Gość SpongeBob Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 no ja wlasnie nie i widze ze mnie nie opiszczasz ale ja chyba zaraz ide bo jutro stolica wzywa wiec bedzie pite to trzeba odpoczac
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 misiek... Taki dzień kobiet mógłby być....;D
Seba_LDZ Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Dj jak tam lapa ?? na letniakach to dzis sobie polatasz
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 widzę, że pamiętasz;p Cóż - nie chce mi się wrzucać zimówek z powrotem, ale do łodzi się przejadę Najwyżej trochę wolniej;) Łapa? kciuk jeszcze 1,5x większy, ale goi się
Seba_LDZ Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 ale z gipsu wyjmij i nie nos przeciez dopiero 3 tygodnie minely to jeszcze ma czas
Seba_LDZ Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 :decayed::decayed: najs dbaja tam widze
Magdalenah Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 tja dobrze że ewoluuował rodzaj kwiecia i są tulipanki
Seba_LDZ Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 aaa to co bylo wczesniej ?? hryzantemy zlociste w politrowce po czystej stoja na fortepianie i nie podlewa ich #@#@$ nikt
Magdalenah Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 goździki, rajstopy....co ty Misia nie oglądałes i innych perełek PRL -owskich ?
frugodh Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Pany szukam jakiegoś ładnego furacza najlepiej ze znajomej ręki jakiś pewniak jakby ktoś coś słyszał to pisać, może być diesle może być gaz może i benzyna byle poniżej 2 litrów:P
Rekomendowane odpowiedzi