Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kredens.jpg
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew:

a co Ci tam z tym ramieniem sie stalo konkretnie ??

bo jak cos to ja mam te swoje wiec jak wpadniesz na spota w niedziele to cos zaradzimy :)

tylko co sie konkretnie zdupilo bo moje tez ledwo zyja :P ale cos sie moze nada :P

kolego Sebastianie prosze sie tak nie chwialic ze Pan ma bo ja ja mam w bagazniku i dziwie sie ze jeszcze jej nie wyjebalem

Opublikowano

jeszcze logo faktu brakuje:wink:

Opublikowano

Seba, nie obrażaj się...;D

Opublikowano
  • Autor

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

hehhe kurde jedno zdjecie mi zrobil no jedno no :D i prosze :D

JĘSTESH GRAFIKĘ :D :D :D

Bys mi lepiej grzana szybe z tylu zrobil i wycieraczke zamontowal a nie sie gupotami zajmujesz :P:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

:banan::banan::banan:

myslisz ze nie mam nic w odwecie ?? :D

Opublikowano

bomba :decayed::grin::grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ----------

wzruszyła mnie twoja historia Sebastianie......

---------- Post dopisany at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ----------

hehe:decayed: w LDZ bede dopiero w sobote kolo 23.00-1.00:wink: z danii juz z gorki raczej, najgorsze to przebic sie przez gorki w norwegii...

Dasz radę i górkom :] a przez Danię jaki piękny most :naughty: mi się tęskni za tymi górkami, ale raczej wiosną się wybiorę

---------- Post dopisany at 12:14 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

hehhe kurde jedno zdjecie mi zrobil no jedno no :D i prosze :D

JĘSTESH GRAFIKĘ :D :D :D

Bys mi lepiej grzana szybe z tylu zrobil i wycieraczke zamontowal a nie sie gupotami zajmujesz :P:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

:banan::banan::banan:

myslisz ze nie mam nic w odwecie ?? :D

co masz? pokaż ? :grin: albo lepiej nie, bo zaraz polecą kolejne wizerunki :wink:

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki do wzięcia - Dokument - PROGRAMY - ipla.tv

hardcore .... polecam :D :D :D

---------- Post dopisany at 12:19 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ----------

heheh nie no narazie jeszcze robie ale jak zrobie to napewno opublikuje :D

Opublikowano

Seba to ma być hardcore ? chyba horror .......i ta recenzja cyt. pogrążeni w biedzie i beznadziei......czyli a sam raz reportaż na zimową depresję :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

heheh nie no niby tak ale hehehe no sam nie wiem no hard jak dla mnie :)

to sa ci sami co zrobii czekajac na sobote :) heh

Opublikowano

a ogladaliscie czekajac na sobote 2? pitbull czy cos podtytul chyba... o ziomie co wychodzi z pierdla na przepustke:decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehe taa to nie jest 2 to jest ten sam cykl :) PIDBULL nie znasz genezy oblukaj odcinki kochankowie z internetu tam zaczynal :D

a PIDBULL dlatego bo PITBULL bylo zajete :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Dasz radę i górkom :] a przez Danię jaki piękny most :naughty: mi się tęskni za tymi górkami, ale raczej wiosną się wybiorę

mowisz o moscie z danii do szwecji chyba?!:wink:

tzn. ja lece na Kristiansand i prom do danii, a pozniej autostrada caly czas do LDZ i w emilii odbijam... a wogole lepiej tam jechac czy troche dalej dopiero zjechac do LDZ?jak ogolnie drogi w okolicy? ogarniete?

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ----------

hehe pidbull:decayed: no w sumie akcja dzieje sie w tym samym czasie... jak lubisz takie filmy to polecam Darling I Lowe Ju (2010) - Filmweb glupota ludzi nie zna granic:decayed::decayed:

Opublikowano

mowisz o moscie z danii do szwecji chyba?!:wink:

tzn. ja lece na Kristiansand i prom do danii, a pozniej autostrada caly czas do LDZ i w emilii odbijam... a wogole lepiej tam jechac czy troche dalej dopiero zjechac do LDZ?jak ogolnie drogi w okolicy? ogarniete?

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ----------

hehe pidbull:decayed: no w sumie akcja dzieje sie w tym samym czasie... jak lubisz takie filmy to polecam Darling I Lowe Ju (2010) - Filmweb glupota ludzi nie zna granic:decayed::decayed:

ogarnięte, spoko, różnica taka że w Emilii płacisz jakiś grosik za autostradę do 5 zeta a zjeżdżając dalej 0,00 zł:decayed:

---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:57 ----------

tak, dokładnie o tym moście pisałam :decayed: bo ja latam ta trasę a prom do Szwecji

Opublikowano

e to spoko, mnie tu najbardziej smuci fakt, ze w nocy burza a jesli juz przejebie sie przez te gory to w kristiansand ma byc snieg i wiaterek prawie 100km/h i sraka zeby mi promu nie odwolali tak jak kiedys...

a gdzie zajezdzasz do tej norwegii? oslo pewnie?

Opublikowano

Jessheim :] albo Bergen :]

Opublikowano

pierwsze odpada, ale jakbys leciala na Bergen to daj znaka:wink: jakiego grilla sie rozpali:decayed:

---------- Post dopisany at 13:18 ---------- Poprzedni post napisany at 13:16 ----------

dobra ja sie pakuje z roboty i robie rzad, na maly szoping i do domu sie przekimac... Wesolych Swiat wszystkim, gdybym sie zabil gdzies po drodze:wink:

Opublikowano
  • Autor

nie pier**l tylko w niedziele sie widzimy szerokosci :)

Opublikowano

ja pier**le jutro do roboty na c**j wie ile czasu :thumbdown::facepalm: