kanu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 w szerokość od mleka???? to było pełno tłuste chyba a nie ta barwiona woda w kartonikach
Szakal Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 piję mleko i będę wielka ta teoria jest mocno naciągana, jak byłem mały od momentu jak skończyło się karmienie mnie butlą to mleka nie chciałem tknąć... i jakoś urosłem ponad 190cm No nie wiem czy taka naciągana ,ja piłem mleko jeszcze do niedawna i mam ze 2m
Magdalenah Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 w szerokość od mleka???? to było pełno tłuste chyba a nie ta barwiona woda w kartonikach Przecież piszemy że od krowy a nie od kartona znaczy sie tak, tłusteeeee ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- dwa metry ? to chyba po rodzicach wyrosłes
Szakal Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 w szerokość od mleka???? to było pełno tłuste chyba a nie ta barwiona woda w kartonikach Przecież piszemy że od krowy a nie od kartona znaczy sie tak, tłusteeeee ---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ---------- dwa metry ? to chyba po rodzicach wyrosłes No właśnie gdybyś zobaczyła moich rodziców to byś powiedziała że chyba taki po listonoszu jestem ,chociaż on też chłopina niewysoki
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 a moze narkotyki :decayed:
Szakal Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 to moze po dziadku ? No też właśnie nie bardzo ,jakoś jestem pierwszym egzemplarzem tak wysokim w rodzinie:decayed: Narkotyków nie biorę ,nie palę i nie wciągam:decayed: Jakieś supple by się tylko przydały żeby dopakować bo póki co wyglądam jak szparaga
Seba_LDZ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2013 jam zyje wrocilem z arbajtu do arbajtu ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ----------
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 ściema;) Muszę coś chyba wypić, bo mnie zadziwia moja senna kreatywność...biegłem do Warszawy z buta od siebie i w dodatku przez góry ... oO:grin:
Szakal Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 No nieźle ,biec z warszawy do łodzi przez zakopane btw jak tam panna Ola?
Seba_LDZ Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 14:42 ---------- arbajt arbajt
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 lubie to! ---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:05 ----------
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 no to znowu czlowiek skromny jak ja sie napil ---------- Post dopisany at 10:33 ---------- Poprzedni post napisany at 04:35 ---------- zdycham
Rekomendowane odpowiedzi