Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ile ustawienie zbieznosci kosztuje ?

ja placilem 60zl

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

u mnie we fyrmie :)

kiedy sie zdzwaniamy ?? :D

Opublikowano

Seba... a kiedy my nie dzwonimy do siebie :grin:

Opublikowano
ooo gdzie

jezeli do mnie to bylo to na przybysza w stacji obslugi pojazdow

Opublikowano
  • Autor
:banan:
Opublikowano

Bartas za twarzowe nie wiem czy w 200 się zmieścisz. Poza tym nie wiem czy takie zakażenia jak Twoje w ogóle jeszcze naprawiają :)

Opublikowano
  • Autor

jakies 40 min temu dzwonil do mnie Tomek nasz nadworny Geodeta aka Gabka ;)

z informacja ze dzisiaj w nocu zeeebaly mu auto spod bloku ...

a do wiedzial sie o tym jak kilkanascie minut po 4ej w nocy przyszla do niego policja z informacja ze skradziono mu samochod

i ze go znalezli w dziupli :shock3::shock3::shock3:

szczescie w nieszczesciu

auto jest juz u idczaka bez zamka kolumny kierowniczej znaczy sie tej oslony i stacyjki ehhhhh

Tomku megaaa fart byl meeegaaaaa :)

a policja kurde jak nie w polsce :D:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: najwazniejsze ze auto jest ;)

Opublikowano
Bartas za twarzowe nie wiem czy w 200 się zmieścisz. Poza tym nie wiem czy takie zakażenia jak Twoje w ogóle jeszcze naprawiają :)

?

Opublikowano

YYYYY pytałeś o zbieżność. Ja pierwdole Tomasz fart jak cholera chociaż z drugiej strony współczuję żę koszta masz dodatkowe.Ale taj jak powiedział Seba szczęście w nieszczęściu. Jeżeli znaleźli auto w dziupli pewnie kogoś przymknęli i będzie mniej tego na świecie chodziło o bosche fart fart fart. No i chyba pierwszy raz w życiu powiem ''Gratulucje dla Policji za reakcję'' Chociaż znając życie to był przypadek. Tomasz a Ty do Częstochowy na kolanach :)

Opublikowano

ja nadal uważam, że pech nie chce zejść z tego auta :grin:

Opublikowano
  • Autor
:wink: z ubezpieczenia cos tam pewnie zrobia w koncu po cos jest ubezpieczone :)
Opublikowano

Całe szczęście, że jest AC... Brawo dla Policji - możliwe, że po prostu ktoś gościa podkablował. Jak widać - najlepiej sobie założyć jakiś swój patent (odcięcie), bo fabryczne immo spokojnie do ogarnięcia;/

Opublikowano

No dokładnie jakaś dodatkowa przeszkoda jak najbardziej. no i wypasione AC :). Acha Panowie kombinował już ktoś jak ''połączyć'' przerwany przewód doprowadzający płyn do spryskiwaczy. Pękło mi cholerstwo między maską a wyjściem z błotnika i za cholerę nie wiem jak to ogarnąć?

Opublikowano
jakies 40 min temu dzwonil do mnie Tomek nasz nadworny Geodeta aka Gabka ;)

z informacja ze dzisiaj w nocu zeeebaly mu auto spod bloku ...

a do wiedzial sie o tym jak kilkanascie minut po 4ej w nocy przyszla do niego policja z informacja ze skradziono mu samochod

i ze go znalezli w dziupli :shock3::shock3::shock3:

szczescie w nieszczesciu

auto jest juz u idczaka bez zamka kolumny kierowniczej znaczy sie tej oslony i stacyjki ehhhhh

Tomku megaaa fart byl meeegaaaaa :)

a policja kurde jak nie w polsce :D:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed: najwazniejsze ze auto jest ;)

mega fart :shock3: policja musiała po prostu rozpracowywać tą grupę już i obserwowali i na gorącym uczynku złapali ekipę...

szkoda zniszczeń i pytanie czy nie będzie kolejnej próby później, skoro już raz namierzone autko było... :kwasny:

Opublikowano

:siema:

no Tomuś akcja z Gąbkowozem mega na farcie pocisnieta :kox:

Opublikowano

pewnie poszedł spokojnie spać dalej :grin:

Opublikowano
  • Autor
No dokładnie jakaś dodatkowa przeszkoda jak najbardziej. no i wypasione AC :). Acha Panowie kombinował już ktoś jak ''połączyć'' przerwany przewód doprowadzający płyn do spryskiwaczy. Pękło mi cholerstwo między maską a wyjściem z błotnika i za cholerę nie wiem jak to ogarnąć?

mialem to samo polaczylem to na lacznik do poloneza jest takie ustrojstwo jak lacznik wezykow do poldka w jakims takim polmozybcie kupisz :D

pasuje idealnie lacznik plus tasma izolacyjna :) finito :D

a Tomek polecial na robote wroci to pewnie opowie dokladnie :)

no a odciecie kurde stwierdzam ze DJ trzeba pomyslec :D nad innym ciekawszym miejscem :)

Opublikowano
:hi: nie wiem co się dzieje ostatnio ciągle słyszę o ginących 4kach
Opublikowano
  • Autor

sa trendy ;)