Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 no wiec ?? doczekam sie ?? ja moze dzisiaj polece na squosha :whistling::whistling: musze zadzwonic czy maja wolny kort
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 no wiec ?? doczekam sie ?? ja moze dzisiaj polece na squosha :whistling::whistling: musze zadzwonic czy maja wolny kort ja może załatwię sobie kartę
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 no wiec ?? doczekam sie ?? ja moze dzisiaj polece na squosha :whistling::whistling: musze zadzwonic czy maja wolny kort ja może załatwię sobie kartę +1 jakoś się dogadmy
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 no wiec ?? doczekam sie ?? ja moze dzisiaj polece na squosha :whistling::whistling: musze zadzwonic czy maja wolny kort ja może załatwię sobie kartę +1 jakoś się dogadmy po obiedzie będę rozmawiał z osobą i wszystko wiedział dam cynk jak by co
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 no wiec ?? doczekam sie ?? ja moze dzisiaj polece na squosha :whistling::whistling: musze zadzwonic czy maja wolny kort ja może załatwię sobie kartę +1 jakoś się dogadmy po obiedzie będę rozmawiał z osobą i wszystko wiedział dam cynk jak by co ja nawet moge sobie ja jakos oplacac jak sie tak da zrobic byle z wejsciami byl gitez majonez
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 hehehe nooo elegancko :D a ja zarezerwowalem 2 korty na 21 dzisiaj
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 hehehe nooo elegancko :D a ja zarezerwowalem 2 korty na 21 dzisiaj
Magdalenah Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 o a mojemu tacie z nowym rokiem toyota sie rozjebala nie wiemy co ale sprzegla badz skrzynia tylko przy 90tys nie wiem co moglo isc bo w ogole nie przekazuje napedu i samochodzik tylko jezdzi sila rak czlowieka badz na holu wspaniały japończyk padł >? patrz to mój wrak 2,5 TDI i najbardziej spieprzona skrzynia a nigdy nie padł na ryj :] koledze w 1,9 padła turbina , naprawił ale generalnie szuka klienta, B7, grey jakby ktos był chętny
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 siema Piekna hyyhyh Pocas na NG w przyszlym tygodniu polecimy tak mysle
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 siema Piekna hyyhyh Pocas na NG w przyszlym tygodniu polecimy tak mysle a dzwoniłeś moze ? Stacja NOWA-GDYNIA
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 lo k**wa na nowej gdyni to troche przesadzaja 45 zl za godzine 1 kort do tego 6 zl za rakiete od osoby i pileczki maja tylko na sprzedaz za 20 zl nie wypozyczaja hehehe co paranoja nie nie uznaja zadnych kart na squasha czyli od osobty wyjdzie zakladajac ze mamy paletki 22,5 sporo chyba
klysek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 lo k**wa na nowej gdyni to troche przesadzaja45 zl za godzine 1 kort do tego 6 zl za rakiete od osoby i pileczki maja tylko na sprzedaz za 20 zl nie wypozyczaja hehehe co paranoja nie nie uznaja zadnych kart na squasha czyli od osobty wyjdzie zakladajac ze mamy paletki 22,5 sporo chyba
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 no takze poki co zostaje chyba verte aczkolwiek dowiem sie moze jeszcze jak to wyglada w imficie
Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Rafal1988Lodz kogo zes tam dzisiaj wywozil z roboty Nie rozumiem Sam wracalem. Lecialem na parking:D Wez podbij a nie pogladasz:)
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 ostatnia i ostateczna wersja synchro z dzwiekiem i juz pier**le to logo zygam nim chociaz nie powiem ze sie nie nauczylem sporo teraz czaskam w 10 min takie filmy taaaaaaaaaaaaaaaa jasne :kox:
Rekomendowane odpowiedzi