dajnamajtem wysadzaja skalki pod budowe:kwasny:

---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ----------

sama prawda :) przynajmniej u mnie ;)

---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:35 ----------

nie spac trzeba napierdalac dziengi :D

---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ----------

madre glowy ma to sens zeby kupic ??

http://a4-klub.pl/sprzedam-22/sprezyny-s-line-b6-1be-avant-236101/

w sensie zejdzie nizej auto ?

ja sobie eibachy kupilem bo mi polecali ludzie z forum, -30mm zobaczymy czy da rade...

Opublikowano
  • Autor

ale co same sprezynki na ori amorkach ? i nic wiecej ?

Opublikowano

no zobacze co z tego wyjdzie...

Opublikowano

Seba mam pytanie powiedz mi jak mam to zrobic zeby wyjechac jak najpozniej z lodzi (oczywiscie zeby sie wyspac) a byc na lopuszanskiej o 8

Opublikowano
  • Autor

pewnie zalezy od dnia ;)

jak bedziesz jechal dobrze ;) czytaj szybko :) to 2 godziny powinny wystarcfzyc :) czyli wyjazd kolo 6ej ;)

innej trasy nie znam tzn jest ale przydatna tylko jak sa korki takie mega

a tak normalnie rawa warszawa calkiem niezle sie juz tam lata oczywiscie nie w piatki :)

Opublikowano
pewnie zalezy od dnia ;)

jak bedziesz jechal dobrze ;) czytaj szybko :) to 2 godziny powinny wystarcfzyc :) czyli wyjazd kolo 6ej ;)

innej trasy nie znam tzn jest ale przydatna tylko jak sa korki takie mega

a tak normalnie rawa warszawa calkiem niezle sie juz tam lata oczywiscie nie w piatki :)

nie no ja jutro musze byc tam na 8 rano

Opublikowano
  • Autor

no to tak jak mowie 6 ale to bedziesz musial jeszchac szybciej niz inni napewno :)

Opublikowano
mhm :D szukaj klientow na grafike na strony internetowe reklamy jakies projekty graficzne to bedziemy sie prowizjowac :D:decayed::decayed::naughty::naughty::naughty:

reklama powiadasz? a ile reklama na peugota pt usługi brukarskie? interesuje mnie folia czy jakiś magnes żeby można to było zdjąć potem plus estetyka i jakiś fajny obrazek :decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

no to sie trzeba dowiedziec dokladnie co chcesz bo zmienia to troche format i wielkosc projektu a co za tym idzie czas potrzebny na jego przygotowanie :)

Opublikowano
Hej:) Wita Was zapracowany Bartek;D Są jednak pewne plusy - jak mi się nie chce wstawać wcześniej, to sobie teraz siedzę w szlafroczku i popijam kawkę;D Niewiele jednak tego dobrego, bo trzeba zaraz będzie się brać do roboty:) Miłego dnia wszystkim:)

Btw - Magda, emulator jest i dostaniesz go w wolnej chwili:)

a zainstalujesz mi też w "wolnej chwili" ?

Opublikowano
  • Autor
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano
no to sie trzeba dowiedziec dokladnie co chcesz bo zmienia to troche format i wielkosc projektu a co za tym idzie czas potrzebny na jego przygotowanie :)

dopra to zrobię ci fotę tego padalca i podam wymiary:decayed: a pare fajnych grafik w necie znalazłam ale nie wiem czy ACTA pozwoli na skopiowanie

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

:hi::hi::hi::hi:bry tak w ogóle bo się czytaniem zajęłam....

Opublikowano

Qrde chyba jesteście w manii bo tylu stron dziennie to ja jeszcze na tym forum nie czytałem :grin::grin:

Opublikowano

juz wrocilem bylem sobie na malej wycieczce :decayed: nie boj Seba nic czuwam na stanowisku :decayed:

Opublikowano
6223b33aa8ca94384f481c5ba4dfa5c3.jpg?1338280461
Opublikowano
  • Autor

dopra to zrobię ci fotę tego padalca i podam wymiary:decayed: a pare fajnych grafik w necie znalazłam ale nie wiem czy ACTA pozwoli na skopiowanie

---------- Post dopisany at 13:58 ---------- Poprzedni post napisany at 13:57 ----------

:hi::hi::hi::hi:bry tak w ogóle bo się czytaniem zajęłam....

hyhyhyhy ok podeslij tez te grafiki zobacze i obcenie co sie da zrobic :)

---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:21 ----------

spox tomcio juz sie martwilem :)

---------- Post dopisany at 14:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

ja sie na hejteranie nadaje :P za malo placa :D :D :D moge porozmawiac od 50/h :D

Opublikowano
no to tak jak mowie 6 ale to bedziesz musial jeszchac szybciej niz inni napewno :)

mysle ze to akurat nie bedzie stanowilo problemu :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

a mam jakieś inne wyjście?:wink:

---------- Post dopisany at 15:52 ---------- Poprzedni post napisany at 15:51 ----------

Mam jakieś inne wyjście?:decayed:

Hej:) Wita Was zapracowany Bartek;D Są jednak pewne plusy - jak mi się nie chce wstawać wcześniej, to sobie teraz siedzę w szlafroczku i popijam kawkę;D Niewiele jednak tego dobrego, bo trzeba zaraz będzie się brać do roboty:) Miłego dnia wszystkim:)

Btw - Magda, emulator jest i dostaniesz go w wolnej chwili:)

a zainstalujesz mi też w "wolnej chwili" ?