Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nigdy w zyciu :grin: urwanego filmu :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

heheh no no ob jak najrzadziej :D

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano
  • Autor

i co tam Panie Tomaszku ??

Opublikowano

a nic siedze w robocie pale pety i mysle jak tu jakas kase zarobic sobie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

mhm :D szukaj klientow na grafike na strony internetowe reklamy jakies projekty graficzne to bedziemy sie prowizjowac :D:decayed::decayed::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
mhm :D szukaj klientow na grafike na strony internetowe reklamy jakies projekty graficzne to bedziemy sie prowizjowac :D:decayed::decayed::naughty::naughty::naughty:

:decayed: spoko ale to muisz mi powiedzec dokladnie co ty tam robisz jakies namiary na ciebie,strone www, mam pare dobrych kontaktow zeby cos moze znalezc :decayed:

Opublikowano
  • Autor

6th sense interactive strona domowa wiecej aktualnych prac jest tutaj :)https://picasaweb.google.com/103289330433231262123/PraceSebastianWiktorowicz?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLif74vPttrjHA&feat=directlink

telefon masz :) a co robie wszystko co z reklama projektuje strony ulotki banery wizytowki foldery plakaty :) od postaw strony internetowe z CMS :) strony flash z CMS oprocz tego produkcja dystrybucja masturbacja :)

---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ----------

o kuzwa :shock3::shock3::shock3::shock3: skad Ty masz 2000 postow ?? :D :D :D

Opublikowano
6th sense interactive strona domowa wiecej aktualnych prac jest tutaj :)https://picasaweb.google.com/103289330433231262123/PraceSebastianWiktorowicz?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLif74vPttrjHA&feat=directlink

telefon masz :) a co robie wszystko co z reklama projektuje strony ulotki banery wizytowki foldery plakaty :) od postaw strony internetowe z CMS :) strony flash z CMS oprocz tego produkcja dystrybucja masturbacja :)

---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ----------

o kuzwa :shock3::shock3::shock3::shock3: skad Ty masz 2000 postow ?? :D :D :D

spoko cos pomysle podzwonie :decayed: moze cos sie wykombinuje ,a postow nie mam 2000 tylko 1998 ,a mam ich z tad tyle poniewaz mam w uj rozlegla wiedze motoryzacyjna :grin:

Opublikowano
  • Autor

acha no tak zapomnialem przepraszam SENSEJJJJJ :decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Hej:) Wita Was zapracowany Bartek;D Są jednak pewne plusy - jak mi się nie chce wstawać wcześniej, to sobie teraz siedzę w szlafroczku i popijam kawkę;D Niewiele jednak tego dobrego, bo trzeba zaraz będzie się brać do roboty:) Miłego dnia wszystkim:)

Btw - Magda, emulator jest i dostaniesz go w wolnej chwili:)

Opublikowano
  • Autor

zapracowany Bartek w szlafroku :D:hi::naughty:

Opublikowano
Hej:) Wita Was zapracowany Bartek;D Są jednak pewne plusy - jak mi się nie chce wstawać wcześniej, to sobie teraz siedzę w szlafroczku i popijam kawkę;D Niewiele jednak tego dobrego, bo trzeba zaraz będzie się brać do roboty:) Miłego dnia wszystkim:)

Btw - Magda, emulator jest i dostaniesz go w wolnej chwili:)

jaki masz kolor tego szlaforka :decayed: ?

Opublikowano
  • Autor

sinokoperkowy róż :D

Opublikowano

w ksiezyce :grin:

Opublikowano

pod granat podchodzi;p

Opublikowano
pod granat podchodzi;p

ale jest bawełniany czy satynowy jak komisarz Ryba miał :grin::decayed:

Opublikowano

jakaś mieszanka typu bawełna-polyester ^^

kolejne BTW - zostały mi 4 paczki proszku kolorowego - są chętni? Nie chce mi się tego oddawać koledze do Piotrkowa;p

Opublikowano
jakaś mieszanka typu bawełna-polyester ^^

kolejne BTW - zostały mi 4 paczki proszku kolorowego - są chętni? Nie chce mi się tego oddawać koledze do Piotrkowa;p

do 18.oo rezerwuje 3 szt :decayed:

Opublikowano

spoko i tak leży;p

---------- Post dopisany at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------

rozumiem, że jutro Cię kłysek na bałuckim spotkam, jak będziesz proszek po 50 od sztuki opierdzielał z hasłami "technologia NASA w Twoim domu!! Pani bierze, bo łokaaazja!!" ^^