Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

raczej tak jak ogloszenie nie zdjete

Opublikowano
wiecie czy ten bagażnik dla Miska to aktualne?

No przecież pisałem ci PW :eusathink::wink:

Opublikowano
nie mam żadnego pw

moze nie masz na forum takiej opcji wykupionej :decayed:

Opublikowano
Na razie jest progres - działają tylne drzwi, tylko nie wiem, czy szyba również, a nie przekonam się , póki nie założę wszystkich przycisków w drzwiach kierowcy;) kolacja i druga strona czeka:) Jeszcze się dowiem, czy dziewoja na próbie dzisiaj jest i zobaczymy, czy pojadę:D

Zawsze mnie martwi ta zielona lampka obok Twojego nicka... ;] Wiem wtedy że gładzisz komputer, a nie moją dziwkę ;]

Opublikowano
Myślisz :P

tak moze byc ja mam najnizszy abonament i nie ma wielu emotow tylko te podstawowe :grin:

Opublikowano

nie ważne - ogłoszonko ważne :decayed: potrzebne fanty na Maj na 3/4 dni. Jak masz możliwość podrzuć kiedyś na spota, wezmę przymierzę zobaczę i może będzie git majonez :wink:

Opublikowano

to wezme w niedziele to zobaczysz ja to nawet nie wiem jak to się zakłada więc nie powiem czy pasuje ale jak tak kładłem na relingi to pasował na szerokość

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ----------

albo jak chcesz to podbij do mnie to przymierzysz:D

Opublikowano
to wezme w niedziele to zobaczysz ja to nawet nie wiem jak to się zakłada więc nie powiem czy pasuje ale jak tak kładłem na relingi to pasował na szerokość

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:46 ----------

za bardzo nie mam kiedy :facepalm: najbezpieczniej będzie w Niedzielę na spota :wink:

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ----------

chociaż nie wiem czy dotrę :facepalm: miałem nie pić a tu mnie kumpel na "księżycówkę" zaprosił :decayed:

Opublikowano

Ej wlasnie kurfa. Czemu ja nie mam takich emotów jak Wy?

Opublikowano

za bardzo nie mam kiedy :facepalm: najbezpieczniej będzie w Niedzielę na spota :wink:

---------- Post dopisany at 18:49 ---------- Poprzedni post napisany at 18:48 ----------

chociaż nie wiem czy dotrę :facepalm:miałem nie pić a tu mnie kumpel na "księżycówkę" zaprosił :decayed:

nie badz mietka pyta Mario :naughty:

---------- Post dopisany at 18:53 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ----------

bo nie oplacasz abonamentu RTV :polew:

Opublikowano
to wezme na zlota :)

:gicior::gicior::gicior:

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------

w ustawieniach porezaj a nie non stop tylko dziwkę i dziwkę :grin::decayed::polew:

Opublikowano

:suicide_anim:

make my day...

Opublikowano
:hi: