Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

za***iście :D heheh i wszystko na fakturke :P bo to czesci przeciez :D :D :D mega :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyli na gotowo można liczyć 700pln-ów - czyli ostatecznie nie tanio :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

oczywiście po NIEznajomości :wink:

Opublikowano
czyli na gotowo można liczyć 700pln-ów - czyli ostatecznie nie tanio :kwasny:

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

oczywiście po NIEznajomości :wink:

to za taka kase mozna kupic stół z 4 krzesłami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no ale to od czego sie ma znajomosci wlasnie od tego zeby nie robic stolika za 700 tylko za 300 ;)

---------- Post dopisany at 22:37 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ----------

385227_10151259672619823_1992823766_n.jpg

:whistling::whistling::whistling:

Opublikowano

no ale wg. wyliczen DJ i tak i tak wychodzi 500-600 pln po znajomosci :whistling:

Opublikowano
  • Autor
taki szklany blat mam za 49zł z wyprzedaży Ikei, blok za jakieś 100-200zł można wykołować, a jak rzeczywiście będzie złomowy, to za butelkę - szkiełkowanie robi kumpel, podejrzewam, że koło 350zł taki stolik by mnie wyszedł;]

ale ze jak to :)

Opublikowano

ok. to w takim razie poproszę o stolik 8cyl. na szkle hartowanym o grubości 10 milimetrów szkło matowe lub normalne (do wyboru dla was) - zapłacę 350 pln:grin:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------

Seba cieszę się, że wreszcie naumiałeś się wklejać fotki :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
ok. to w takim razie poproszę o stolik 8cyl. na szkle hartowanym o grubości 10 milimetrów szkło matowe lub normalne (do wyboru dla was) - zapłacę 350 pln:grin:

Are_You_Fucking_Kidding_Me_HD_by_CrusierPL.png

Opublikowano
taki szklany blat mam za 49zł z wyprzedaży Ikei, blok za jakieś 100-200zł można wykołować, a jak rzeczywiście będzie złomowy, to za butelkę - szkiełkowanie robi kumpel, podejrzewam, że koło 350zł taki stolik by mnie wyszedł;]

ale ze jak to :)

faktycznie :facepalm: jak taka cena to tez wezme dwie szt. :decayed: tylko tak jak Mario mowi zeby nie bylo tak ze jak posatwie mocniej flaszke to peknie w piz*u bo wykonawca bedzie musial cofnac mi 3 x tyle :grin:

---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

DJ chciał jeździć po Łodzi po śmietnikach i brac szyby z wymienianych okien :grin:

Opublikowano

http://phasmatishaunt.com/wp-content/uploads/2012/08/Are_You_Fucking_Kidding_Me_HD_by_CrusierPL.png

ok 400pln ale twoją flachę pijemy na tym mebelku :grin:

Opublikowano

co postanawiam - jak otworzę sklep i stanie w nim ten stolik, to nawet i ja flachę postawię;]

Opublikowano
co postanawiam - jak otworzę sklep i stanie w nim ten stolik, to nawet i ja flachę postawię;]

bede stalym klientem :decayed: co przyjade flacha :grin: to nie wiem czy bede wychodzil :kox:

Opublikowano

:naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

images?q=tbn:ANd9GcSqPRWFdsRHJI4Xkq8fpqj_vMhPg1UN3sIpgL1-4AepqpwguEOaM_UL32GU

ten lepszy - ma miejsca na flachy;p

Opublikowano

duzy plus masz panie DJ bo nie oplacasz lokalu :whistling:

Opublikowano

piwnicę będę musiał na to przerobić;)

Opublikowano
piwnicę będę musiał na to przerobić;)

tez pewnie sporo PLN wyjdzie :whistling:

Opublikowano

a dlaczego nie pomieszczenie obok garażu ?

Opublikowano

warsztat już chciałem normalnie otwierać i remontować, ale z koniem się kopać nie będę;p niech sklep wypali najpierw;]

Opublikowano
warsztat już chciałem normalnie otwierać i remontować, ale z koniem się kopać nie będę;p niech sklep wypali najpierw;]

no ale na warsztat to juz musisz miec kasy ciut duzo wiecej :whistling: staruszek mial taki pomysł mało PLN nie wyszło