Seba_LDZ Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 pierwsze działa ale .... taka sobie, Pani Kasia lepiej parzy herbatę hahahahahahaah
klysek Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 no dzisia ide podpisywac umowe w nowej robocie
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 no dzisia ide podpisywac umowe w nowej robocie a do ktorej? a ja ide do naszych znajomych lekarzy
klysek Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 no dzisia ide podpisywac umowe w nowej robocie a do ktorej? a ja ide do naszych znajomych lekarzy Alma no pozdrow dr. Sztajnbacha czy jakos tak
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 no dzisia ide podpisywac umowe w nowej robocie a do ktorej? a ja ide do naszych znajomych lekarzy Alma no pozdrow dr. Sztajnbacha czy jakos tak ja do kogo innego smigam
Seba_LDZ Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Opublikowano 18 Lutego 2013 prosze jakie info mozna tu znalezc no hyhyhyhy alma powiadasz Klysiu czyli znaczy sie jakies tansze zakupy ?? znizka ??
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 dr,Lis nie jakas na B kierowniczka tego burdelu
Magdalenah Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 bry, Tomku zwyczajowo kierowniczka burdelu na B może być tylko...burdelmama ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- a Kłysiu po doopie dostanie za te spamy :] patrzy się jakie aplikacje sie uruchamia i się czyta a nie tylko d*** ogląda
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 zobaczył kawał tylnej części półtuszy żeńskiej, "lajknął" i teraz ma;p
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 bry,Tomku zwyczajowo kierowniczka burdelu na B może być tylko...burdelmama ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- a Kłysiu po doopie dostanie za te spamy :] patrzy się jakie aplikacje sie uruchamia i się czyta a nie tylko d*** ogląda jak czytalem na drzwiach to jakies krotsze bylo nazwisko a nie burdelmama
klysek Opublikowano 18 Lutego 2013 Opublikowano 18 Lutego 2013 bry,Tomku zwyczajowo kierowniczka burdelu na B może być tylko...burdelmama ---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:59 ---------- a Kłysiu po doopie dostanie za te spamy :] patrzy się jakie aplikacje sie uruchamia i się czyta a nie tylko d*** ogląda juz usunalem konto w piz*u ---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- Kłysiu jaka Alma? A co z browarami? trafiła sie lepsza fucha
Rekomendowane odpowiedzi