Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze po tym calej pompie zauwazylem ze 30-40 dag czlowiek lzejszy bynajmniej ja :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hheeh i ja wrocilem

dzisiaj kurde marato troche :) spalem 4 godzinki w sumie norma :) 19-20 silka pozniej godzina squasha i powrot na dokonczenie na silke :D

ale juz chyba nie chce tego powtarzac :) jestem detka :);) ;)

ale bylo zacnie Klysiu serwis ma opanowany do perfekcji nie ma to tamto ;) tylko laczki musi zmienic na kuboty :decayed::decayed::decayed:

bylo zacnie :)

Mario ta twoja pileczka napierdala jak szalona :D to jest treningowka oile sie nie myle przyjemnie sie nia gralo :D

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ----------

oo jesli moge miec prosbe do wszystkich poudostepniajcie profil mojej firmy u siebie na profilach na facebooku z prosba o klikanie lajkow :) nic z tego nie mam oczywiscie poza reklama a moze komus cos sie przyda :) dzieki :D hyc ! :P

Opublikowano

no moze i masz racej jakies musze laczki na gumie sobie zdobyc :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Musisz :) calkiem powaznie :) szkoda kolan a i Twoje bieganie w tych kapciach grozi kontuzja :/ niestety

ja mialem swojego czasu duze problemy z kolanami przez sliskie obuwie a dokladnie naderwani wiezadel krzyzowych w obu kolanach :/

nic milego takze teraz wole zadbac choc o minimum tego co mozna :) takze pomysl czy nie warto nawet jakichs starych kapci przetestowac

moze akurat sie nei bede slizgac :) jesli oczywiscie planujesz dalje grac swoja paletka :D a mysle ze planujesz :D takze szafa do przypomnienia co w niej jest ;)

---------- Post dopisany at 01:46 ---------- Poprzedni post napisany at 01:20 ----------

bf60c652a2c3.gif

---------- Post dopisany at 01:46 ---------- Poprzedni post napisany at 01:46 ----------

:decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 03:16 ---------- Poprzedni post napisany at 03:14 ----------

to ja na dzis planuje zakonczyc

---------- Post dopisany at 03:18 ---------- Poprzedni post napisany at 03:16 ----------

a i chce powiedziec ze jestem w warszawie i nic nie pilem :decayed: sesja zmusza do tego

Opublikowano

---------- Post dopisany at 08:00 ---------- Poprzedni post napisany at 07:59 ----------

---------- Post dopisany at 03:16 ---------- Poprzedni post napisany at 03:14 ----------

to ja na dzis planuje zakonczyc

---------- Post dopisany at 03:18 ---------- Poprzedni post napisany at 03:16 ----------

a i chce powiedziec ze jestem w warszawie i nic nie pilem :decayed: sesja zmusza do tego

zuch chłopak :decayed::grin: :grin:

Opublikowano
  • Autor

No no i ja dumny jestem a Twoja watroba bije brawo zoladkiem :D

Opublikowano

Seba PW :whistling:

---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ----------

:facepalm: ku...a znowu mam min. godzinę jechane z łopatą na podwórku :facepalm: oj będzie pompa :grin:

Opublikowano
  • Autor

Zaraz odpowiem :)

---------- Post dopisany at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany at 09:17 ----------

lape rob :P

Opublikowano
:yes2::paker::paker:
Opublikowano
  • Autor

poszlo pw ;)

Opublikowano

pany jak z tym zlotem nocnym jest... JEst ktos jedzie pod hale sportowa?

Opublikowano
  • Autor

ja odpuszczam :) nie jade jutro na naszym sie poslizgam ladnie na realu ;)

Opublikowano
pany jak z tym zlotem nocnym jest... JEst ktos jedzie pod hale sportowa?
ja odpuszczam :) nie jade jutro na naszym sie poslizgam ladnie na realu ;)

A to przypadkiem nie było planowane na 19 - go Stycznia :eusathink:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Siema Tomku :) bede dzis tankowal git ? :)

Opublikowano
Opublikowano

moze ja podlece ale to moze .... bo nie wiem jak sie zakonczy dzisiajszy wieoczor :wink:

Opublikowano
Siema Tomku :) bede dzis tankowal git ? :)

spoko spoko ja jestem w warszawie a auto w lodzi

---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ----------

UĆ nie spimy