klysek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 nie jest ciezko kupic na alledrogo ale kuzwa zakupilem odebrala paczke moja rodzine a ten gorny czajniczke pekniety na pol a jak teraz zakupie to do swiat nie dojdzie i co ja dam mojej lubie
Magdalenah Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 :kwasny: mój kuzyn tez tak zamawiał, na urodziny zony i też walnięte dostał, bo ci kurierzy walą tym po aucie i wieją zanim człowiek otworzy....masz dwa wyjścia - napisać do gościa o pomoc i dosyłkę i dać to co masz z wyjaśnieniem ....albo szukać u nas cosik w sklepach, ja latam z wolną gotówka do BRW na brukową albo do sklepu Home i cos tam w manu
klysek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 :kwasny: mój kuzyn tez tak zamawiał, na urodziny zony i też walnięte dostał, bo ci kurierzy walą tym po aucie i wieją zanim człowiek otworzy....masz dwa wyjścia - napisać do gościa o pomoc i dosyłkę i dać to co masz z wyjaśnieniem ....albo szukać u nas cosik w sklepach, ja latam z wolną gotówka do BRW na brukową albo do sklepu Home i cos tam w manu tzn. temat juz mam ogarniety bo wzialem sobie paczke za pobraniem z mozliwoscia otoworzenia taki ze mnie szczwany lisek
klysek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Własśnie nie pomyślałem o brw co my bysmy Madzia bez ciebie tutaj zrobili
Magdalenah Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Klysiu to samo co robiliscie jak mnie nie było :grin:
DeeJay_Kill Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja co - do ikei być popitalał;p ---------- Post dopisany at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ---------- Seba - mam soundtrack do filmu:D Bączek się będzie kręcił do słów "niech wiruje cały świat" ^^
Magdalenah Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 A i przypomniało mi sie jak to babie ze sklerozą, że w Agata meble tez jest na dole dział z pierdółkami
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 :decayed: spoko DeJot cos wybiere
klysek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 A i przypomniało mi sie jak to babie ze sklerozą, że w Agata meble tez jest na dole dział z pierdółkami zaraz sie zbieram i lece
Magdalenah Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 <br /><br /> takie tam foto zderzaka peugota:grin:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 ---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 13:58 ---------- w niedziele swiateczny spocik robimy czapki mikolajowe obowiazkow i oczywiscie obecnosc obowiazkowa
Magdalenah Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 postaram się , czapkę na szczęście posiadam
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 no i prawidlowo moze bedzie bialo to sie cos przykreci zobaczymy poki co maly zarcik :D - Nie ma chyba nic gorszego od kamyka w bucie. - Chyba, że ziarenko piasku w prezerwatywie. - A co Ty, k**wa, na żwirowni ruchasz? - Zależy gdzie wykopie... :polew::polew:
Seba_LDZ Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 oczywiscie ze nie ---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:13 ---------- Eagle Attack: Golden Eagle Snatches child in Montreal - YouTube ---------- Post dopisany at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ---------- :grin:
Rekomendowane odpowiedzi