Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiec ?? doczekam sie ?? :) ja moze dzisiaj polece na squosha :whistling::whistling::whistling::whistling: musze zadzwonic czy maja wolny kort :D

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no wiec ?? doczekam sie ?? :) ja moze dzisiaj polece na squosha :whistling::whistling::whistling::whistling: musze zadzwonic czy maja wolny kort :D

ja może załatwię sobie kartę :naughty::whistling::wink:

Opublikowano

+1 :decayed: jakoś się dogadmy :wink:

Opublikowano

po obiedzie będę rozmawiał z osobą i wszystko wiedział :wink: dam cynk jak by co :good:

Opublikowano

po obiedzie będę rozmawiał z osobą i wszystko wiedział :wink: dam cynk jak by co :good:

:naughty: ja nawet moge sobie ja jakos oplacac jak sie tak da zrobic byle z wejsciami byl gitez majonez :decayed:

Opublikowano

hehehe nooo elegancko :D :D :D

a ja zarezerwowalem 2 korty na 21 dzisiaj :D;)

Opublikowano
hehehe nooo elegancko :D :D :D

a ja zarezerwowalem 2 korty na 21 dzisiaj :D;)

:naughty:

Opublikowano

Gracie na NG?

Opublikowano
Gracie na NG?

Nie na Verte

Opublikowano
:hi::decayed:

:siema: piękna :decayed:

Opublikowano
o a mojemu tacie z nowym rokiem toyota sie rozjebala nie wiemy co ale sprzegla badz skrzynia tylko przy 90tys nie wiem co moglo isc bo w ogole nie przekazuje napedu i samochodzik tylko jezdzi sila rak czlowieka badz na holu

wspaniały japończyk padł >? patrz to mój wrak 2,5 TDI i najbardziej spieprzona skrzynia a nigdy nie padł na ryj :] koledze w 1,9 padła turbina , naprawił ale generalnie szuka klienta, B7, grey jakby ktos był chętny

Opublikowano

Witajcie leserzy;D

Opublikowano

siema Piekna :) hyyhyh :D

Pocas na NG w przyszlym tygodniu polecimy tak mysle :)

Opublikowano
siema Piekna :) hyyhyh :D

Pocas na NG w przyszlym tygodniu polecimy tak mysle :)

a dzwoniłeś moze ?

:arrow2:Stacja NOWA-GDYNIA

Opublikowano

lo k**wa na nowej gdyni to troche przesadzaja

45 zl za godzine 1 kort do tego 6 zl za rakiete od osoby i pileczki maja tylko na sprzedaz za 20 zl nie wypozyczaja

hehehe co paranoja :D nie nie uznaja zadnych kart na squasha czyli od osobty wyjdzie zakladajac ze mamy paletki

22,5

sporo chyba :kwasny:

Opublikowano
lo k**wa na nowej gdyni to troche przesadzaja

45 zl za godzine 1 kort do tego 6 zl za rakiete od osoby i pileczki maja tylko na sprzedaz za 20 zl nie wypozyczaja

hehehe co paranoja :D nie nie uznaja zadnych kart na squasha czyli od osobty wyjdzie zakladajac ze mamy paletki

22,5

sporo chyba :kwasny:

:thumbdown:

Opublikowano

no takze poki co zostaje chyba verte aczkolwiek dowiem sie moze jeszcze jak to wyglada w imficie

Opublikowano
Rafal1988Lodz kogo zes tam dzisiaj wywozil z roboty :grin::whistling:

Nie rozumiem :D Sam wracalem. Lecialem na parking:D Wez podbij a nie pogladasz:)

Opublikowano

ostatnia i ostateczna wersja synchro z dzwiekiem :)

i juz pier**le to logo zygam nim :P chociaz nie powiem ze sie nie nauczylem sporo :) teraz czaskam w 10 min takie filmy :P

taaaaaaaaaaaaaaaa jasne :):kox::kox::kox: