Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:):):) musi sie udac :)
  • Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bardzo bym chciała w każdym razie :]

Opublikowano

spoko spoko Madzia dasz rade :D wiem to :)

Gość SpongeBob
Opublikowano

a ja sobie ide na hale pograc w pile :D

Opublikowano

sami sportowcy nam sie trafili :decayed:

Opublikowano

No widzialem czarna dzisiaj :D Za tydzien tez gram na polnocnej o 11.30 to mozna sie styknac :) I pozdro tez dla pana b7 srebrny avant jak wyjezdzalem tez byl :) Klubowa ramka i wlepka :D

Opublikowano

kurfa a nas bylo tylko 5. mowilem jakiemus gosciowi ze jak przyjedzie audi ma mnie wolac ale.... taki byl...

Wysłane za pomocą Tapatalk

Opublikowano

no wiem dużo was tam. my na 1 w koszulce polski byłem. w niedziele na 11 mamy znowu. kurfa jak coś to krzycz kto od czarnego audi

:o

Opublikowano

napisz jak bedziesz ubrany to podejde :D ja w koszulce barcelony gralem 1 grubas byl i chudy to ja :)

Opublikowano

jak milutko :D:grin:

Opublikowano
gdzie dzis?

no jak to gdzie real :decayed:

Gość SpongeBob
Opublikowano
No widzialem czarna dzisiaj :D Za tydzien tez gram na polnocnej o 11.30 to mozna sie styknac :) I pozdro tez dla pana b7 srebrny avant jak wyjezdzalem tez byl :) Klubowa ramka i wlepka :D

qr** to ja bylem i wlasnie sie zastanawialem czyja ta A4 klubowa stoi :D

---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

ja bylem od 13:30 do 15:30 ale jak wchodzielm to gral ktos na 1 polowie na dole bo na gorze to nie wiem

Opublikowano

bylo Was trzech i kazdy gral na innym boisku hehhehe :D patologia :P

Opublikowano

3 poziomy trudności mają :P słabi, bardziej słabi, żenada :grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 16:05 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

ja bylem od 13:30 do 15:30 ale jak wchodzielm to gral ktos na 1 polowie na dole bo na gorze to nie wiem

Ja gralem do 13 i po 13 wychodzilem i z kims w drzwiach sie mijalem. No pany to trzeba cos razem zagrac :D

Gość SpongeBob
Opublikowano

Ja gralem do 13 i po 13 wychodzilem i z kims w drzwiach sie mijalem. No pany to trzeba cos razem zagrac :D

ja to wyjatkowo dzisiaj bo wrocilem z wawy wczoraj a wiekszosc weekendow w warszawie siedze