Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:banan::banan::banan:drineczek zrobiony i czekamy :wink:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

BTW

tomek2338873722944 widziany dziś przed południem w Zgierzu na Długiej :grin::wink:

zgadza sie pol dnia tam siedzialem sobie :) oczywiscie w miejscu wylaczonym z ruchu :grin::decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:whistling:
Opublikowano
197738_417711568279443_1371666550_n.jpg
Opublikowano
  • Autor

nosz w pytke idziemy ?? :D :D :D

Opublikowano

ja ide na 100% :decayed:

Opublikowano

:siema:

Marcin zostałeś zdardzony z cyganem :grin:

Opublikowano
:banan::banan::banan:drineczek zrobiony i czekamy :wink:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

BTW

tomek2338873722944 widziany dziś przed południem w Zgierzu na Długiej :grin::wink:

zgadza sie pol dnia tam siedzialem sobie :) oczywiscie w miejscu wylaczonym z ruchu :grin::decayed:

i później zdziwienie, że mandacik za szybką :grin: :grin: :grin:

---------- Post dopisany at 07:28 ---------- Poprzedni post napisany at 07:27 ----------

Marcin, ja widzę że ty nie żartujesz z tymi figami :shock3::polew:

Opublikowano

JEBZDZIDY - :D

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
:grin: :grin: :grin:
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Panie Broda co tam sie urodzilo bo akurat produkowalem czekolade jak Pan dzwonil :decayed:

Opublikowano
Panie Broda co tam sie urodzilo bo akurat produkowalem czekolade jak Pan dzwonil :decayed:

byles w kiblu,powiedz w prost :grin:

Opublikowano
  • Autor
:kox:
Opublikowano

Witam wszystkich mam nadziejeze forumowicze z klubu mi pomoga:) mam taki problem ze w mojej Audi jest problem z doladowaniem i traci na mocy jak jade na 1 biegu pozniej 2,3,4 opor i w pewnym momencie powyzej 3,5 tys obrotow jest takie spowolnienie i jak zahamuje do 0 to pozniej tak sie rozpedza jakby wogole nie bylo turbo i sadze ze nawet maluch by mnie wyprzedzil ;/ czytalem ze to moga byc zanieczyszczone lopatki od turbiny, albo przeplywomierz lub jakis zawor N75 a blad na vagu mam taki 00575 cisnienie w kolektorze ssacym. Dodam jeszcze jak jak go zgasze i odpale to wszystko jest ok ale tak znowu do 120 km mieliscie taki problem? doradzcie mi cos dzieki z gory :)

Opublikowano
  • Autor

Witam :)

Przede wszystkim zagladaj na spoty i sie ladnie udzielaj to bedzie pomoc zawsze :) a nie tak z doskoku jak cos sie dzieje :)

To co opisujesz to notlauf :) czyli masz zabrudzone turbo nie pogonione ;) komin trzeba czyscic :D czyli pocisnac od czasu do czasu do czerwonego ;)

hehe i mowie to ja co tez ma ten problem czyli glowny znawca i mechanik na lodzkim zaraz po Klysiu i Tomku :)

Mam racje Panowie ?? :)

Opublikowano

pewnie:decayed::good::friends: notlauf jak nic daj jej po piz*ze od czasu do czasu :decayed:

Opublikowano

No musze jakos podjechac na spocik i pisac z wami a aktualnie bylem troche w niemczech i jakos tak wyszlo boze tam takimi audi jak ja mam moze widzialem z 5 hehe wszystko nowki hankiel:p no wiem wiem czytalem o tym trybie awaryjnym ale swojego tez tak troche tyram i co zapiekly sie? Wiec co mam je oczyscic ? rozebrac ccala turbine to sa znowu takie koszta ze masakra;/

---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:50 ----------

Moze to ten zawor N75 sterujacy turbina?

Opublikowano

Nastepne turbo i znowu notlauf

tu masz poczytaj sobie lekturke:decayed:

---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:55 ----------

z tego co pamietam juz wymieniales turbo nie ?

Opublikowano

Nie turbo nie tylko rozrzad pitolnol

---------- Post dopisany at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ----------

A dodam ze musze zmienic uszczelke pod miska olejowa i na klawie silnika jezeli to ma jakis wplyw moze hehe

---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ----------

Oho i wszystko juz jest jasne:) to wina ze mi ten olej spitala

Opublikowano

aaa to moze z kims cie pomylilem :wink: no przyczyn mozesz miec duzo przeplywomierz, czujnik N75 i wiele innych na moje oko :vaglogi:wrzuc na forum i bedziemy myslec dalej :thumbup1: