Sqizzy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Hej chłopaki, czy ktoś z was był może w okolicach sochaczewa na kajakach ? Szukam miejsca na weekend majowy i może ktoś ma sprawdzoną osobę wynajmującą kajaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja pamietam bylem na splywie krutynia w miejscowosci zgon obok miejscowosci krzyze i bylo calkiem fajnie ale cen Ci nie poda bo nie pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ja pamietam bylem na splywie krutynia w miejscowosci zgon obok miejscowosci krzyze i bylo calkiem fajnie ale cen Ci nie poda bo nie pamietam Ale to nie jest raczej w okolicy Sochaczewa :-) wysłane z kanapki z szynką przez Tapatalk 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 no nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 cisza jak makiem zasial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frugodh Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no pora dzisiaj isc do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek1908 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Siema Poranna jazda do pracy przez miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Gruzini, dżigity... Dzieńdobry, u nas na BusPasach niech tak popróbują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolasterka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam:hi: Panowie znak ktoś może tego sprzedającego? Chce kupić w przyszłym tyg. ten samochód Oferta - Suzuki Grand Vitara - Pracujemy w godzinach: Pon. - Pt. 9:00 - 18: 00 Sob. 9:30 - 15:00 Nd. 10:00- 15:00 AUTKO DO OBEJRZENIA W KONSTANTYNOWIE ŁÓDZKIM, UL mam do Łodzi kawałek drogi a może przypadkiem ktoś coś wie na temat tego auta bądź sprzedawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Fibak miał dawniej komis na rogu Pabianickiej i Włókniarzy - przeniósł się do Konstantynowa. Oglądałem u niego kilka razy auta i powiem szczerze, że jak na komis, to nawet dobre są Wiadomo, że trzeba sprawdzić pod kątem bezwypadkowości, etc, jednak najpierw dogadaj się przez telefon. Auto powinno być godne uwagi - u Fibaka takich kompletnych szrotów nie widziałem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolasterka Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Już jestem ugadany w sumie na wtorek, więc będę w Waszych stronach, dodatkowo ustawiłem sobie sprawdzenie w serwisie suzuki w Łodzi. Gość gwarantuje że samochód bezwypadek i wszystko ok, wiec się zobaczy jak to będzie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rem1k Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ja pierd***... miasto nie ma obwodnic. nie ma nawet planu kiedy będą zrealizowane a oni walą buspasy na przelotówkach zmniejszając liczbę pasów dla tranzytu. o co tutaj k**wa chodzi w tym mieście?? gdzie ten ruch ma się przenieść? ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- wiem co. skrzydła sobie dorobię i będę rakietą latał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ja pierd***... miasto nie ma obwodnic. nie ma nawet planu kiedy będą zrealizowane a oni walą buspasy na przelotówkach zmniejszając liczbę pasów dla tranzytu. o co tutaj k**wa chodzi w tym mieście?? gdzie ten ruch ma się przenieść? ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- wiem co. skrzydła sobie dorobię i będę rakietą latał! ja wlasnie wracalem do domu kopcisnkiego o godzinie 19,20 stalem w korku juz na wiadukcie gdzie nigdy o tej godzinie korku nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 ja pierd***... miasto nie ma obwodnic. nie ma nawet planu kiedy będą zrealizowane a oni walą buspasy na przelotówkach zmniejszając liczbę pasów dla tranzytu. o co tutaj k**wa chodzi w tym mieście?? gdzie ten ruch ma się przenieść? ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ---------- wiem co. skrzydła sobie dorobię i będę rakietą latał! dokładnie miałem te same odczucia wczoraj jadąc Kopcińskiego..... jakby tego było mało to za wiaduktem stały psy i czekały na kolesi którzy pojechaliby tym bussrasem..... a pomysł od zjebanej Hani Gronkiewicz-Waltz podłapała i wprowadziła kolejna zj***na Hania Zdanowska......kurrrwa kto te popierdolone baby wybiera i daje możliwość rządzenia ???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi