Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
a ja rozpetalem pieklo i od jutro ide na L4 jestem ostatnim pracownikiem odziału Łódź wiec maja wc**j duzy problem :whistling:

a co tam sie urodzilo nawijaj :)

---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ----------

B5 ma inaczej podłogę, więc nie sądzę, że przypasi do B6, ale wiesz co - zapytaj w dziale "układ wydechowy" i będziemy mieć pewność:)

BTW - dziwki i saksofon... otóż zonk polega na tym, że koleżanki nie było na próbie, czyli dwa razy bez sensu byłem w kurowicach, ale spoko - podjadę sobie do niej na studia;p

BTW 2 - wczoraj byłem na swojej próbie saksofonowej, dziś też idę... Leżał w samochodzie w futerale, zaczynam na nim grać, a ten dziwką pachnie;p całe auto mi pachnie dziwką, ale żeby saksofon też? ;D

Dobra, zamawiam graty i składam emulatory;)

Zdajesz sobie sprawe że jeżeli jakimś cudem wejdzie do Twojego samochodu... poczuje dziwkę? ;]

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tam jakoś oczyma wyobraźni nie widzę DJ i dziwki w jednym aucie :grin:

Opublikowano

Oczy tu nie mają z tym nic wspólnego. Liczy się zapach ;]

Opublikowano

a ja głupi serio mówiłem, że u Ciebie w aucie czuć "nowym autem, skórą", etc;p No nic - spadam;)

---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

do czwartku muszę obmyśleć dobry plan, coby wyrwać Olę, a nie żadną dziwkę;D lepiej, żeby tym razem przyszła na próbę, bo po jej ostatniej absencji postanowiłem sprawdzić poprawność nr tel. i zadzwoniłem do niej w imieniu "RMF FM", uprzejmie informując, że niestety odebrała tel. niewłaściwymi słowami i przegrała 50k zł, a mogę dać jej jedynie nagrodę pocieszenia, czyli płytę;p Myślałem, że będzie przy tym więcej śmiechu, a tu dość logiczna kobita się trafiła... Kujemy żelazo dalej;]

Opublikowano
  • Autor

:slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina::slina:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z1zJ11KyB-Q

---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

loooo DJ zaszalales hehehehehe

Opublikowano
:facepalm: tyle za dziewczyną chodzić :facepalm:
Opublikowano

seba - montuj no filmik o quattro;p

Opublikowano
  • Autor
:whistling::whistling::whistling:
Opublikowano

Klysiu co zes odwalil?

Opublikowano

pewnie walczył o swoje

Opublikowano

no to wiem ze w toyocie ukrecila sie polos :decayed: chociaz nie wiem jak to mozliwe no ale stalo sie dzwonie dzis do toyoty zeby nowa zamowic i co sie dowiedzialem ze nawet w magazynie w Belgii nie maja i musza sprowadzac od producenta czyli odbior 18 stycznia :grin: patologia

Opublikowano
Opublikowano
pewnie walczył o swoje

dokaładnie pajaca to mogą sobie robić z tych calych warszawiaczkow a nie z powaznego lodzianina :grin: ogolno polska maskara dalej trwa i jakos nie widze sie dalej denerwowac i przejmowac sytuacja ktora jest jeszcze nizej niz dno w stawie :thumbdown::facepalm:

Opublikowano

ale urwal :decayed:

Opublikowano

Znasz kierowce tego Audi?

Opublikowano
Znasz kierowce tego Audi?

nie

Opublikowano

Panowie jest ktoś z sieradza na forum ?

Opublikowano

Ja mam inne pytanko - potrzebuję kogoś z iPodem, iPhonem, etc - muszę pożyczyć, żeby przetestować , czy będzie chodził z emulatorem.

Opublikowano

te obrazalski telefonu nadal nie odbierasz :grin:

Opublikowano
Panowie jest ktoś z sieradza na forum ?

z tego co wiem to raczej nie :kwasny: przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo :kwasny::wink: